Autobus qyteti Solaris Urbino 12, EEV, Klima, Rampe, Lawo nga Gjermani, 24500 EUR në shitje - ID: 6619375
Shqipëri - Shqiptar | EUR
0
Identifikohu ose regjistrohu
Katalogu
Shes
Vendosni një reklamë
SHITUR
Hapni katalogun

Hmm, duket se artikulli është shitur

View this ad in the archive
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe

2012502138 kmEuro 552
Gjermani, Sittensen
Botuar: 2m 17dNumri i referencës SI83862

49 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 026 032 ALL
 • ≈ 53 465 USD
star
2012502138 kmEuro 552
Gjermani, Sittensen
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe

2012502607 kmEuro 552
Gjermani, Sittensen
Botuar: 2m 17dNumri i referencës SI83861

49 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 026 032 ALL
 • ≈ 53 465 USD
star
2012502607 kmEuro 552
Gjermani, Sittensen
Solaris Urbino 12 LE, Euro 5, Klima, Rampe, 41 Sitze - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12 LE, Euro 5, Klima, Rampe, 41 Sitze - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12 LE, Euro 5, Klima, Rampe, 41 Sitze - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 12 LE, Euro 5, Klima, Rampe, 41 Sitze - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 12 LE, Euro 5, Klima, Rampe, 41 Sitze - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Solaris Urbino 12 LE, Euro 5, Klima, Rampe, 41 Sitze

2012279174 kmEuro 541
Gjermani, Sittensen
Botuar: 2v 8mNumri i referencës SI79116

39 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 010 672 ALL
 • ≈ 42 664 USD
star
2012279174 kmEuro 541
Gjermani, Sittensen
Solaris Urbino 12H Bus Euro 5 Rampe Standklima - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12H Bus Euro 5 Rampe Standklima - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12H Bus Euro 5 Rampe Standklima - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 12H Bus Euro 5 Rampe Standklima - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 12H Bus Euro 5 Rampe Standklima - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Solaris Urbino 12H Bus Euro 5 Rampe Standklima

2012387823 kmEuro 541
Gjermani, Atzenhain
Botuar: 8m 32d

9 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 005 206 ALL
 • ≈ 10 693 USD
star
2012387823 kmEuro 541
Gjermani, Atzenhain
emailKontakto shitësin
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Solaris Urbino 12

2012757535 km6x6
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 14dNumri i referencës 8374

22 000EUR

 • ≈ 2 233 792 ALL
 • ≈ 23 762 USD
star
2012757535 km6x6
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
emailKontakto shitësin
Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024) - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024) - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024) - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024) - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024) - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024)

2009618000 kmEuro 537
Gjermani, Hamburg
Botuar: 5m 22dNumri i referencës urbino 857

12 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 218 432 ALL
 • ≈ 12 961 USD
star
2009618000 kmEuro 537
Gjermani, Hamburg
Solaris URBINO LE KLIMA - Autobus qyteti: foto 1
Solaris URBINO LE KLIMA - Autobus qyteti: foto 2
Solaris URBINO LE KLIMA - Autobus qyteti: foto 3
Solaris URBINO LE KLIMA - Autobus qyteti: foto 4
Solaris URBINO LE KLIMA - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Solaris URBINO LE KLIMA

2010580000 km6x2Euro 548
Lituani
Botuar: 3m 9d

10 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 106 742 ALL
 • ≈ 11 773 USD
star
2010580000 km6x2Euro 548
Lituani
emailKontakto shitësin
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 3

Solaris Urbino 12

20096000 km
Poloni
Botuar: 6m 7d
Pyet për çmimin
star
20096000 km
Poloni
emailKontakto shitësin
Solaris URBINO 12 - Autobus qyteti: foto 1
Solaris URBINO 12 - Autobus qyteti: foto 2
Solaris URBINO 12 - Autobus qyteti: foto 3
Solaris URBINO 12 - Autobus qyteti: foto 4
Solaris URBINO 12 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Solaris URBINO 12

2011629920 kmEuro 530
Itali
Botuar: 22d
Pyet për çmimin
star
2011629920 kmEuro 530
Itali
emailKontakto shitësin
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Solaris Urbino 12

2008977960 km6x6
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 14dNumri i referencës 10086

8 900EUR

 • ≈ 903 670 ALL
 • ≈ 9 613 USD
star
2008977960 km6x6
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
emailKontakto shitësin
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Solaris Urbino 12

2014670970 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 14dNumri i referencës 8536

59 000EUR

 • ≈ 5 990 624 ALL
 • ≈ 63 727 USD
star
2014670970 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
emailKontakto shitësin
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Solaris Urbino 12

2007721724 km6x6
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 14dNumri i referencës 10069

9 900EUR

 • ≈ 1 005 206 ALL
 • ≈ 10 693 USD
star
2007721724 km6x6
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
emailKontakto shitësin

Autobus qyteti Solaris Urbino 12, EEV, Klima, Rampe, Lawo

Botuar: 1v 3m

Hmm, duket se artikulli është shitur
Autobus qyteti Solaris Urbino 12, EEV, Klima, Rampe, Lawo: foto 1

Gjeni oferta të reja në katalog

Hapni katalogun
zoom in
Autobus qyteti Solaris Urbino 12, EEV, Klima, Rampe, Lawo: foto 1
See what's in stock now

Botuar: 1v 3m

SHITUR

24 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 487 632 ALL
 • ≈ 26 462 USD

16 Nëntor 2022

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Marka

Numri i referencës

SI82088
Viti i prodhimit

2012
Kilometrazhi

686134 km
Ngjyra

gri
Vendndodhja

Gjermani, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Motori/linja e ngarjes
klasa e shkarkimeve

karburanti

rendimenti i fuqisë

314 hp
kutia e marsheve

automatike
ngadalësuesi/ngadalësuesi i brendshëm

Shasia/pezullimi
ABS

Kabina/pjesa e brendshme
ngrohësi i parkimit

numri i ndenjëseve

41
Më shumë informacion

grüne Umweltplakette, Euro V EEV Motor, Getriebetyp Voith, ABS, ASR, Kneeling, Retarder, digitaler Tachograf, Klimaanlage, Zusatzheizung Webasto, Lautsprecher, Stehplätze: 39, Anzahl der Sitzplätze: 36 + 1, Klappsitze 4, Art der Sitzbezüge Velour, 1 x Kinderwagenstellplatz, 1 x Rollstuhlplatz, Haltestange, 2 x Klappfenster je Seite, Einfachverglasung, Lufttür vorne, Lufttür mitte, Rollstuhl-Auffahrrampe, Lawo Luminator Matrix, 2 x Dachluke, Außenspiegel elektr. verstellbar, Fahrzeug kann mit Werbung beklebt und/oder beschriftet sein.

Unser Angebot ist generell ohne neue TÜV-Abnahme. Falls neue TÜV-Abnahme erwünscht, unterbreiten wir Ihnen gerne ein Angebot unserer Partnerwerkstätten! Fahrzeug kann mit Werbung beklebt und/oder beschriftet sein. Es gelten unsere allgemeinen Liefer- und Zahlungsbedingungen.

Gerne erstellen wir Ihnen für dieses Objekt ein Finanzierungs- oder Leasingangebot.

Bitte sprechen Sie uns an!

SHITUR

24 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 487 632 ALL
 • ≈ 26 462 USD

16 Nëntor 2022

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 old test archive
t1 test archive - Bus
t1 test archive - alga Nutzfahrzeug- und Baumaschinen GmbH & Co.KG