Reklamat e arkivit: gjysmërimorkiot ACTM

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "gjysmërimorkiot ACTM".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Gjysmërimorkiot ACTM shitet

249
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 5 1/5   
ACTM S55315CH - gjysmërimorkio me platformë
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me platformë

1991
Pesha bruto: 55 000 kg
Actm  - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1985
Pesha bruto: 55 000 kg
ACTM Porte eng extensible - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

1988
Pesha bruto: 44 000 kg
ACTM  - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

1996
ACTM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

1996
Actm S600315 - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

2005
Pesha bruto: 34 000 kg
ACTM 2 axles - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

2001
Pesha bruto: 32 000 kg
ACTM Benne - gjysmërimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio vetëshkarkuese

1990
Actm  - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1996
Ngarkesa e dobishme: 61 500 kg
Pesha bruto: 82 500 kg
ACTM tech engines - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

1991
ACTM MACHINE CARRIER TRALIER - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

2001
ACTM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

1982
ACTM S 322 - gjysmërimorkio me platformë
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me platformë

1997
Pesha bruto: 32 000 kg
ACTM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

1988
ACTM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

1999
ACTM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

2007
ACTM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

1980
ACTM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

2001
ACTM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

1991
ACTM ACTM Porte-Silo - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

1989
 ACTM - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

2008
3-aks
ACTM ACTM - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

1998
ACTM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

1992
ACTM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

1987
ACTM  - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

2001
ACTM Porte Silo - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

1989
ACTM  - gjysmërimorkio autotransportuese
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio autotransportuese

1996
Pesha bruto: 34 000 kg
 ACTM 3 ASSER - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1991
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 43 100 kg
Pesha bruto: 55 000 kg
ACTM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

2002
 ACTM - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

2008
3-aks
DIV. ACTM S55315 ER - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

2001
Actm 570415EH - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

1989
ACTM S 55315 CH low loader semi-trailer  - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1992
ACTM MACHINE CARRIER TRAILER - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

1996
ACTM Porte-engin - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

1990
ACTM  - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

E re
2012
ACTM dieplader Steel suspension - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1996
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 42 800 kg
Pesha bruto: 55 000 kg
ACTM dieplader Steel suspension - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1992
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 44 300 kg
Pesha bruto: 55 000 kg
ACTM dieplader Steel suspension - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1996
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 42 800 kg
Pesha bruto: 55 000 kg
ACTM dieplader Steel suspension - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1988
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 23 400 kg
Pesha bruto: 34 000 kg
ACTM open laadbak Heavy chassis, Steel suspension - gjysmërimorkio me anë të palosshme
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me anë të palosshme

1996
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 26 500 kg
Pesha bruto: 33 000 kg
ACTM 2 ESSIEUX PORTE ENGIN - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1998
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 24 300 kg
Actm  - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

1998
2-aks
ACTM dieplader Steel suspension - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1980
1-aks
Ngarkesa e dobishme: 14 150 kg
Pesha bruto: 20 000 kg
Actm Porte-Engin - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

1995
2-aks
Pesha bruto: 32 000 kg
Actm Porte-Materiel - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

2002
3-aks
Pesha bruto: 45 000 kg
ACTM dieplader Steel suspension - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1989
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 34 890 kg
Pesha bruto: 45 000 kg
ACTM dieplader 70 ton - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

1989
4-aks
Ngarkesa e dobishme: 53 490 kg
Pesha bruto: 70 000 kg
ACTM Hydraulische Rampen Steelsuspension S55315CHCC - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

2000
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 44 200 kg
Pesha bruto: 55 000 kg
Actm S32215C 32 Ton T/A - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

1999
1 2 3 5   
Reklamat e arkivit
Gjysmërimorkiot ACERBI ACKERMANN ACTM AKYEL TRAILER ALPSAN AMT ARDOR ASCA ATCOMEX ATM AUREPA BARNEOUD BENALU BERGER BLUMHARDT BODEX BRF BROSHUIS BSLT BULTHUIS BURG CALDAL CARNEHL CASTERA CEYLAN CHEREAU CLAYTON CMT COBO CODER COMETTO CROSSLAND D-TEC DANSON DAPA DE ANGELIS DENNISON DESOT DIJKSTRA DOĞAN YILDIZ DOLL DRACO EGGERS EKERI EKW EMIRSAN ES-GE ESVE ETA FAYMONVILLE FEBER FELDBINDER FGM FILLIAT FLANDRIA FLIEGL FLOOR FONTAINE FRUEHAUF GALTRAILER GENERAL TRAILER GHEYSEN & VERPOORT GK GRÜNENFELDER GOFA GOLDHOFER GRAY & ADAMS GROENEWEGEN GRW GS MEPPEL GUILLÉN GURLESENYIL HANGLER HEIL HEITLING HENDRICKS HERTOGHS HFR HLW HRD HTF HÜFFERMANN HUMBAUR INVEPE ISISAN JUMBO KAISER KAMAG KARGOMIL KÄSSBOHRER KEL-BERG KEMPF KING KLAESER KNAPEN KÖGEL KOMODO KOTSCHENREUTHER KRAKER KROMHOUT KRONE LAG LAMBERET LANGENDORF LATRE LECIÑENA LECITRAILER LEGRAS LIDER LOHR LOUAULT MAGYAR MAISONNEUVE MEGA MEIERLING MEILLER MENCI METACO MEUSBURGER MİM-MAK MINERVA MOL MONTENEGRO MONTRACON MÖSLEIN MÜLLER MITTELTAL NÄRKO NETAM NETAM-FRUEHAUF NFP-EUROTRAILER NICOLAS NOOTEBOOM NOR SLEP NORFRIG OKT TRAILER ORTEN ORTHAUS OVA OZGUL OZSAN PACTON PANAV PEKI PEZZAIOLI PIACENZA PRIM-BALL REISCH RENDERS ROBINE ROHR ROJO SAMRO SCHEUERLE SCHMIDT SCHMITZ SCHRADER SCHRÖDER SCHWARZMÜLLER SCORPION SCORT SDC SECKINLER SINAN SOMMER SOR SPITZER STAS STOKOTA TALSON TANG TECNOKAR TIRSAN TISVOL TITAN TONAR TRABOSA TRACON TRAILOR TRANDERS TRAX TRAYLONA TROUILLET TSR TURBO'S HOET TYLLIS VAN ECK VAN HOOL VEGA VELDHUIZEN VEREM VIBERTI VLASTUIN VOCOL VOGELZANG WEIGHTLIFTER WELGRO WELLMEYER WIELTON WILCOX YALÇıN DORSE ZORZI Të tjera

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.