Reklamat e arkivit: kamioncina RENAULT

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "kamioncina RENAULT".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Kamioncina RENAULT shitet

11 142
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 223 1/223   
RENAULT MASTER T35 L3H1 120 DCI - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2004
219 904 km
Renault midlum  150-08/b euro 3 - furgon frigorifer
 1
I arkivuar

Furgon frigorifer

2002
350 000 km
Dizel
149 hp
Ngarkesa e dobishme: 2 360 kg
Pesha bruto: 7 490 kg
RENAULT MASTER T33 L2H2 90 DCI - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2004
121 773 km
Renault Master / 120.35 L2H2 - kamioncine me kontinier
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2005
154 785 km
Renault T35 D - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

1996
93 000 km
Dizel
93 hp
Ngarkesa e dobishme: 2 715 kg
Pesha bruto: 6 000 kg
RENAULT mASCOTT 130.60 - kamioncine
 1
I arkivuar

Kamioncine

2000
164 000 km
RENAULT Master 90.28 - kamioncine
 1
I arkivuar

Kamioncine

2003
125 149 km
RENAULT Mascott 130.35 - furgon frigorifer
 1
I arkivuar

Furgon frigorifer

2003
140 000 km
RENAULT Master 90.33 - kamioncine
 1
I arkivuar

Kamioncine

2003
227 000 km
RENAULT Mascott 130.35 - kamioncine
 1
I arkivuar

Kamioncine

2003
278 000 km
Renault Master T 35 L2H2 2.5 Dci 120 - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier, kamioncine dopio kabinë

2004
115 125 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 5
114 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 530 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Master T 35 L3H2 2.5 DCI 120 - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2002
214 220 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 3
114 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 628 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Mascott 150.35 CC 413/3500 - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

E re
2008
Dizel
Numri i ndenjëseve: 3
149 hp
Ngarkesa e dobishme: 570 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Master T 35 L3H3 2.5 DCI 100 FRIGO - furgon frigorifer
 1
I arkivuar

Furgon frigorifer

2004
156 079 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 3
100 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 580 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Master T 33 L2H2 2.8 Dti - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2001
309 250 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 2
114 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 485 kg
Pesha bruto: 3 300 kg
Renault Midlum 180-08/B - furgon frigorifer
 1
I arkivuar

Furgon frigorifer

2000
412 971 km
Dizel
179 hp
Ngarkesa e dobishme: 2 250 kg
Pesha bruto: 7 490 kg
Renault Master T 33 L2H2 2.5 DCI - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2007
46 233 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 3
100 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 440 kg
Pesha bruto: 3 300 kg
Renault Master T 33 L2H2 2.2 Dci - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier, kamioncine dopio kabinë

2002
145 204 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 5
89 hp
Ngarkesa e dobishme: 950 kg
Pesha bruto: 3 300 kg
Renault Mascott 120-35 DXI - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2006
101 929 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 6
115 hp
Ngarkesa e dobishme: 150 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Mascott 120-35 DXI - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2005
133 736 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 3
115 hp
Ngarkesa e dobishme: 360 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Master T 28 L1H1 2.5 Dci - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2002
168 703 km
Dizel
114 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 050 kg
Pesha bruto: 2 800 kg
Renault Master T 33 L2H2 2.5 Dci - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier, kamioncine dopio kabinë

2007
41 955 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 3
100 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 320 kg
Pesha bruto: 3 300 kg
Renault Mascott 130.35 CC 413/3500 - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

E re
2008
Dizel
Numri i ndenjëseve: 3
129 hp
Ngarkesa e dobishme: 594 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Master T 33 L2H2 2.5 Dci EURO4 APK 06-2011 - kamioncine
 1
I arkivuar

Kamioncine

2007
51 648 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 3
100 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 440 kg
Pesha bruto: 3 300 kg
Renault Master T 28 L1H1 2.5 Dci 120 - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2004
113 892 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 3
114 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 030 kg
Pesha bruto: 2 800 kg
Renault Master T 35 L2H2 2.5 DCI 120 - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2006
65 000 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 2
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault L3 H2 120 dCi - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2006
214 000 km
Renault Mascott 160-35 T Clixtar - kamioncine me karroceri
 1
I arkivuar

