Reklamat e arkivit: gjysmë rimorkiot VEREM

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "gjysmë rimorkiot VEREM".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Gjysmë rimorkiot VEREM shitet

62
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 2 1/2   
Verem - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

2009
Pesha bruto: 45 000 kg
VEREM Tech engine trailer - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

1991
VEREM Tech engine trailer - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

1989
VEREM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmë rimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio

1995
DIV. VEREM - 2 AXLES DOUBLE FULL STEEL - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1995
VEREM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmë rimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio

2000
 Verem PR28DE (FULL STEEL SUSPENSION) - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1995
2-aks
Verem PR28DE - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1995
2-aks
VEREM machine carrier trailer - gjysmë rimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio

1993
Verem SURBAISSE - HAYON A COLLONNE - gjysmë rimorkio
 1
I arkivuar
s VEREM - gjysmë rimorkio autotransportuese
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio autotransportuese

2008
2-aks
VEREM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmë rimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me bot

2004
VEREM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmë rimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio

2005
Verem - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1990
3-aks
Pesha bruto: 42 kg
Verem - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1989
2-aks
Pesha bruto: 33 kg
Verem VPE3S42N - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2002
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 23 150 kg
Pesha bruto: 34 000 kg
Verem S3N45B Tri/A - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

Verem VPE32 Tri/A - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2000
VEREM S3N45B Tri/A - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2011
VEREM - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

2006
3-aks
Verem - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

2007
3-aks
Pesha bruto: 54 000 kg
VEREM S3N45B Tri/A - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2011
Verem Low-bed - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

1991
3-aks
VEREM S3N45B Tri/A - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2011
Verem PB1100 - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

1994
Pesha bruto: 14 000 kg
Verem - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2001
2-aks
Pesha bruto: 38 000 kg
Verem - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 8
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

1994
2-aks
Pesha bruto: 38 000 kg
Verem PB1100 - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

1994
Pesha bruto: 14 000 kg
VEREM - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

1999
3-aks
Verem PB1100 - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

1994
Pesha bruto: 14 000 kg
Verem - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2006
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 22 740 kg
Pesha bruto: 34 000 kg
VEREM PFB14D T/A - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

1992
Verem PB1100 - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

1994
Pesha bruto: 14 000 kg
Onbekend VEREM 3xBPW HYDRO RAMPEN + BETT - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2006
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 26 015 kg
Verem PB1100 - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

1994
Pesha bruto: 14 000 kg
Verem LOW BED - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2007
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 24 480 kg
Pesha bruto: 39 000 kg
VEREM - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2006
3-aks
VEREM PF3-42CANS8LZ Tri/A - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2015
VEREM VPS2-4CC42A4BYT T/A - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2013
Diversen Verem low loader 3 axles - - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

1996
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 33 600 kg
Pesha bruto: 42 500 kg
Verem - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 11
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2000
3-aks
Pesha bruto: 38 000 kg
Verem - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 10
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

1993
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 34 000 kg
Pesha bruto: 42 500 kg
Verem VPS3 - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 3
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2010
Verem Lowbed 42500 KG, Total 12.63 - 17.63 mtr, Steel suspension, Lowbed - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 5
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

1993
Ngarkesa e dobishme: 30 440 kg
Pesha bruto: 42 500 kg
Verem Lowbed 54000 KG, Lowbed, Steel suspension - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 5
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

1988
Ngarkesa e dobishme: 45 680 kg
Pesha bruto: 54 000 kg
VEREM 3 ESSIEUX - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 5
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2002
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 31 600 kg
Pesha bruto: 42 500 kg
Verem Lowbed 59500 KG, Steel suspension, SEV Winch, Lowbed - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 7
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2010
Ngarkesa e dobishme: 48 940 kg
Pesha bruto: 59 500 kg
Verem Lowbed 42500 KG, Effer 250 / 4S, 4 x Hydraulic / 1 x Manual,Remote control, Twislocks, Steel suspension, Lowbed - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 7
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2000
Ngarkesa e dobishme: 33 810 kg
Pesha bruto: 42 500 kg
VEREM VPE2S38N - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2001
VEREM VP53 Tri/A - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 20
I arkivuar

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2007
1 2   
Reklamat e arkivit
Gjysmë rimorkiot ACERBI ACKERMANN ACTM AKYEL TRAILER ALPSAN AMT ARDOR ASCA ATCOMEX ATM AUREPA BARNEOUD BENALU BERGER BLUMHARDT BODEX BRF BROSHUIS BSLT BULTHUIS BURG CALDAL CARNEHL CASTERA CEYLAN CHEREAU CLAYTON CMT COBO CODER COMETTO CROSSLAND D-TEC DANSON DAPA DE ANGELIS DENNISON DESOT DIJKSTRA DOĞAN YILDIZ DOLL DRACO EGGERS EKERI EKW EMIRSAN ES-GE ESVE ETA FAYMONVILLE FEBER FELDBINDER FGM FILLIAT FLANDRIA FLIEGL FLOOR FONTAINE FRUEHAUF GALTRAILER GENERAL TRAILER GHEYSEN & VERPOORT GK GRÜNENFELDER GOFA GOLDHOFER GRAY & ADAMS GROENEWEGEN GRW GS MEPPEL GUILLÉN GURLESENYIL HANGLER HEIL HEITLING HENDRICKS HERTOGHS HFR HLW HRD HTF HÜFFERMANN HUMBAUR INVEPE ISISAN JUMBO KAISER KAMAG KARGOMIL KÄSSBOHRER KEL-BERG KEMPF KING KLAESER KNAPEN KÖGEL KOMODO KOTSCHENREUTHER KRAKER KROMHOUT KRONE LAG LAMBERET LANGENDORF LATRE LECIÑENA LECITRAILER LEGRAS LIDER LOHR LOUAULT MAGYAR MAISONNEUVE MEGA MEIERLING MEILLER MENCI METACO MEUSBURGER MİM-MAK MINERVA MOL MONTENEGRO MONTRACON MÖSLEIN MÜLLER MITTELTAL NÄRKO NETAM NETAM-FRUEHAUF NFP-EUROTRAILER NICOLAS NOOTEBOOM NOR SLEP NORFRIG OKT TRAILER ORTEN ORTHAUS OVA OZGUL OZSAN PACTON PANAV PEKI PEZZAIOLI PIACENZA PRIM-BALL REISCH RENDERS ROBINE ROHR ROJO SAMRO SCHEUERLE SCHMIDT SCHMITZ SCHRADER SCHRÖDER SCHWARZMÜLLER SCORPION SCORT SDC SECKINLER SINAN SOMMER SOR SPITZER STAS STOKOTA TALSON TANG TECNOKAR TIRSAN TISVOL TITAN TMH TONAR TRABOSA TRACON TRAILOR TRANDERS TRAX TRAYLONA TROUILLET TSR TURBO'S HOET TYLLIS VAN ECK VAN HOOL VEGA VELDHUIZEN VEREM VIBERTI VLASTUIN VOCOL VOGELZANG WEIGHTLIFTER WELGRO WELLMEYER WIELTON WILCOX YALÇıN DORSE ZORZI Të tjera

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.