Reklamat e arkivit: pajisje për trajtimin e materialeve CLARK

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "pajisje për trajtimin e materialeve CLARK".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Pajisje për trajtimin e materialeve CLARK shitet

1 041
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 21 1/21   
Clark GPM15 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1988
Lartësia e ngritjes: 4 300 mm
Kapaciteti ngritës: 1 500 kg
Clark GPM15 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1996
Lartësia e ngritjes: 3 270 mm
Kapaciteti ngritës: 1 500 kg
Clark GPM15 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1997
Lartësia e ngritjes: 4 300 mm
Kapaciteti ngritës: 1 500 kg
Clark GPM20S - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1994
Lartësia e ngritjes: 5 800 mm
Kapaciteti ngritës: 2 000 kg
Clark VGF865 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1990
Dizel
Clark C 500 Y 80 PD - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1992
Clark DPM 25L - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2006
Lartësia e ngritjes: 3 600 mm
Kapaciteti ngritës: 2 500 kg
CLARK EPM30 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Elektro
1 200 orët
Lartësia e ngritjes: 4 500 mm
Clark VGF865 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1990
Dizel
Clark 2.5 TONS HEFTRUCK - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1992
Dizel
Clark GEX25 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2007
568 orët
Lartësia e ngritjes: 4 300 mm
Kapaciteti ngritës: 2 500 kg
Clark HEFTRUCK 4X2 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Dizel
Clark C 500-Y 100 PD - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1987
9 390 orët
Kapaciteti ngritës: 5 000 kg
CLARK GPM25H GAZ - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1994
5 321 orët
Clark GPX 50 S - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1996
5 335 orët
CLARK C-500 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Dizel
Lartësia e ngritjes: 4 500 mm
CLARK C500 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Dizel
Lartësia e ngritjes: 3 000 mm
CLARK EM-20 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Elektro
Lartësia e ngritjes: 4 700 mm
CLARK EM20 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Elektro
Lartësia e ngritjes: 5 280 mm
CLARK CTM20 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Elektro
Lartësia e ngritjes: 4 000 mm
CLARK CTM12 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Elektro
Lartësia e ngritjes: 4 500 mm
Clark TM12SM - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1993
Lartësia e ngritjes: 3 300 mm
Kapaciteti ngritës: 1 200 kg
Clark SF20LS - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2000
Lartësia e ngritjes: 4 500 mm
Kapaciteti ngritës: 2 000 kg
Clark 2 / 3  TON  DIESEL - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Clark DPM30N - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1989
Lartësia e ngritjes: 4 300 mm
Kapaciteti ngritës: 3 000 kg
Clark GPM15N - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1989
Lartësia e ngritjes: 4 700 mm
Kapaciteti ngritës: 1 500 kg
Clark CMP45D - ngarkues me pirun
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2000
403 orët
Lartësia e ngritjes: 4 500 mm
Kapaciteti ngritës: 4 500 kg
Clark Frontstapler, Gasstapler Clark CY30 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1978
LPG
Lartësia e ngritjes: 2 140 mm
Kapaciteti ngritës: 2 500 kg
Clark H500 - Y30. Diesel - pajisje për trajtimin e materialeve
 1
I arkivuar

Pajisje për trajtimin e materialeve

1981
Dizel
Clark DPM25N Tri[plex Mast - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1989
Dizel
Lartësia e ngritjes: 2 080 mm
Kapaciteti ngritës: 2 500 kg
Clark C500 YS60PD 3 tons diesel - ngarkues me pirun
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Dizel
1 892 orët
Lartësia e ngritjes: 376 mm
Clark C500 YS60PD 3 tons diesel - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Dizel
1 892 orët
Lartësia e ngritjes: 38 mm
Clark C30D - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2004
8 000 orët
Clark Tecna 16 Elektro / 2005 / Triplex / 2x Batterie - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2005
Elektro
16 317 orët
Lartësia e ngritjes: 4 890 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg
CLARK C 500 - Y100 PD 5,0t. Tragkraft 4,55m Hubhöhe - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1992
Dizel
1 407 orët
Clark TM20 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1988
Elektro
Clark 2 TON DIESEL - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Clark PETROL FORKLIFT 2,0 TON - ngarkues me pirun ballor me 4 goma
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun ballor me 4 goma

Naftë
Clark C 500 Y 100 PD - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Clark DPM 20 S - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1996
Dizel
Clark MEGA AC 20, SS, TRIPLEX - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2001
Elektro
Lartësia e ngritjes: 4 300 mm
Kapaciteti ngritës: 2 000 kg
Clark C500-50 - pajisje për trajtimin e materialeve
 1
I arkivuar

Pajisje për trajtimin e materialeve

1991
Clark CLARK - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1992
Clark GPM17 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1992
Lartësia e ngritjes: 3 300 mm
Kapaciteti ngritës: 1 700 kg
Clark DPM15 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1991
Lartësia e ngritjes: 3 720 mm
Kapaciteti ngritës: 1 500 kg
Clark SF18L - ngarkues me pirun
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1998
Lartësia e ngritjes: 4 500 mm
Kapaciteti ngritës: 1 800 kg
Clark TECNA 16 Elektro 2005 / 2x Batterie / Sideshift - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2005
Elektro
8 121 orët
Lartësia e ngritjes: 5 490 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg
Clark TECNA 16 Elektro 2005 / 2x Batterie / Sideshift - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2005
Elektro
8 121 orët
Lartësia e ngritjes: 5 490 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg
Clark TECNA 16 Elektro 2005 / 2x Batterie / Sideshift - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2005
8 121 orët
Lartësia e ngritjes: 5 490 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg
Clark TECNA 16 Elektro 2005 / 2x Batterie / Sideshift - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2005
Elektro
8 121 orët
Lartësia e ngritjes: 5 490 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg
1 2 3 21   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.