Reja dhe përdorur Autobusë qyteti SCANIA në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Autobusë qyteti SCANIA

14
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
SCANIA
SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS - Autobus qyteti: foto 1
SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS - Autobus qyteti: foto 2
SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS - Autobus qyteti: foto 3
SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS - Autobus qyteti: foto 4
SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Autobus qyteti SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS

2009554729 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 39 +driver
Estoni, 85008
Botuar: 11dNumri i referencës 1735

10 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 038 289 ALL
 • ≈ 10 852 USD
2009554729 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 39 +driver
Estoni, 85008
Kontakto shitësin
SCANIA Citywide LF 12m - Autobus qyteti: foto 1
SCANIA Citywide LF 12m - Autobus qyteti: foto 2
SCANIA Citywide LF 12m - Autobus qyteti: foto 3
SCANIA Citywide LF 12m - Autobus qyteti: foto 4
SCANIA Citywide LF 12m - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Autobus qyteti SCANIA Citywide LF 12m

2017389000 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 32
Gjermani, Bremen
Botuar: 20dNumri i referencës 1903552

98 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 10 227 156 ALL
 • ≈ 106 897 USD
2017389000 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 32
Gjermani, Bremen
SCANIA Citywide LE 12m - Klima - 6x - TÜV neu - Autobus qyteti: foto 1
SCANIA Citywide LE 12m - Klima - 6x - TÜV neu - Autobus qyteti: foto 2
SCANIA Citywide LE 12m - Klima - 6x - TÜV neu - Autobus qyteti: foto 3
SCANIA Citywide LE 12m - Klima - 6x - TÜV neu - Autobus qyteti: foto 4
SCANIA Citywide LE 12m - Klima - 6x - TÜV neu - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Autobus qyteti SCANIA Citywide LE 12m - Klima - 6x - TÜV neu

2020196000 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 42
Gjermani, Bremen
Botuar: 20dNumri i referencës 1919600

179 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 18 585 391 ALL
 • ≈ 194 259 USD
2020196000 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 42
Gjermani, Bremen
SCANIA Citywide LE 12m - Autobus qyteti: foto 1
SCANIA Citywide LE 12m - Autobus qyteti: foto 2
SCANIA Citywide LE 12m - Autobus qyteti: foto 3
SCANIA Citywide LE 12m - Autobus qyteti: foto 4
SCANIA Citywide LE 12m - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Autobus qyteti SCANIA Citywide LE 12m

202255000 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 44
Gjermani, Bremen
Botuar: 25dNumri i referencës 1923255

219 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 22 738 551 ALL
 • ≈ 237 669 USD
202255000 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 44
Gjermani, Bremen
SCANIA Citywide LE 12m Klima - Autobus qyteti: foto 1
SCANIA Citywide LE 12m Klima - Autobus qyteti: foto 2
SCANIA Citywide LE 12m Klima - Autobus qyteti: foto 3
SCANIA Citywide LE 12m Klima - Autobus qyteti: foto 4
SCANIA Citywide LE 12m Klima - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Autobus qyteti SCANIA Citywide LE 12m Klima

2018Euro 6Numri i ndenjëseve: 41
Gjermani, Bremen
Botuar: 25dNumri i referencës 1909532

129 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 13 445 855 ALL
 • ≈ 140 539 USD
2018Euro 6Numri i ndenjëseve: 41
Gjermani, Bremen
Scania Irizar - Autobus qyteti: foto 1
Scania Irizar - Autobus qyteti: foto 2
Scania Irizar - Autobus qyteti: foto 3
Scania Irizar - Autobus qyteti: foto 4
Scania Irizar - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Autobus qyteti Scania Irizar

2009490000 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 57
Gjermani, Hamburg
Botuar: 1m 30d
Pyet për çmimin
2009490000 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 57
Gjermani, Hamburg
Kontakto shitësin
Scania OMNICITY CN270 - Autobus qyteti: foto 1
Scania OMNICITY CN270 - Autobus qyteti: foto 2
Scania OMNICITY CN270 - Autobus qyteti: foto 3
Scania OMNICITY CN270 - Autobus qyteti: foto 4
Scania OMNICITY CN270 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Autobus qyteti Scania OMNICITY CN270