Kamioncine me karroceri

2006
257 607 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 2
156 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 320 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Master T 35 L2H2 3.0 DCI 140 FRIGO - furgon frigorifer
 1
I arkivuar

Furgon frigorifer

2005
109 592 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 3
135 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 610 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Master T 35 D - furgon frigorifer
 1
I arkivuar

Furgon frigorifer

1997
309 810 km
Dizel
93 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 750 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Mascott 160-55 CC - furgon frigorifer
 1
I arkivuar

Furgon frigorifer

2005
199 261 km
Dizel
156 hp
Ngarkesa e dobishme: 2 300 kg
Renault Master T 35 L2H2 2.5 DCI - kamioncine
 1
I arkivuar

Kamioncine

2002
219 826 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 3
114 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 671 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Kangoo 1.5 DCI 60KW E3 Schuifdeur - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2006
38 102 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 2
81 hp
Ngarkesa e dobishme: 707 kg
Pesha bruto: 1 895 kg
Renault Master T 35 L3H3 2.5 DCI 100 FRIGO - furgon frigorifer
 1
I arkivuar

Furgon frigorifer

2004
133 609 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 2
99 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 580 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
RENAULT Mascott 120.35 DXi - kamioncine vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Kamioncine vetëshkarkuese

2005
65 456 km
Renault Kangoo 1.5 DCI 60 kw Schuifdeur - kamioncine
 1
I arkivuar

Kamioncine

2006
57 375 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 2
81 hp
Ngarkesa e dobishme: 707 kg
Pesha bruto: 1 895 kg
Renault Master T 33 L2H2 2.5 Dci 100 - kamioncine
 1
I arkivuar

Kamioncine, kamioncine dopio kabinë

2007
48 366 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 6
100 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 320 kg
Pesha bruto: 3 300 kg
Renault Master T 35 L3H2 2.5 DCI 140 FRIGO - furgon frigorifer
 1
I arkivuar

Furgon frigorifer

2007
148 558 km
Dizel
145 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 570 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Master T 35 L3H2 2.5 DCI - kamioncine
 1
I arkivuar

Kamioncine

2005
88 660 km
Dizel
114 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 605 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Master T 33 L2H2 2.5 DCI 115 - kamioncine
 1
I arkivuar

Kamioncine, kamioncine dopio kabinë

2004
181 277 km
Dizel
114 hp
Ngarkesa e dobishme: 990 kg
Pesha bruto: 3 300 kg
Renault Master T 35 L2H2 2.5 DCI 115 koelwagen - furgon frigorifer
 1
I arkivuar

Furgon frigorifer

2004
246 338 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 2
114 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 650 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Master T 35 L3H2 3.0 DCI 140 FRIGO - furgon frigorifer
 1
I arkivuar

Furgon frigorifer

2005
138 143 km
Dizel
135 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 570 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Master T 35 L2H2 2.5 DCI - kamioncine
 1
I arkivuar

Kamioncine

2005
204 436 km
Dizel
114 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 640 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Master T 28 L1H1 2.5 DCI - kamioncine
 1
I arkivuar

Kamioncine

2003
165 268 km
Dizel
114 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 050 kg
Pesha bruto: 2 800 kg
Renault Master T 35 L1H1 2.5 DCI - kamioncine
 1
I arkivuar

Kamioncine

2004
150 000 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 3
99 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 720 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Mascott 110-35 - kamioncine me karroceri
 1
I arkivuar

Kamioncine me karroceri

2000
152 241 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 3
106 hp
Ngarkesa e dobishme: 790 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Midlum 150-08/B - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2004
348 813 km
Dizel
152 hp
Ngarkesa e dobishme: 2 180 kg
Pesha bruto: 7 490 kg
Renault Mascott 120-35 DXI - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2005
170 759 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 7
115 hp
Ngarkesa e dobishme: 330 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Mascott 130-35 - kamioncine me kontinier
 1
I arkivuar

Kamioncine me kontinier

2008
13 084 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 3
129 hp
Ngarkesa e dobishme: 810 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
Renault Master T 35 L3H2 2.5 DCI EURO4 - kamioncine
 1
I arkivuar

Kamioncine

2007
60 130 km
Dizel
Numri i ndenjëseve: 2
119 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 580 kg
Pesha bruto: 3 500 kg
1 2 3 223   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.