Reklamat e arkivit: makineri ndërtimi CUMMINS

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "makineri ndërtimi CUMMINS".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Makineri ndërtimi CUMMINS shitet

1 034
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 21 1/21   
 Cummins 160KVA - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

1996
21 330 orët
Cummins  - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

 Cummins 114KVA NEU - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

1994
Cummins 325 kva - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

Cummins GEN_SET - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

 Cummins 630KVA - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

1992
22 095 orët
Cummins CDE 3893 - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

1984
Cummins 185 kva open set - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

 MTA 11 6-Zylinder Cummins Motor Komplett - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

1 orët
Cummins KTTA19 500kVA - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

1993
4 889 orët
500 hp
Cummins B5 9-C Powerpack - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

FG Wilson CUMMINS 175 KVA - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

Cummins 250 KVA - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

2011
250 hp
Cummins 570 KVA  - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

1988
7 889 orët
Cummins C-90 90kVA 220/380 V 50Hz Aggregaat - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

E re
2011
97 hp
 SDMO CUMMINS 650KVA stromerzeuger generator - pajisje ndërtimi
 1
I arkivuar

Pajisje ndërtimi

2001
13 982 orët
Cummins Generator - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

2000
CUMMINS 295KVA - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

2010
Cummins 1600 kVA - 2000 hours - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

1996
Stromerzeuger aggregaat generator 450KVA Cummins - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

1994
10 000 orët
Cummins  - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

2012
Cummins C38D5 - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

2007
2 564 orët
Cummins Generator - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

2000
Cummins Generator set - pajisje ndërtimi
 1
I arkivuar

Pajisje ndërtimi

1993
Cummins Lery Somer 420 KVA - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

1994
10 000 orët
Cummins 295KVA - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

2010
Cummins 1250 kVA - KTA50G3 - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

1999
Cummins 650 kVA - VTA28G5 - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

E re
2004
Cummins 500 kVA - KTA19 G3 - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

1992
Cummins 253 kVA - NT 855 G4 - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

1992
Cummins 640 kVA - VTA28G3 - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

1992
Cummins 1000 kVA - KTA38G5 - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

1995
Cummins 1600 kVA - KTTA50G2 - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

1990
Cummins VTA12 - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

Cummins C150 - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

2012
Cummins C90 - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

2012
CUMMINS 650KVA SILENT  - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

1995
Cummins 2500 kVA - Cummins - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

E re
2001
Cummins 1562 kVA - 3000 hours - set gjeneratori
 1
I arkivuar

Set gjeneratori

2002
Cummins 1000 kVA - 3000 hours - units:3 - set gjeneratori
 1
I arkivuar
Cummins 6CTA8.3-G2 - 200 kVA - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2002
11 093 orët
Cummins N14-G1 - 300 kVA - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2000
19 136 orët
Cummins N14-G1 - 300 kVA - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

1999
16 619 orët
Cummins N14-G1 - 300 kVA - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2000
11 115 orët
Cummins N14-G1 - 300 kVA - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2000
25 330 orët
Cummins N14-G - 300 kVA - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

1999
27 830 orët
Cummins N14-G1 - 300 kVA - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2000
23 614 orët
Cummins 6CTA8.3-G2 - 200 kVA - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2002
10 000 orët
1 2 3 21   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.