2007515888 kmEuro 4Numri i ndenjëseve: 20
Itali
Botuar: 2m 25d
Pyet për çmimin
2007515888 kmEuro 4Numri i ndenjëseve: 20
Itali
Kontakto shitësin
SCANIA OMNILINK K310UB 4X2 KLIMA, EURO 4; 2 UNITS - Autobus qyteti: foto 1
SCANIA OMNILINK K310UB 4X2 KLIMA, EURO 4; 2 UNITS - Autobus qyteti: foto 2
SCANIA OMNILINK K310UB 4X2 KLIMA, EURO 4; 2 UNITS - Autobus qyteti: foto 3
SCANIA OMNILINK K310UB 4X2 KLIMA, EURO 4; 2 UNITS - Autobus qyteti: foto 4
SCANIA OMNILINK K310UB 4X2 KLIMA, EURO 4; 2 UNITS - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Autobus qyteti SCANIA OMNILINK K310UB 4X2 KLIMA, EURO 4; 2 UNITS

2007498040 kmEuro 4Numri i ndenjëseve: 35 +driver
Estoni, 85008
Botuar: 4m 18dNumri i referencës 1505

8 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 882 546 ALL
 • ≈ 9 224 USD
2007498040 kmEuro 4Numri i ndenjëseve: 35 +driver
Estoni, 85008
Kontakto shitësin
SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS - Autobus qyteti: foto 1
SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS - Autobus qyteti: foto 2
SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS - Autobus qyteti: foto 3
SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS - Autobus qyteti: foto 4
SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Autobus qyteti SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS

2009603454 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 39 +driver
Estoni, 85008
Botuar: 5m 8dNumri i referencës 1733

10 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 038 289 ALL
 • ≈ 10 852 USD
2009603454 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 39 +driver
Estoni, 85008
Kontakto shitësin
ZF 6 HP 604 C ex Scania - Autobus qyteti: foto 1

Autobus qyteti ZF 6 HP 604 C ex Scania

Gjermani, Hamburg
Botuar: 9m 16d

2 500EUR

 • ≈ 259 572 ALL
 • ≈ 2 713 USD
Gjermani, Hamburg
Kontakto shitësin
SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS - Autobus qyteti: foto 1
SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS - Autobus qyteti: foto 2
SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS - Autobus qyteti: foto 3
SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS - Autobus qyteti: foto 4
SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Autobus qyteti SCANIA OMNILINK K230UB 4X2 LB; 12m; 39 seats; EURO 5; 3 UNITS

2009626292 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 39 +driver
Estoni, 85008
Botuar: 10m 12dNumri i referencës 1734

10 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 038 289 ALL
 • ≈ 10 852 USD
2009626292 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 39 +driver
Estoni, 85008
Kontakto shitësin
Scania BUS CK 320 UB6x2*4LB / DC9 32 Engine / 6HP604C N C/5 Gerabox - Autobus qyteti: foto 1
Scania BUS CK 320 UB6x2*4LB / DC9 32 Engine / 6HP604C N C/5 Gerabox - Autobus qyteti: foto 2
Scania BUS CK 320 UB6x2*4LB / DC9 32 Engine / 6HP604C N C/5 Gerabox - Autobus qyteti: foto 3
Pyet për çmimin
2011839197 km
Estoni
Kontakto shitësin
SCANIA OMNILINK K310UB 4X2 LB, KLIMA, EURO4, 2 UNITS - Autobus qyteti: foto 1
SCANIA OMNILINK K310UB 4X2 LB, KLIMA, EURO4, 2 UNITS - Autobus qyteti: foto 2
SCANIA OMNILINK K310UB 4X2 LB, KLIMA, EURO4, 2 UNITS - Autobus qyteti: foto 3
SCANIA OMNILINK K310UB 4X2 LB, KLIMA, EURO4, 2 UNITS - Autobus qyteti: foto 4
SCANIA OMNILINK K310UB 4X2 LB, KLIMA, EURO4, 2 UNITS - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Autobus qyteti SCANIA OMNILINK K310UB 4X2 LB, KLIMA, EURO4, 2 UNITS

2007482910 kmEuro 4Numri i ndenjëseve: 35 +driver
Estoni, 85008
Botuar: 11m 26dNumri i referencës 1591

8 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 882 546 ALL
 • ≈ 9 224 USD
2007482910 kmEuro 4Numri i ndenjëseve: 35 +driver
Estoni, 85008
Kontakto shitësin
Scania CL94 UB 4X2 - Autobus qyteti: foto 1
Scania CL94 UB 4X2 - Autobus qyteti: foto 2
Scania CL94 UB 4X2 - Autobus qyteti: foto 3
Scania CL94 UB 4X2 - Autobus qyteti: foto 4
Scania CL94 UB 4X2 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Autobus qyteti Scania CL94 UB 4X2

2004461118 kmEuro 3Numri i ndenjëseve: 34
Suedi
Botuar: 1v 1m

5 210EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 540 949 ALL
 • ≈ 5 654 USD
2004461118 kmEuro 3Numri i ndenjëseve: 34
Suedi
Kontakto shitësin
T1 new listing page - Autobusë qyteti SCANIA
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.