Reklamat e arkivit: gjysmërimorkiot KLAESER

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "gjysmërimorkiot KLAESER".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Gjysmërimorkiot KLAESER shitet

36
Rezultate të gjetura
Klaeser 31.000 l. (9.5 m3+6.5 m3.+10 m3+5 m3), ADR, Tank code: L4BH - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e kimikateve

1996
Ngarkesa e dobishme: 25 675 kg
Pesha bruto: 34 000 kg
Vëllimi i serbatorit: 31 000 L
Klaeser 30.000 L., 1 comp. +PUMP, L4BH - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e kimikateve

2004
Ngarkesa e dobishme: 31 020 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
Vëllimi i serbatorit: 30 000 L
Klaeser 30.000 L., 1 comp., ADR, Tank code: L4BH - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e kimikateve

2004
Ngarkesa e dobishme: 31 020 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
Vëllimi i serbatorit: 30 000 L
Klaeser 30.000 L., 1 comp., ADR, Tank code: L4BH - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e kimikateve

2004
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 31 020 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
Vëllimi i serbatorit: 30 000 L
Klaeser 30.000 L., 1 comp., ADR, Tank code: L4BH - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e kimikateve

2003
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 31 020 kg
Pesha bruto: 34 000 kg
Vëllimi i serbatorit: 30 000 L
Klaeser 31.500 L.(9.5m3+6.5m3+10.0m3+5.5m3) ADR, L4BH - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e kimikateve

2003
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 30 295 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
Vëllimi i serbatorit: 31 500 L
Klaeser 2004, 30.000 L., 1 comp., ADR, Tank code: L4BH - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e kimikateve

2004
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 31 020 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
Vëllimi i serbatorit: 30 000 L
Klaeser 2003, 30.000 L., 1 comp., ADR, L4BH + PUMP - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e kimikateve

2003
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 30 640 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
Vëllimi i serbatorit: 30 000 L
Klaeser 2002, 30.000 L., 1 comp., ADR, Tank code: L4BH - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e kimikateve

2002
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 31 200 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
Vëllimi i serbatorit: 30 000 L
 Klaeser TSA 35 C CHEMIETANK - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

2008
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 29 600 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
 Klaeser TSA 35 C CHEMIETANK - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

2008
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 29 600 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
 Klaeser TSA 35 C CHEMIETANK - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

2008
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 29 600 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
 Klaeser TSA 35 C CHEMIETANK - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

2008
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 29 600 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
Klaeser 2008, 30.000 l., 1 comp., ADR, L4BH - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e kimikateve

2008
Ngarkesa e dobishme: 31 200 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
Klaeser 2002, 30.000 L., 1 comp., ADR, L4BH. NEW CONDITION! - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e kimikateve

2002
Ngarkesa e dobishme: 31 020 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
Klaeser 2007, 30.000 L., ADR, L4BH - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e kimikateve

2007
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 31 050 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
Vëllimi i serbatorit: 30 000 L
klaeser 31.000 Ltr / 4 TSA - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

1989
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 25 400 kg
Pesha bruto: 34 000 kg
Klaeser Chemieauflieger TSA 30 C - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

1999
3-aks
Pesha bruto: 34 000 kg
Klaeser SOLD! 2008, 30.000 l., 1 comp., ADR, L4BH, chemicals - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar
Klaeser Chemieauflieger - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

1986
Ngarkesa e dobishme: 25 920 kg
Pesha bruto: 34 000 kg
Klaeser V2A 3 Kammer Chemie Isoliert 30m2 - gjysmërimorkio me bot
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

1996
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 29 260 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
Klaeser TSA 27, V2A, mit Pumpe, Lift / Lenkachse - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

1993
3-aks
Pesha bruto: 34 000 kg
Klaeser TSA Chemie Blatt 30.000L 4 Kammern - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

1992
3-aks
KLAESER 23.000 Ltr, gummiert, GGVS, ADR, Chemie - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

1998
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 26 770 kg
Pesha bruto: 34 000 kg
KLAESER GAS, Cryogenic, Oxygen, Argon, Nitrogen - gjysmërimorkio me bot
 10
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e gazit/LPG

1992
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 22 500 kg
Pesha bruto: 33 000 kg
Vëllimi i serbatorit: 30 000 L
KLAESER GAS, Cryogenic, Oxygen, Argon, Nitrogen - gjysmërimorkio me bot
 10
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e gazit/LPG

1992
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 22 500 kg
Pesha bruto: 33 000 kg
Klaeser V4A Chemieauflieger 55 cbm  7491 - gjysmërimorkio me bot
 11
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

