Reklamat e arkivit: pajisje për trajtimin e materialeve KOMATSU

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "pajisje për trajtimin e materialeve KOMATSU".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Pajisje për trajtimin e materialeve KOMATSU shitet

1 277
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 26 1/26   
Komatsu FG 25-8 FORKLIFT - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1999
Dizel
6 200 orët
KOMATSU WH714-1 - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2007
KOMATSU WH714 Turbo - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2005
Komatsu FD25T-14 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2001
Lartësia e ngritjes: 5 000 mm
Kapaciteti ngritës: 2 500 kg
Komatsu FD25T-14 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2001
Lartësia e ngritjes: 5 000 mm
Kapaciteti ngritës: 2 500 kg
Komatsu FD25T-14 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2001
Lartësia e ngritjes: 5 000 mm
Kapaciteti ngritës: 2 500 kg
Komatsu WH 716 - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2006
Komatsu 2500 kg diesel heftruck - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1997
Dizel
Komatsu KOMATSU  FD30-2 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Komatsu FD30-2 HEFTRUCK - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Dizel
Komatsu FDF25T-14 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2000
Lartësia e ngritjes: 4 300 mm
Kapaciteti ngritës: 2 500 kg
KOMATSU FG15HI-17 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2003
7 920 orët
KOMATSU PC 35 MR-2 - pajisje për trajtimin e materialeve
 1
I arkivuar

Pajisje për trajtimin e materialeve

2007
Komatsu FG15 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

LPG
Lartësia e ngritjes: 2 000 mm
Kapaciteti ngritës: 1 500 kg
Komatsu WH714H  - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2006
2 850 orët
Lartësia e ngritjes: 14 000 mm
Komatsu WH716 Turbo - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2006
1 050 orët
Komatsu WH609 **Sw/Waage/Schaufel/Gabel/BJ 2005** - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2005
Dizel
5 600 orët
Komatsu WH613 - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2006
1 578 orët
Lartësia e ngritjes: 13 000 mm
Kapaciteti ngritës: 3 000 kg
Komatsu FD25D-11E - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1990
Dizel
KOMATSU WH 714. MANIPULADOR TELESCÓPICO. - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

4 624 orët
Komatsu FD 30 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2008
300 orët
Komatsu FD 25 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Dizel
Komatsu KOMATSU - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1999
LPG
Komatsu FG 1814 LPG na 1.5 t - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1995
Komatsu FD 25 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1992
Dizel
4 433 orët
Lartësia e ngritjes: 43 000 mm
Kapaciteti ngritës: 2 500 kg
Komatsu WH613 590 hours!!!!!! - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2008
590 orët
KOMATSU SK07J - pajisje për trajtimin e materialeve
I arkivuar

Pajisje për trajtimin e materialeve

1999
2 857 orët
Komatsu WH 714 H - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2008
953 orët
Komatsu WH716 - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

3 235 orët
Komatsu WH609N - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2006
2 031 orët
Komatsu FG 25 T 11 E - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1993
2 835 orët
Lartësia e ngritjes: 4 400 mm
Kapaciteti ngritës: 2 500 kg
Komatsu FD 30 T - 14 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2002
5 200 orët
Lartësia e ngritjes: 5 500 mm
Kapaciteti ngritës: 2 450 kg
KOMATSU FD25T -16R - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2009
753 orët
KOMATSU WH 613 TURBO - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2006
2 277 orët
Lartësia e ngritjes: 13 000 mm
Kapaciteti ngritës: 3 500 kg
Komatsu FD40-5 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1976
Dizel
Komatsu FD40-5 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1976
Dizel
Komatsu FD25-7 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

9 920 orët
Komatsu FD45T-5 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1994
7 568 orët
Komatsu WH613 - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2004
4 351 orët
Komatsu WH716 - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2008
5 000 orët
Komatsu WH613-1E0 - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2008
2 064 orët
Komatsu FD25T-14 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2000
5 650 orët
KOMATSU 25 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

2001
Komatsu FD 20 T - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

Lartësia e ngritjes: 2 000 mm
Kapaciteti ngritës: 1 820 kg
Komatsu WH609-1E0 - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2008
3 809 orët
Komatsu WH716 - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2007
5 000 orët
Kapaciteti ngritës: 3 500 kg
KOMATSU WH714H - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2007
2 490 orët
Komatsu wh716 - ekskavator teleskopik
 1
I arkivuar

Ekskavator teleskopik

2008
5 000 orët
Kapaciteti ngritës: 3 500 kg
Komatsu FD20T-1E1 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1997
3 484 orët
Komatsu FG15DT-15 - ngarkues me pirun
 1
I arkivuar

Ngarkues me pirun

1990
4 952 orët
1 2 3 26   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.