Reklamat e arkivit: kamionë GINAF

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "kamionë GINAF".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Kamionë GINAF shitet

698
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 14 1/14   
Ginaf M-3335-S 6X6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2000
520 000 km
516 hp
Ngarkesa e dobishme: 19 220 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
Ginaf M 4446 TS 8X8 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2000
518 558 km
428 hp
Ngarkesa e dobishme: 27 720 kg
Pesha bruto: 46 000 kg
Ginaf M3331 tipper 6x6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2000
471 440 km
339 hp
Ngarkesa e dobishme: 14 820 kg
Pesha bruto: 30 500 kg
Ginaf M4243-S 8X4 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1997
520 000 km
364 hp
Ngarkesa e dobishme: 29 310 kg
Pesha bruto: 43 000 kg
Ginaf M5450 10x8 Tipper - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2001
580 000 km
429 hp
Ngarkesa e dobishme: 29 000 kg
Pesha bruto: 50 000 kg
Ginaf M3335-S 6x6 tipper MANUAL GEARBOX - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2002
435 000 km
380 hp
Ngarkesa e dobishme: 17 650 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
DAF Ginaf 4446 8x8 kipper - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2001
450 000 km
8x8
430 hp
Pesha bruto: 46 000 kg
DAF Ginaf M 5450 10x8 kipper - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1999
580 000 km
8x8
430 hp
Pesha bruto: 50 000 kg
DAF GINAF M 3233 S  6X4 + KRAAN - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1995
513 000 km
360 hp
Ngarkesa e dobishme: 17 980 kg
Pesha bruto: 33 000 kg
Ginaf R2121-S - kamion kabinë-shasi
 1
I arkivuar

Kamion kabinë-shasi

1998
106 032 km
209 hp
Ginaf M 4345-TS  8X8X6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1998
600 000 km
380 hp
Ngarkesa e dobishme: 25 960 kg
Pesha bruto: 44 500 kg
Ginaf M4446-TS 8X8X6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2001
600 000 km
428 hp
Ngarkesa e dobishme: 26 640 kg
Pesha bruto: 46 000 kg
Ginaf M3335-S 6X6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2000
460 000 km
380 hp
Ngarkesa e dobishme: 19 180 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
DAF Ginaf 3333 6x6 Kipper Kran - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1997
359 000 km
6x6
360 hp
Pesha bruto: 33 000 kg
Ginaf X 4446 TS, 72%kipper 30t NCH - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2008
86 571 km
489 hp
Ngarkesa e dobishme: 28 940 kg
Pesha bruto: 46 000 kg
Ginaf X5250TS 10X4 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2002
442 000 km
428 hp
Ngarkesa e dobishme: 31 150 kg
Pesha bruto: 50 000 kg
Ginaf M 5350-TS/380 10X6 TIPPER MANUAL GEARBOX - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1999
754 000 km
380 hp
Ngarkesa e dobishme: 31 450 kg
Pesha bruto: 50 000 kg
Ginaf M4343 S - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1995
498 000 km
364 hp
Ngarkesa e dobishme: 26 600 kg
Pesha bruto: 43 000 kg
Ginaf M4345-TS 8X6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1999
605 000 km
380 hp
Ngarkesa e dobishme: 25 920 kg
Pesha bruto: 44 500 kg
Ginaf M 3335-S - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2001
434 000 km
380 hp
Ngarkesa e dobishme: 19 020 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
 Ginaf X5450 10X8 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2002
560 767 km
430 hp
Pesha bruto: 50 000 kg
Ginaf M 3132-S mit Jonsered 2190 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1996
899 239 km
360 hp
Ngarkesa e dobishme: 14 540 kg
Pesha bruto: 31 500 kg
Ginaf M 3132-S mit HIAB 140-2 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1996
625 773 km
360 hp
Ngarkesa e dobishme: 15 940 kg
Pesha bruto: 31 500 kg
Ginaf M 2223/270 ATI 4X4 43 T/M CRANE - kamion me anë të palosshme
 1
I arkivuar

