Reklamat e arkivit: gjysmërimorkiot OZGUL

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "gjysmërimorkiot OZGUL".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Gjysmërimorkiot OZGUL shitet

308
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 7 1/7   
OZGUL CEMENT 34CBM - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e materialeve rifuxho

E re
2010
Ngarkesa e dobishme: 29 900 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
OZGUL 80 TON - gjysmërimorkio me platformë
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me platformë për transportimin e makinerive të rënda

2009
Ngarkesa e dobishme: 68 500 kg
Pesha bruto: 80 000 kg
Ozgul Nce 3 essieux - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

2009
Ozgul Nce 3 essieux - gjysmërimorkio
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio

2009
OZGUL 75 TON 3 AXEL - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

E re
2010
Ngarkesa e dobishme: 60 000 kg
Pesha bruto: 75 000 kg
OZGUL 75 TON 3 AXEL - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

E re
2010
Ngarkesa e dobishme: 60 000 kg
Pesha bruto: 75 000 kg
OZGUL CEMENT 34CBM - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e materialeve rifuxho

E re
2011
Ngarkesa e dobishme: 29 900 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
OZGUL 75 TON 3 AXEL - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

E re
2012
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 60 000 kg
Pesha bruto: 75 000 kg
OZGUL TUERK - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e karburantit

2012
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 34 000 kg
Vëllimi i serbatorit: 36 000 L
OZGUL 2012
 - gjysmërimorkio me platformë
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me platformë

2012
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 32 000 kg
Pesha bruto: 39 200 kg
OZGUL 2012
 - gjysmërimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio vetëshkarkuese

2012
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 35 000 kg
Pesha bruto: 41 900 kg
OZGUL 2012
 - gjysmërimorkio me perde anësore
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me perde anësore

2012
3-aks
OZGUL 2012
 - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

2012
4-aks
Ngarkesa e dobishme: 100 000 kg
Pesha bruto: 118 000 kg
OZGUL New2012
 - gjysmërimorkio me platformë
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me platformë

2012
4-aks
Ngarkesa e dobishme: 100 000 kg
Pesha bruto: 118 000 kg
OZGUL New2012
 - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

E re
2012
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 55 000 kg
Pesha bruto: 64 500 kg
OZGUL 75 TON 3 AXEL - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

E re
2012
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 60 000 kg
Pesha bruto: 75 000 kg
Ozgul  - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

2012
OZGUL OZ-40 - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

E re
2013
3-aks
Pesha bruto: 40 000 kg
Vëllimi i serbatorit: 40 000 L
OZGUL OZ-35 - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

E re
2013
Pesha bruto: 36 000 kg
Vëllimi i serbatorit: 218 000 L
OZGUL TANK 40.000 Liters  - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

2013
3-aks
Pesha bruto: 40 000 kg
Ozgul 42000 Litre Tri/A Fuel - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

E re
2013
Ozgul 38000 Litre Tri/A - gjysmërimorkio me bot
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

E re
OZGUL 45 ton T/A Lowboy - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

2012
3-aks
Ozgul 36000 Litre Tri/A - gjysmërimorkio me bot
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

E re
Ozgul Tri/A - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

E re
Ozgul 60 Ton Tri/A - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

2009
OZGUL L13 Quad - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

2013
4-aks
OZGUL T22 36000 Liter  (New) - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

E re
2017
3-aks
Ozgul 50000 Litre Tri/A - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

E re
Ozgul 80 Ton Tri/A - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

E re
Ozgul 100 Ton Quad/A - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

Ozgul Tri/A 80 Ton - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

E re
2014
OZGUL L13 Quad - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

2013
4-aks
OZGUL L13 Quad 80 Ton (New) - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

2014
4-aks
OZGUL T22 50000 Liter (New) - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

2014
3-aks
OZGUL L12 Moving Axle 50 Ton (New) - gjysmërimorkio me platformë
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me platformë

2014
3-aks
OZGUL L12 Quad 65 Ton (New) - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

2014
3-aks
OZGUL LT NEW Fuel Tank 38.000 liter - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

