Reklamat e arkivit: makineri ndërtimi BITELLI

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "makineri ndërtimi BITELLI".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Makineri ndërtimi BITELLI shitet

580
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 12 1/12   
Bitelli DTV310S - rul
 1
I arkivuar

Rul

1996
134 orët
Pesha neto: 950 kg
Bitelli RG217 (Ref 109959) - fadromë me goma
 1
I arkivuar

Fadromë me goma

1999
2 147 orët
 BITELLI BB650 REIFEN FERTIGER - makineri asfalti
 1
I arkivuar

Makineri asfalti

2003
 Bitelli BB 630 - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

1995
 Bitelli SF 60 T3 asphalt rotory - makineri asfalti
 1
I arkivuar
Bitelli BB50 - makineri asfalti
 1
I arkivuar

Makineri asfalti

1988
Bitelli BB632 - makineri asfalti
 1
I arkivuar

Makineri asfalti

2000
5 500 orët
Bitelli BB650 - makineri asfalti
 1
I arkivuar

Makineri asfalti

1999
800 orët
Bitelli BB740 - makineri asfalti
 1
I arkivuar

Makineri asfalti

2006
2 700 orët
 Bitelli BB 621 - makineri asfalti
 1
I arkivuar

Makineri asfalti

2003
3 200 orët
BITELLI  - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2003
8 538 orët
 Bitelli BB 670 - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

1989
8 000 orët
Bitelli VOLPE SF100 T4 - frezë asfalti
 1
I arkivuar

Frezë asfalti

1995
1 163 orët
 Bitelli BB 660 - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

2002
4 987 orët
Bitelli 468 - frezë asfalti
 1
I arkivuar

Frezë asfalti

2004
7 030 orët
BITELLI BB 630 wheel asphalt paver - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

7 900 orët
BITELLI 660 wheel asphalt paver - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

2000
Bitelli BB621C - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

2004
470 orët
BITELLI TIFONE C120 Roller 12t - ngjeshës
 1
I arkivuar

Ngjeshës

1989
3 000 km
Pesha neto: 12 000 kg
76 hp
Bitelli 123 - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

2001
349 orët
Bitelli SF100 VOLPE - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

Bitelli FALCO DTV40 - rul
 1
I arkivuar
Bitelli 100 - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

1989
5 567 orët
Bitelli BB30 - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

1982
2 537 orët
Bitelli BB50 Export 11.000Euro  - makineri asfalti
 1
I arkivuar

Makineri asfalti

1995
5 386 orët
Bitelli BB691S - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

1999
995 orët
Pesha neto: 22 000 kg
Bitelli BB 632 - makineri asfalti
 1
I arkivuar

Makineri asfalti

1999
1 683 orët
Bitelli DTV315S - rul rrugësh
 1
I arkivuar

Rul rrugësh

2005
286 orët
BITELLI SF200LE - frezë asfalti
 1
I arkivuar

Frezë asfalti

2001
5 493 orët
Bitelli BB50 - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

1981
6 436 orët
Bitelli BB 130 38 KW - makineri asfalti
 1
I arkivuar

Makineri asfalti

2000
5 164 orët
Bitelli DTV 75 - rul rrugësh
 1
I arkivuar

Rul rrugësh

1988
Bitelli JOLLY - ngjeshës
 1
I arkivuar

Ngjeshës

1981
Bitelli PAPERINO DT315 - rul rrugësh
 1
I arkivuar

Rul rrugësh

1999
961 orët
Bitelli DRAGO DTV75 - rul rrugësh
 1
I arkivuar

Rul rrugësh

1988
Bitelli NIBBIO DTV75 - rul rrugësh
 1
I arkivuar

Rul rrugësh

1997
Bitelli BB 630  - makineri asfalti
 1
I arkivuar

Makineri asfalti

1996
3 582 orët
Bitelli BB 632  - makineri asfalti
 1
I arkivuar

Makineri asfalti

1999
4 701 orët
Bitelli BB 670  - makineri asfalti
 1
I arkivuar

Makineri asfalti

1989
8 200 orët
Bitelli BB 670  - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

1989
8 000 orët
Bitelli 129 16.2 Ton 9 Wheel - rul
 1
I arkivuar
Bitelli BB681C Crawler Box - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

1998
3 683 orët
BITELLI VOLPE SF 101 ME - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

Pesha neto: 14 kg
Bitelli BB670 - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

1991
8 543 orët
Bitelli DTC100 - rul rrugësh
 1
I arkivuar

Rul rrugësh

1999
13 950 orët
Bitelli BB680 - shtrues asfalti
 1
I arkivuar

Shtrues asfalti

2001
5 252 orët
Bitelli FALCO DTV405 - rul rrugësh
 1
I arkivuar

Rul rrugësh

4 861 orët
Bitelli 129 16.2 Ton 9 Wheel Pneumatic - rul
 1
I arkivuar
Bitelli TORNADO C180 - ngjeshës
 1
I arkivuar

Ngjeshës

1998
1 688 orët
Bitelli DTV100 - rul rrugësh
 1
I arkivuar

Rul rrugësh

2000
1 2 3 12   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.