Reklamat e arkivit: kamionë TATRA

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "kamionë TATRA".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Kamionë TATRA shitet

453
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 10 1/10   
 TATRA T815 3-seiten Kipper - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1986
71 600 km
6x6
 TATRA T815 3-seiten Kipper - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1986
71 600 km
6x6
Tatra 3636 DHS - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1988
 TATRA 815 6x6 3-seiten Kipper - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1989
300 000 km
6x6
 TATRA 815 6x6 1-seiten Kipper - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1988
300 000 km
6x6
 TATRA 815 6x6 3-seiten Kipper - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1989
300 000 km
6x6
434 hp
 TATRA T 815 8x8.2 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1998
790 738 km
8x8
343 hp
Pesha bruto: 32 000 kg
 TATRA 815 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2002
300 600 km
367 hp
Pesha bruto: 32 000 kg
Tatra 815 S3 6x6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1983
76 000 km
4x2
283 hp
Pesha bruto: 22 000 kg
 TATRA 815 WN - kamion me anë të palosshme
 1
I arkivuar

Kamion me anë të palosshme

1989
57 000 km
8x8
360 hp
Pesha bruto: 28 000 kg
 TATRA T 815 - 2 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2002
301 000 km
8x8
367 hp
Pesha bruto: 41 000 kg
Tatra 815 6x6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1986
4 383 km
6x6
320 hp
Pesha bruto: 20 700 kg
Tatra 815 S1 8x8 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1985
1 016 000 km
8x8
364 hp
Pesha bruto: 28 000 kg
 TATRA 815 CA-18 6x6 - autobot
 1
I arkivuar

Autobot

1987
99 000 km
6x6
320 hp
Pesha bruto: 28 950 kg
Tatra T815 S3 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1983
21 779 km
6x2
283 hp
Pesha bruto: 27 000 kg
Tatra 815 AV14 6x6, TOP ! ! ! - autotransportues
 1
I arkivuar

Autotransportues

1990
81 000 km
6x6
283 hp
Pesha bruto: 19 600 kg
Tatra T 815-2 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2006
104 226 km
366 hp
Pesha bruto: 28 500 kg
Tatra 815 P14 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1987
10 766 km
6x6
287 hp
Pesha bruto: 23 400 kg
 Tatra 815, S3, 6x6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1987
420 000 km
6x6
283 hp
Tatra 815 - autotransportues
 1
I arkivuar

Autotransportues

1987
44 000 km
6x6
364 hp
Pesha bruto: 24 000 kg
Tatra 813 TRIAL 8x8 - kamioni
 1
I arkivuar

Kamioni

1982
1 000 km
8x8
Tatra 148 S3 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1977
450 000 km
6x6
213 hp
Pesha bruto: 22 000 kg
Tatra 815 6x6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1987
242 000 km
6x6
283 hp
Pesha bruto: 22 000 kg
Tatra 815 Kipper - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1984
500 000 km
 TATRA T815 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1984
500 000 km
Tatra T815 6x6 S3 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1987
81 000 km
6x6
283 hp
Pesha bruto: 22 000 kg
 TATRA T815 8x8 S1 Kipper 13m3 - 4 Stück - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2009
1 000 km
8x8
360 hp
Pesha bruto: 41 000 kg
TATRA 813 8x8 - kamion kabinë-shasi
 1
I arkivuar

Kamion kabinë-shasi

1983
5 951 km
8x8
Tatra T 815 T2 6x6 timber carrier - kamioni
 1
I arkivuar

Kamioni për transportimin e lëndëve drusore

1993
24 791 km
6x6
286 hp
Tatra T815 MP27 montážní plošina / Arbeitsbühne 27m - kamioni
 1
I arkivuar

Kamioni

1984
6x6
231 hp
Pesha bruto: 20 500 kg
Tatra T 815 6x6 S1 - 5 ks / Stück / pieces - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1985
6x6
Tatra T815 6x6 S3 / 3-Seitenkipper / 3-way tipper - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1983
6x6
283 hp
Ngarkesa e dobishme: 10 700 kg
Pesha bruto: 22 000 kg
Tatra T815 6x6 S1 - 5 ks / Stück / pieces - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1988
Tatra T815 S1 s HR 8000 - 8m + drapák - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1988
6x6
280 hp
Ngarkesa e dobishme: 9 500 kg
Pesha bruto: 22 000 kg
TATRA 815
 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1990
300 000 km
6x4
Ngarkesa e dobishme: 12 000 kg
Tatra T 815 R84 - kamion vagonetë
 1
I arkivuar

Kamion vagonetë

2007
1 600 km
8x8
410 hp
Ngarkesa e dobishme: 41 000 kg
Tatra T 148 PP 27 - kamioni
 1
I arkivuar
Tatra T815 S45 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2005
Tatra T815 8x8 S1 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2005
402 hp
Tatra 815 S3 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1988
279 hp
Tatra 815 CAS 32 - kamioni
 1
I arkivuar

Kamioni

1990
11 000 km
Tatra T815 4x4 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1992
Tatra 815 P 26208 6x6.2 - kamion me anë të palosshme
 1
I arkivuar

Kamion me anë të palosshme

1989
279 hp
Tatra T815.260S23 28 255 6x6.2 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1997
Tatra 815 S1 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1986
Tatra T815-2 S3 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1990
Tatra Terno 8x8 S3 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

326 hp
Tatra JAMAL silniční verze - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2003
140 000 km
Tatra 815 6x6 - autobot
 1
I arkivuar

Autobot

1990
32 000 km
6x6
286 hp
Pesha bruto: 22 400 kg
Tatra 148 S3 6x6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1973
750 000 km
6x6
212 hp
Pesha bruto: 22 000 kg
1 2 3 10   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.