Autobus qyteti Solaris Urbino 18/Gelenkbus A 23,530 G nga Gjermani, 30900 EUR në shitje - ID: 6390859
Shqipëri - Shqiptar | EUR
0
Identifikohu ose regjistrohu
Katalogu
Shes
Vendosni një reklamë
SHITUR
Hapni katalogun

Hmm, duket se artikulli është shitur

View this ad in the archive
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 3

Solaris Urbino 12

20096000 km
Poloni
Botuar: 6m 7d
Pyet për çmimin
star
20096000 km
Poloni
emailKontakto shitësin
SOLARIS Urbino 15 - Autobus qyteti: foto 1
SOLARIS Urbino 15 - Autobus qyteti: foto 2
SOLARIS Urbino 15 - Autobus qyteti: foto 3

SOLARIS Urbino 15

20098000 km
Poloni
Botuar: 6m 7d
Pyet për çmimin
star
20098000 km
Poloni
emailKontakto shitësin
Solaris URBINO 8.6 - Autobus qyteti: foto 1
Solaris URBINO 8.6 - Autobus qyteti: foto 2
Solaris URBINO 8.6 - Autobus qyteti: foto 3
Solaris URBINO 8.6 - Autobus qyteti: foto 4
Solaris URBINO 8.6 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Solaris URBINO 8.6

2009532607 km16
Itali
Botuar: 3m 9d
Pyet për çmimin
star
2009532607 km16
Itali
emailKontakto shitësin
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Autobus qyteti: foto 1
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Autobus qyteti: foto 2
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Autobus qyteti: foto 3
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Autobus qyteti: foto 4
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

Mercedes-Benz O530 G/ A23

2014459000 kmEuro 641
Gjermani, Hamburg
Botuar: 1m 14d

138 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 14 011 968 ALL
 • ≈ 149 056 USD
star
2014459000 kmEuro 641
Gjermani, Hamburg
emailKontakto shitësin
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Autobus qyteti: foto 1
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Autobus qyteti: foto 2
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Autobus qyteti: foto 3
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Autobus qyteti: foto 4
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

Mercedes-Benz O530 G/ A23

2014475000 kmEuro 641
Gjermani, Hamburg
Botuar: 1m 2d

138 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 14 011 968 ALL
 • ≈ 149 056 USD
star
2014475000 kmEuro 641
Gjermani, Hamburg
emailKontakto shitësin
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Autobus qyteti: foto 1
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Autobus qyteti: foto 2
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Autobus qyteti: foto 3
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Autobus qyteti: foto 4
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

Mercedes-Benz O530 G/ A23

2014465000 kmEuro 641
Gjermani, Hamburg
Botuar: 22d

138 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 14 011 968 ALL
 • ≈ 149 056 USD
star
2014465000 kmEuro 641
Gjermani, Hamburg
emailKontakto shitësin
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe

2012502138 kmEuro 552
Gjermani, Sittensen
Botuar: 2m 17dNumri i referencës SI83862

49 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 026 032 ALL
 • ≈ 53 465 USD
star
2012502138 kmEuro 552
Gjermani, Sittensen
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe

2012502607 kmEuro 552
Gjermani, Sittensen
Botuar: 2m 17dNumri i referencës SI83861

49 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 026 032 ALL
 • ≈ 53 465 USD
star
2012502607 kmEuro 552
Gjermani, Sittensen
Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024) - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024) - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024) - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024) - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024) - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024)

2009618000 kmEuro 537
Gjermani, Hamburg
Botuar: 5m 22dNumri i referencës urbino 857

12 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 218 432 ALL
 • ≈ 12 961 USD
star
2009618000 kmEuro 537
Gjermani, Hamburg
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Solaris Urbino 12

2008977960 km6x6
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 14dNumri i referencës 10086

8 900EUR

 • ≈ 903 670 ALL
 • ≈ 9 613 USD
star
2008977960 km6x6
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
emailKontakto shitësin
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Solaris Urbino 12

2014670970 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 14dNumri i referencës 8536

59 000EUR

 • ≈ 5 990 624 ALL
 • ≈ 63 727 USD
star
2014670970 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
emailKontakto shitësin
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Solaris Urbino 12

2007721724 km6x6
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 14dNumri i referencës 10069

9 900EUR

 • ≈ 1 005 206 ALL
 • ≈ 10 693 USD
star
2007721724 km6x6
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
emailKontakto shitësin

Autobus qyteti Solaris Urbino 18/Gelenkbus A 23,530 G

Botuar: 1v 5m

Hmm, duket se artikulli është shitur
Autobus qyteti Solaris Urbino 18/Gelenkbus A 23,530 G: foto 1

Gjeni oferta të reja në katalog

Hapni katalogun
zoom in
Autobus qyteti Solaris Urbino 18/Gelenkbus A 23,530 G: foto 1
See what's in stock now

Botuar: 1v 5m

SHITUR

30 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 137 462 ALL
 • ≈ 33 375 USD

11 Janar 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Marka

Numri i referencës

solaris urbino 18 09
Viti i prodhimit

2009
Kilometrazhi

264000 km
Ngjyra

e bardhë
Vendndodhja

Gjermani, Andreas Meyer Strasse 1 DE - 22113 Hamburg, Germany
Motori/linja e ngarjes
klasa e shkarkimeve

karburanti

zhvendosja

9186 cc
rendimenti i fuqisë

362 hp
kutia e marsheve

automatike
ngadalësuesi/ngadalësuesi i brendshëm

Shasia/pezullimi
ABS

ESP - kontrolli elektronik i stabilitetit

Kabina/pjesa e brendshme
ngrohësi i parkimit

kontrolli i shpejtësisë

numri i ndenjëseve

50
Pjesë shtesë
libri i servisit

Më shumë informacion

Solaris Urbino 18 Gelenkbus, 1. Hand Deutsches-Fahrzeug, 50 Sitz / 102 Stehplätze, Automatik, Klimaanalge, EEV Norm.

Netto: 34.500 Euro.

vom Optischen und Technischen Zustand überzeugen Sie sich selbst vor Ort.

Wir unterstützen Sie beim Export Originale Datenbestätigung zur Länder-Homolagation, Lieferantenerklärung, Erstellung der Ausfuhrpapiere, Zollkennzeichen wenn erforderlich

-eine Besichtigung und Probefahrt ist jederzeit, auch am Wochenende, nach telefonischer Absprache möglich! Inzahlungnahme und Fahrzeugüberführung auf Anfrage

Besuchen sie unsere Facebook seite.

https://www.facebook.com/Globusonline.de/

SHITUR

30 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 137 462 ALL
 • ≈ 33 375 USD

11 Janar 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 old test archive
t1 test archive - Bus
t1 test archive - Hakimi Omnibushandel Inh. Khalid Hakimi