2001
3-aks
Pesha bruto: 38 000 kg
KLAESER TSA 32C - gjysmërimorkio me bot
 6
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e ushqimit

2004
klaeser CSA 20 - transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme
 5
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme

2014
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 35 400 kg
KLAESER TSA 32C - gjysmërimorkio me bot
 6
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e ushqimit

2004
KLAESER TSA 32C - gjysmërimorkio me bot
 6
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e ushqimit

2004
Klaeser TSA 23C/WIE NEU!! /23.000 l. Inhalt/ADR - gjysmërimorkio me bot
 15
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

1998
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 26 770 kg
Pesha bruto: 34 000 kg
Klaeser V4A Chemieauflieger 55 cbm  7491 - gjysmërimorkio me bot
 7
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

2001
3-aks
Pesha bruto: 38 000 kg
KLAESER GAS, Cryogenic, Oxygen, Argon, Nitrogen Gastank - gjysmërimorkio me bot
 9
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e gazit/LPG

1990
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 21 170 kg
Pesha bruto: 32 500 kg
KLAESER GAS, Cryogenic, Oxygen, Argon, Nitrogen - gjysmërimorkio me bot
 10
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e gazit/LPG

1992
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 22 500 kg
Pesha bruto: 33 000 kg
KLAESER GAS, Cryogenic, Oxygen, Argon, Nitrogen Gastank - gjysmërimorkio me bot
 9
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e gazit/LPG

1990
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 21 170 kg
Pesha bruto: 32 500 kg
Reklamat e arkivit
Gjysmërimorkiot ACERBI ACKERMANN ACTM AKYEL TRAILER ALPSAN AMT ARDOR ASCA ATCOMEX ATM AUREPA BARNEOUD BENALU BERGER BLUMHARDT BODEX BRF BROSHUIS BSLT BULTHUIS BURG CALDAL CARNEHL CASTERA CEYLAN CHEREAU CLAYTON CMT COBO CODER COMETTO CROSSLAND D-TEC DANSON DAPA DE ANGELIS DENNISON DESOT DIJKSTRA DOĞAN YILDIZ DOLL DRACO EGGERS EKERI EKW EMIRSAN ES-GE ESVE ETA FAYMONVILLE FEBER FELDBINDER FGM FILLIAT FLANDRIA FLIEGL FLOOR FONTAINE FRUEHAUF GALTRAILER GENERAL TRAILER GHEYSEN & VERPOORT GK GRÜNENFELDER GOFA GOLDHOFER GRAY & ADAMS GROENEWEGEN GRW GS MEPPEL GUILLÉN GURLESENYIL HANGLER HEIL HEITLING HENDRICKS HERTOGHS HFR HLW HRD HTF HÜFFERMANN HUMBAUR INVEPE ISISAN JUMBO KAISER KAMAG KARGOMIL KÄSSBOHRER KEL-BERG KEMPF KING KLAESER KNAPEN KÖGEL KOMODO KOTSCHENREUTHER KRAKER KROMHOUT KRONE LAG LAMBERET LANGENDORF LATRE LECIÑENA LECITRAILER LEGRAS LIDER LOHR LOUAULT MAGYAR MAISONNEUVE MEGA MEIERLING MEILLER MENCI METACO MEUSBURGER MİM-MAK MINERVA MOL MONTENEGRO MONTRACON MÖSLEIN MÜLLER MITTELTAL NÄRKO NETAM NETAM-FRUEHAUF NFP-EUROTRAILER NICOLAS NOOTEBOOM NOR SLEP NORFRIG OKT TRAILER ORTEN ORTHAUS OVA OZGUL OZSAN PACTON PANAV PEKI PEZZAIOLI PIACENZA PRIM-BALL REISCH RENDERS ROBINE ROHR ROJO SAMRO SCHEUERLE SCHMIDT SCHMITZ SCHRADER SCHRÖDER SCHWARZMÜLLER SCORPION SCORT SDC SECKINLER SINAN SOMMER SOR SPITZER STAS STOKOTA TALSON TANG TECNOKAR TIRSAN TISVOL TITAN TONAR TRABOSA TRACON TRAILOR TRANDERS TRAX TRAYLONA TROUILLET TSR TURBO'S HOET TYLLIS VAN ECK VAN HOOL VEGA VELDHUIZEN VEREM VIBERTI VLASTUIN VOCOL VOGELZANG WEIGHTLIFTER WELGRO WELLMEYER WIELTON WILCOX YALÇıN DORSE ZORZI Të tjera

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.