E re
2013
3-aks
OZGUL 75 Ton 3 Axle (New) - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

E re
2014
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 60 000 kg
Pesha bruto: 75 000 kg
Ozgul T22 Tri/A - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

E re
2013
OZGUL T22 38000 LTR (NEW) - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

2013
3-aks
Ozgul 120 Ton 8 Axle - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

E re
Ozgul 80 Ton Quad/A - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

E re
Ozgul 33000 Litre Tri/A Fuel - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

E re
Ozgul 65 Ton Tri/A - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

E re
OZGUL 45 ton T/A Lowboy - gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me plan ngarkimi të ulët

2012
3-aks
Ozgul T21 Tri/A Cement - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

E re
2014
OZGUL T22 42000 Liter (New) - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

E re
2017
3-aks
Ozgul T22 42000 Litre Tri/A - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

E re
2014
Ozgul T22 33000 Litre Tri/A Fuel - gjysmërimorkio me bot
 1
I arkivuar

Gjysmërimorkio me bot

2014
1 2 3 7   
Reklamat e arkivit
Gjysmërimorkiot ACERBI ACKERMANN ACTM AKYEL TRAILER ALPSAN AMT ARDOR ASCA ATCOMEX ATM AUREPA BARNEOUD BENALU BERGER BLUMHARDT BODEX BRF BROSHUIS BSLT BULTHUIS BURG CALDAL CARNEHL CASTERA CEYLAN CHEREAU CLAYTON CMT COBO CODER COMETTO CROSSLAND D-TEC DANSON DAPA DE ANGELIS DENNISON DESOT DIJKSTRA DOĞAN YILDIZ DOLL DRACO EGGERS EKERI EKW EMIRSAN ES-GE ESVE ETA FAYMONVILLE FEBER FELDBINDER FGM FILLIAT FLANDRIA FLIEGL FLOOR FONTAINE FRUEHAUF GALTRAILER GENERAL TRAILER GHEYSEN & VERPOORT GK GRÜNENFELDER GOFA GOLDHOFER GRAY & ADAMS GROENEWEGEN GRW GS MEPPEL GUILLÉN GURLESENYIL HANGLER HEIL HEITLING HENDRICKS HERTOGHS HFR HLW HRD HTF HÜFFERMANN HUMBAUR INVEPE ISISAN JUMBO KAISER KAMAG KARGOMIL KÄSSBOHRER KEL-BERG KEMPF KING KLAESER KNAPEN KÖGEL KOMODO KOTSCHENREUTHER KRAKER KROMHOUT KRONE LAG LAMBERET LANGENDORF LATRE LECIÑENA LECITRAILER LEGRAS LIDER LOHR LOUAULT MAGYAR MAISONNEUVE MEGA MEIERLING MEILLER MENCI METACO MEUSBURGER MİM-MAK MINERVA MOL MONTENEGRO MONTRACON MÖSLEIN MÜLLER MITTELTAL NÄRKO NETAM NETAM-FRUEHAUF NFP-EUROTRAILER NICOLAS NOOTEBOOM NOR SLEP NORFRIG OKT TRAILER ORTEN ORTHAUS OVA OZGUL OZSAN PACTON PANAV PEKI PEZZAIOLI PIACENZA PRIM-BALL REISCH RENDERS ROBINE ROHR ROJO SAMRO SCHEUERLE SCHMIDT SCHMITZ SCHRADER SCHRÖDER SCHWARZMÜLLER SCORPION SCORT SDC SECKINLER SINAN SOMMER SOR SPITZER STAS STOKOTA TALSON TANG TECNOKAR TIRSAN TISVOL TITAN TONAR TRABOSA TRACON TRAILOR TRANDERS TRAX TRAYLONA TROUILLET TSR TURBO'S HOET TYLLIS VAN ECK VAN HOOL VEGA VELDHUIZEN VEREM VIBERTI VLASTUIN VOCOL VOGELZANG WEIGHTLIFTER WELGRO WELLMEYER WIELTON WILCOX YALÇıN DORSE ZORZI Të tjera

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.