Reklamat e arkivit: rimorkiot HFR

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "rimorkiot HFR".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Rimorkiot HFR shitet

95
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 2 1/2   
 HFR BDF-tandemhänger - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

1989
HFR Containerhenger - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2003
 HFR sideopen - rimorkio me vagonetë të mbyllur
 1
I arkivuar

Rimorkio me vagonetë të mbyllur

HFR Containerhenger med tipp - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2003
HFR 3 AXLE TRAILER - rimorkio me anë të palosshme
 1
I arkivuar

Rimorkio me anë të palosshme

1995
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 18 750 kg
Pesha bruto: 24 000 kg
HFR 3 AXLE OPEN BOX TRAILER gereserveerd - rimorkio me anë të palosshme
 1
I arkivuar

Rimorkio me anë të palosshme

1994
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 19 150 kg
Pesha bruto: 24 000 kg
HFR RØDEKRO HOOK / TIPPER TRAILER chassis trailer - shasia e rimorkios
 1
I arkivuar
DIV. H.F.R. P 240 3 AXLES. - rimorkio me vagonetë të mbyllur
 1
I arkivuar

Rimorkio me vagonetë të mbyllur

1997
3-aks
HFR PF36 (rep.objekt) - rimorkio me vagonetë të mbyllur
 1
I arkivuar

Rimorkio me vagonetë të mbyllur

2005
Ngarkesa e dobishme: 27 360 kg
Pesha bruto: 38 000 kg
HFR 3 ACHSE BPW BDF-ANHANGER - rimorkio
 1
I arkivuar

Rimorkio

2005
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 25 050 kg
HFR Krokløfthenger m/tipp - shasia e rimorkios
 1
I arkivuar

Shasia e rimorkios

2012
Hfr Tri/A - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2002
DIV. HFR 20 T. BDF Anhänger - rimorkio me vagonetë të mbyllur
 1
I arkivuar

Rimorkio me vagonetë të mbyllur

1995
2-aks
Pesha bruto: 20 000 kg
DIV. 18 t. HFR 7,82 BDF Anhänger - rimorkio me vagonetë të mbyllur
 1
I arkivuar

Rimorkio me vagonetë të mbyllur

1997
2-aks
Pesha bruto: 18 000 kg
HFR - shasia e rimorkios
 1
I arkivuar

Shasia e rimorkios

2001
HFR Krokløfthenger m/tipp - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2012
Bussbygg HFR - rimorkio me vagonetë të mbyllur
 1
I arkivuar

Rimorkio me vagonetë të mbyllur

2004
3-aks
HFR P240 - rimorkio frigorifer
 14
I arkivuar

Rimorkio frigorifer

1996
HFR PK20 2-AXLE BPW THERMO KING - rimorkio frigorifer
 1
I arkivuar

Rimorkio frigorifer

2008
2-aks
Pesha bruto: 18 000 kg
HFR Containerhenger med tipp - shasia e rimorkios
 1
I arkivuar

Shasia e rimorkios

2013
HFR 20 tons - shasia e rimorkios
 1
I arkivuar

Shasia e rimorkios

2004
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 16 400 kg
Pesha bruto: 20 000 kg
HFR Side doors / Isolated - rimorkio me vagonetë të mbyllur
 1
I arkivuar

Rimorkio me vagonetë të mbyllur

2006
2-aks
HFR Hårfin - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 17
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2003
HFR Containerhenger - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2005
DIV. HFR 24 ton 3 axle kipper - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

3-aks
HFR skaphenger - rimorkio izotermike
 1
I arkivuar

Rimorkio izotermike

2006
 HFR PE2X100 2-axlar Swap bodies brackets, container locks - rimorkio me platformë
 1
I arkivuar

Rimorkio me platformë

1994
Ngarkesa e dobishme: 12 120 kg
HFR - rimorkio me platformë
 1
I arkivuar

Rimorkio me platformë

1991
2-aks
Pesha bruto: 20 000 kg
HFR - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2002
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 13 230 kg
Pesha bruto: 16 000 kg
HFR Thermo king - rimorkio frigorifer
 1
I arkivuar

Rimorkio frigorifer

1998
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 16 125 kg
Pesha bruto: 24 000 kg
DIV. HFR 3 stock Pigstransport - rimorkio bagëtish
 1
I arkivuar

Rimorkio bagëtish

2004
3-aks
HFR PK24 - rimorkio frigorifer
 1
I arkivuar

Rimorkio frigorifer

2008
Ngarkesa e dobishme: 20 420 kg
Pesha bruto: 30 000 kg
HFR PK 24 slephenger EU godkjent - rimorkio frigorifer
 16
I arkivuar

