Reklamat e arkivit: kamionë TERBERG

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "kamionë TERBERG".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Kamionë TERBERG shitet

303
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 7 1/7   
Terberg FL 1350 WDG 6X6 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1992
415 000 km
395 hp
Ngarkesa e dobishme: 17 740 kg
Pesha bruto: 33 000 kg
Terberg FL1350 WDG wide spread - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1997
350 000 km
419 hp
Ngarkesa e dobishme: 21 220 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
Terberg FM 1350 KIPPER 6X6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2000
32 500 km
Ngarkesa e dobishme: 18 320 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
Terberg FM 1350 KIPPER 6X6 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2000
325 000 km
Ngarkesa e dobishme: 18 320 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
Terberg FM2850-10X4 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2001
465 000 km
380 hp
Ngarkesa e dobishme: 31 010 kg
Pesha bruto: 50 000 kg
Terberg FL 2000-WDG 420 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1998
840 615 km
419 hp
Ngarkesa e dobishme: 27 220 kg
Pesha bruto: 46 000 kg
Terberg FM1850-T 8X4 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2000
620 000 km
379 hp
Ngarkesa e dobishme: 25 560 kg
Pesha bruto: 43 000 kg
Terberg F1350-27 6X6 - kamion kabinë-shasi
 1
I arkivuar

Kamion kabinë-shasi

1982
512 000 km
308 hp
Ngarkesa e dobishme: 12 000 kg
Pesha bruto: 27 000 kg
Terberg FL 1850 WDG1 CONTAINER MET KABELSYSTEEM NCH - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

94
Terberg FM 1850-T haakarm 30 ton - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2006
235 736 km
419 hp
Ngarkesa e dobishme: 27 340 kg
Pesha bruto: 43 000 kg
Terberg FM1850-T - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2002
289 324 km
379 hp
Ngarkesa e dobishme: 27 320 kg
Pesha bruto: 43 000 kg
Terberg FM1950-T - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2000
701 171 km
419 hp
Ngarkesa e dobishme: 27 620 kg
Pesha bruto: 44 500 kg
Terberg FM 2000-T 420 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2001
366 212 km
419 hp
Ngarkesa e dobishme: 27 920 kg
Pesha bruto: 46 000 kg
Terberg FL 1350-WDG 420 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1997
394 724 km
419 hp
Ngarkesa e dobishme: 20 960 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
Terberg FM1850-T 8X4/6 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2003
341 000 km
379 hp
Ngarkesa e dobishme: 24 760 kg
Pesha bruto: 43 090 kg
Terberg F 3000 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1988
789 km
Terberg FM1850-T 8X4 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2000
620 000 km
379 hp
Ngarkesa e dobishme: 25 560 kg
Pesha bruto: 43 000 kg
Terberg F1350-27 6X6 - kamion kabinë-shasi
 1
I arkivuar

Kamion kabinë-shasi

1982
512 000 km
308 hp
Ngarkesa e dobishme: 12 000 kg
Pesha bruto: 27 000 kg
Terberg FL1850 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1996
739 811 km
404 hp
Ngarkesa e dobishme: 29 080 kg
Pesha bruto: 43 000 kg
Terberg Terminal  3250 Euro - kamioni
 1
I arkivuar
Terberg F2850 - kamion kabinë-shasi
 1
I arkivuar

Kamion kabinë-shasi

1996
587 282 km
404 hp
Ngarkesa e dobishme: 34 900 kg
Pesha bruto: 50 000 kg
Terberg FM2000-T 8X8 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2005
357 000 km
419 hp
Ngarkesa e dobishme: 27 960 kg
Pesha bruto: 46 000 kg
Terberg F 2000 8X8 KIPPER - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1991
Terberg FL 1350WDG6X6 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1996
420 000 km
Terberg FM 2000/420 8X8 MANUAL GEARBOX - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2003
472 000 km
419 hp
Ngarkesa e dobishme: 27 500 kg
Pesha bruto: 46 000 kg
Terberg FM 1350 6x6 Kipper/Kraan - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2002
Terberg FL 1350-WDG 6x6 Haakarm - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1996
Terberg F1450 6X4 - autobot
 1
I arkivuar

Autobot

1992
130 000 km
318 hp
Ngarkesa e dobishme: 13 360 kg
Pesha bruto: 33 000 kg
Terberg FL1450 6X4 STEEL - autobot
 1
I arkivuar

Autobot

1997
334 000 km
319 hp
Ngarkesa e dobishme: 15 540 kg
Pesha bruto: 33 000 kg
Terberg FM1350-WDGL 6x6 Manual Euro 2 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1999
433 184 km
419 hp
Ngarkesa e dobishme: 19 840 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
Terberg FL 1350-WDG 420 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1997
394 724 km
419 hp
Ngarkesa e dobishme: 20 960 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
Terberg FM 1850 8x4R Manual gearbox / Container system - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2000
Terberg FL1350 6X6 KIPPER MET KRAAN - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1996
Terberg FM2000 8X8 KIPPER - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2000
Terberg FL1850 8X4 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1992
Terberg TERBERG FL2000 8X8 1997 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1997
Terberg FM 1350 6x6 Kraan/ Kipper 2005 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2005
Terberg FM1350 WDGL - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2001
530 316 km
379 hp
Ngarkesa e dobishme: 21 100 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
 Terberg FM 1950 HT 8x6 Haak Kraan - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2000
680 677 km
8x6
420 hp
Pesha bruto: 44 500 kg
Terberg FM 1350-WDGL 6x6 Kipper/Kraan - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2000
TERBERG FL 1850 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

1997
403 301 km
8x4
420 hp
Ngarkesa e dobishme: 25 020 kg
Pesha bruto: 43 000 kg
Terberg FM 1350 6x6 Kipper / Kraan 2004 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2004
 Terberg FM 1950 HT 8x6 Haak Kraan - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2003
493 312 km
8x6
420 hp
Pesha bruto: 44 500 kg
Terberg FM2000T 8x8 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2000
516 000 km
 Terberg FM1350-WDGL 6X6 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

1999
433 185 km
6x6
420 hp
Pesha bruto: 34 500 kg
Terberg FM 2850/420 10X4TIPPER MANUAL GEARBOX - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2002
717 000 km
419 hp
Ngarkesa e dobishme: 31 610 kg
Pesha bruto: 50 000 kg
Terberg FM 1450WDGL - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2006
381 200 km
Ngarkesa e dobishme: 19 940 kg
Pesha bruto: 33 000 kg
Terberg F1450 6X4 - kamion kabinë-shasi
 1
I arkivuar

Kamion kabinë-shasi

1993
308 000 km
396 hp
Pesha bruto: 33 000 kg
Terberg FM2000-T - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2001
232 000 km
419 hp
Ngarkesa e dobishme: 23 740 kg
Pesha bruto: 46 000 kg
Terberg FM1350-WDG 6X6 - transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ kamion me karroceri të çmontueshme

2005
339 000 km
419 hp
Ngarkesa e dobishme: 19 340 kg
Pesha bruto: 34 500 kg
1 2 3 7   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.