Kamion me anë të palosshme

1995
493 000 km
271 hp
Ngarkesa e dobishme: 5 220 kg
Pesha bruto: 21 500 kg
Ginaf M 3232-S 6X4 21 T/M CRANE - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1999
316 000 km
339 hp
Ngarkesa e dobishme: 16 980 kg
Pesha bruto: 31 500 kg
Ginaf M4243-TS  8X4 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2000
360 000 km
428 hp
Ngarkesa e dobishme: 27 640 kg
Pesha bruto: 43 000 kg
Ginaf M3232-S 6X4 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2000
322 000 km
339 hp
Ngarkesa e dobishme: 17 520 kg
Pesha bruto: 32 000 kg
Ginaf M3329 6x6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1996
349 000 km
364 hp
Ngarkesa e dobishme: 15 570 kg
Pesha bruto: 29 000 kg
Ginaf M4243-TS - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1999
472 933 km
380 hp
Ngarkesa e dobishme: 27 957 kg
Pesha bruto: 43 000 kg
Ginaf m4345 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1999
356 000 km
349 hp
Ngarkesa e dobishme: 28 700 kg
Pesha bruto: 44 500 kg
Ginaf M4345-TS Asfaltkipper met mileukleppen - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1998
382 191 km
380 hp
Ngarkesa e dobishme: 29 530 kg
Pesha bruto: 44 500 kg
 Ginaf M3331 6x6 met 25 TON VDL - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2001
354 830 km
6x6
Ginaf M4345-TS  8X6/6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1998
471 253 km
428 hp
Ngarkesa e dobishme: 31 260 kg
Pesha bruto: 44 500 kg
Ginaf X 3335 S/380 6X6 TIPPER 23 T/M CRANE - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2005
335 000 km
380 hp
Ngarkesa e dobishme: 17 140 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
Ginaf G5248-F 10X4 - kamion kabinë-shasi
 1
I arkivuar

Kamion kabinë-shasi

1990
GINAF G 4446-S - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

Ginaf X 3335-S  6X6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2003
506 000 km
380 hp
Ngarkesa e dobishme: 18 920 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
Ginaf X 3335-S  6X6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2002
580 000 km
380 hp
Ngarkesa e dobishme: 18 920 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
GINAF G4446-S - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

Ginaf M3335-S 6X6 MANUAL GEARBOX - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2001
410 000 km
428 hp
Ngarkesa e dobishme: 20 040 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
Ginaf X 3335-S  6X6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2001
420 000 km
380 hp
Ngarkesa e dobishme: 18 920 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
Ginaf M3335-S 6X6 MANUAL GEARBOX - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2001
410 000 km
428 hp
Ngarkesa e dobishme: 20 040 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
Ginaf M 4243-TS/380 8X4 MANUAL GEARBOX - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2000
614 000 km
380 hp
Ngarkesa e dobishme: 28 520 kg
Pesha bruto: 43 000 kg
Ginaf M4446-TS  8X8 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1999
500 986 km
428 hp
Ngarkesa e dobishme: 28 360 kg
Pesha bruto: 46 000 kg
Ginaf M 4446-TS/430 8X8 TIPPER - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1998
615 000 km
428 hp
Ngarkesa e dobishme: 27 160 kg
Pesha bruto: 46 000 kg
Ginaf M4243-TS 8X4 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2000
545 053 km
380 hp
Ngarkesa e dobishme: 25 830 kg
Pesha bruto: 43 000 kg
Ginaf M 4446-TS 8x8 Kipper + milieukleppen - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1999
549 956 km
428 hp
Ngarkesa e dobishme: 26 760 kg
Pesha bruto: 46 000 kg
Ginaf 4446 TS 8x8 kipper - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1998
780 000 km
429 hp
Ngarkesa e dobishme: 27 870 kg
Pesha bruto: 46 000 kg
Ginaf M3335S.360 EVS/ATI STEEL/HYDRALIEK SUSPENSION - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1998
6x6
364 hp
Ginaf M3335S.360 EVS/ATI STEEL/HYDRALIEK SUSPENSION - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1998
6x6
364 hp
1 2 3 14   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.