Rimorkio frigorifer

2004
DIV. HFR 2 axle 20 t. boat transport - rimorkio
 9
I arkivuar
HFR Åbenbar side - rimorkio frigorifer
 7
I arkivuar

Rimorkio frigorifer

1995
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 15 625 kg
Pesha bruto: 24 000 kg
HFR 5,5 til 6 m kasser - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 8
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2004
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 19 275 kg
Pesha bruto: 24 000 kg
HFR Citytralle med kjøl/frys (delehenger) - rimorkio
 12
I arkivuar
HFR 2 AXLE TANDEM - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 5
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2005
2-aks
HFR Krokhenger 3 akslet - rimorkio
 16
I arkivuar
HFR 3 vejs - rimorkio vetëshkarkuese
 8
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

1995
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 16 600 kg
Pesha bruto: 24 000 kg
HFR PM24 - shasia e rimorkios
 11
I arkivuar

Shasia e rimorkios

2011
HFR PM24 - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 12
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2012
HFR PM24 - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 15
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2012
HFR PM24 - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 14
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2012
HFR PM24 - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 16
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2011
HFR PM24 - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 14
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2011
HFR Kipper, BPW - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 5
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2001
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 18 000 kg
Pesha bruto: 24 000 kg
HFR 20 tons - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 6
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

1997
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 15 650 kg
Pesha bruto: 20 000 kg
HFR 3 akslet containerhenger - rimorkio
 15
I arkivuar
HFR 3 akslet containerhenger - rimorkio
 13
I arkivuar
1 2   
Reklamat e arkivit
Rimorkiot ACKERMANN ACTM AGADOS AJK ALF ALPSAN AMT ATM BARTHAU BECO BENALU BERGER BIRRER BLOMENRÖHR BLOMERT BÖCKMANN BORCO-HÖHNS BORO BRENDERUP BRIAB BRIAN JAMES TRAILERS BROSHUIS BRUNS BURG CARNEHL CHEREAU CONTAR D-TEC DANSON DAPA DE ANGELIS DESOT DINAPOLIS DINKEL DOLL DRACO EGGERS EKERI ES-GE ESSELMANN EXCALIBUR FAYMONVILLE FELDBINDER FGM FINKL FLIEGL FLOOR FRECH-HOCH FRUEHAUF GENERAL TRAILER GERGEN GESER GHEYSEN & VERPOORT GK GRÜNENFELDER GOLDHOFER GROENEWEGEN GS MEPPEL HANGLER HAPERT HFR HILSE HKM HOFFMANN HRD HUBIERE HÜFFERMANN HUMBAUR HUMER IFOR WILLIAMS INVEPE ISTRAIL JAKO JILKO JUMBO JUNGE KA-BA KAISER KÄSSBOHRER KEL-BERG KEMPF KNAPEN KÖGEL KOTTE KRAKER KRÖGER KRONE KRUKENMEIER LAG LAMBERET LANGENDORF LANGFELD LANZ+MARTI LECIÑENA LECITRAILER LEGRAS LIDER LIGTHART LOHR MAGYAR MASSON MAUR McKEE MEILLER MENCI MENKE-JANZEN MERSCH METACO MEUSBURGER MOL MONTENEGRO MÖSLEIN MÜLLER MITTELTAL NÄRKO NICOLAS NIEWIADÓW NOOTEBOOM NOPA NOR SLEP NORFRIG NOVATECH NUGENT OBERMAIER ORTEN OVA OZGUL PACTON PANAV PARATOR PEKI PEZZAIOLI PF TRAILERS PIACENZA POLKON PONGRATZ PRONAR REISCH RENDERS ROLFO SAMRO SARIS SAXAS SCHEUERLE SCHEUWIMMER SCHMITZ SCHRÖDER SCHUTZ SCHWARZMÜLLER SCHWERINER SCORPION SDC SEACOM SOMMER SOR SPITZER STAS STEMA SVAN TALSON TOPLIFT TRACON TRAILER-BYGG TRAILOR TRAX TRAYLONA TREBBINER TROUILLET TSR TURBO'S HOET TYLLIS UNSINN VAN ECK VAN HOOL VEENHUIS VEZEKO VM TARM VOGELZANG WACKENHUT WARK WEB TRAILER WELLMEYER WESTFALIA WESTRICK WIELTON WILLIG WIOLA ZORZI Të tjera

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.