Reklamat e arkivit: mjete bujqësore/speciale SCHMIDT

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "mjete bujqësore/speciale SCHMIDT".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Mjete bujqësore/speciale SCHMIDT shitet

363
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 8 1/8   
Schmidt S4WIC - mjet bujqësor/special
 1
I arkivuar

Mjet bujqësor/special

1999
8 500 km
Schmidt S4WIC - mjet bujqësor/special
 1
I arkivuar

Mjet bujqësor/special

1999
8 700 km
Schmidt S4WIC - mjet bujqësor/special
 1
I arkivuar

Mjet bujqësor/special

1999
8 700 km
119 hp
SCHMIDT Swingo 225
 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2003
Ngarkesa e dobishme: 1 500 kg
SCHMIDT Swingo 225
 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

1999
49 725 km
Ngarkesa e dobishme: 1 500 kg
SCHMIDT Swingo 225
 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2004
Ngarkesa e dobishme: 1 500 kg
SCHMIDT
  - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2003
Ngarkesa e dobishme: 2 750 kg
SCHMIDT Cleango
 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2003
600 orët
SCHMIDT Swingo 240
 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2002
39 504 km
Ngarkesa e dobishme: 1 500 kg
Schmidt  - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

SCHMIDT SK 151 SE masina de maturat strazile  - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

1997
Schmidt k4 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

Schmidt Swingo Compact 200 4-Rad-Lenkung Hydrostat 50km - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2000
9 946 km
82 hp
Schmidt Aebi MFH 2200 Bougie Hydrostat 40km/h - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2003
3 424 km
88 hp
Schmidt Johnston Jetstream S 5000 EURO III 80km/h - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2004
86 574 km
135 hp
Schmidt Swingo 250 Compact 200 Hydrostat 50km/h - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2001
61 783 km
82 hp
SCHMIDT SK 151SE Kleinkehrmaschine - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

1999
40 000 km
47 hp
SCHMIDT SK 151 SE Kleinkehrmaschine ohne Kehrwerk - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

1998
18 237 km
3 059 orët
47 hp
 Schmidt SK 151 SE Kleinkehrmaschine - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2006
29 490 km
5 731 orët
70 hp
 sypač Schmidt pas/sůl an M25 - mjet bujqësor/special
 1
I arkivuar

Mjet bujqësor/special

1996
Schmidt Dulevo 5000 A City 5m³ Kehrmaschine Hydrostat - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2000
8 968 km
106 hp
Schmidt 200 Compact Bj.2004/ KLIMA/ 2500h !!/ TOP! - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2004
2 485 km
71 hp
Schmidt Swingo 200 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2004
Schmidt  - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

SCHMIDT Cleango Elite S 3,7 m³ Behälter Neuwertig 1.Hand - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2006
6 831 km
6 831 orët
134 hp
SCHMIDT SWINGO 200
 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

3 556 orët
SCHMIDT Cleango Elite S 3,7 m³ Behälter Neuwertig 1.Hand - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2006
6 831 km
6 831 orët
134 hp
Schmidt SWINGO 225 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2004
Schmidt Swingo 225 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2007
SCHMIDT Swingo 250 Compact 200 Allrad-Lenkung 3.168 BS - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2003
3 168 km
51 hp
Schmidt Swingo 225  - makinë fshirëse e rrugëve
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

1999
49 752 km
Schmidt swingo 225 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2004
Schmidt 500 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

1997
12 430 orët
Schmidt 225 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2004
Schmidt TSK 500/SK 125 für Tremo 501 Kehrsaugmaschine  - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2000
10 km
Schmidt CITY JET - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

1999
7 551 orët
Schmidt 225 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2004
Schmidt swing 240 - mjet bujqësor/special
 1
I arkivuar

Mjet bujqësor/special

2003
1 000 km
DAF LF 55.220 Schmidt SK 650 veegopbouw - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2003
140 261 km
220 hp
Ngarkesa e dobishme: 6 660 kg
Alle Sonstigen SCHMIDT  COMPACT 2,4x2 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2008
5 000 km
84 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 500 kg
SCHMIDT Swingo200Compact Kehrmaschine*1.Hand*4RadLenkung - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2009
6 067 km
84 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 800 kg
Schmidt J4W1A - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

1999
7 559 orët
SCHMIDT Swingo200Compact Kehrmaschine*1.Hand*4RadLenkung - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2009
6 067 km
84 hp
Ngarkesa e dobishme: 1 800 kg
Schmidt S2W1P 4X2 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2004
5 978 orët
Schmidt SWINGO 250 Vacuum - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

1999
89 513 km
Schmidt COMPACT 200 Vacuum - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2004
Schmidt SM4200 - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

1992
Schmidt CLEANGO - makinë fshirëse e rrugëve
 1
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

2004
4 294 orët
Schmidt SK2016 - makinë fshirëse e rrugëve
I arkivuar

Makinë fshirëse e rrugëve

1995
Schmidt F3.1 Snow Dozer - mjet bujqësor/special
I arkivuar

Mjet bujqësor/special

1 2 3 8   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.