Reja dhe përdorur Autobusë qyteti SOLARIS dizel në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Autobusë qyteti SOLARIS

11
dizel
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
SOLARIS
Dizel
Solaris Urbino 15H - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 15H - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 15H - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 15H - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 15H - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Autobus qyteti Solaris Urbino 15H

2012550000 kmNumri i ndenjëseve: 45
Poloni
Botuar: 13d

13 680EUR

 • ≈ 1 420 380 ALL
 • ≈ 14 846 USD
2012550000 kmNumri i ndenjëseve: 45
Poloni
Solaris Urbino 8.6  / Midi / Euro 6  mit Klimaanlage - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 8.6  / Midi / Euro 6  mit Klimaanlage - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 8.6  / Midi / Euro 6  mit Klimaanlage - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 8.6  / Midi / Euro 6  mit Klimaanlage - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 8.6  / Midi / Euro 6  mit Klimaanlage - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

Autobus qyteti Solaris Urbino 8.6 / Midi / Euro 6 mit Klimaanlage

2016436547 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 15
Gjermani, Hirschau
Botuar: 1m 16dNumri i referencës 288

69 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 7 216 115 ALL
 • ≈ 75 424 USD
2016436547 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 15
Gjermani, Hirschau
Kontakto shitësin
Solaris URBINO LE KLIMA - Autobus qyteti: foto 1
Solaris URBINO LE KLIMA - Autobus qyteti: foto 2
Solaris URBINO LE KLIMA - Autobus qyteti: foto 3
Solaris URBINO LE KLIMA - Autobus qyteti: foto 4
Solaris URBINO LE KLIMA - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Autobus qyteti Solaris URBINO LE KLIMA

2010580000 km6x2Euro 5Numri i ndenjëseve: 48
Lituani
Botuar: 1m 17d

10 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 131 736 ALL
 • ≈ 11 829 USD
2010580000 km6x2Euro 5Numri i ndenjëseve: 48
Lituani
Kontakto shitësin
Solaris URBINO 12 - Autobus qyteti: foto 1
Solaris URBINO 12 - Autobus qyteti: foto 2
Solaris URBINO 12 - Autobus qyteti: foto 3
Solaris URBINO 12 - Autobus qyteti: foto 4
Solaris URBINO 12 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Autobus qyteti Solaris URBINO 12

2011629920 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 30
Itali
Botuar: 3m 16d
Pyet për çmimin
2011629920 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 30
Itali
Kontakto shitësin
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Autobus qyteti Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe

2012502607 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 52
Gjermani, Sittensen
Botuar: 5m 11dNumri i referencës SI83861

49 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 139 535 ALL
 • ≈ 53 719 USD
2012502607 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 52
Gjermani, Sittensen
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Autobus qyteti Solaris Urbino 18, EEV, A/C, 52 Sitze, Rampe

2012502138 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 52
Gjermani, Sittensen
Botuar: 5m 11dNumri i referencës SI83862

49 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 139 535 ALL
 • ≈ 53 719 USD
2012502138 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 52
Gjermani, Sittensen
Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024) - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024) - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024) - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024) - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024) - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Autobus qyteti Solaris Urbino 12 (EEV, TÜV 02/2024)

2009618000 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Hamburg
Botuar: 8m 16dNumri i referencës urbino 857

6 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 622 974 ALL
 • ≈ 6 511 USD
2009618000 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Hamburg
Solaris MAN Urbino 12 40 Sitz-& 63 Stehplätze Dachklima - Autobus qyteti: foto 1
Solaris MAN Urbino 12 40 Sitz-& 63 Stehplätze Dachklima - Autobus qyteti: foto 2
Solaris MAN Urbino 12 40 Sitz-& 63 Stehplätze Dachklima - Autobus qyteti: foto 3
Solaris MAN Urbino 12 40 Sitz-& 63 Stehplätze Dachklima - Autobus qyteti: foto 4
Solaris MAN Urbino 12 40 Sitz-& 63 Stehplätze Dachklima - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Autobus qyteti Solaris MAN Urbino 12 40 Sitz-& 63 Stehplätze Dachklima

2005853906 km4x2Euro 4Numri i ndenjëseve: 40
Gjermani, Sottrum
Botuar: 9m 22dNumri i referencës 7004200

6 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 716 420 ALL
 • ≈ 7 488 USD
2005853906 km4x2Euro 4Numri i ndenjëseve: 40
Gjermani, Sottrum
Kontakto shitësin
Solaris Urbino 12H Bus Euro 5 Rampe Standklima - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12H Bus Euro 5 Rampe Standklima - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12H Bus Euro 5 Rampe Standklima - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 12H Bus Euro 5 Rampe Standklima - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 12H Bus Euro 5 Rampe Standklima - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Autobus qyteti Solaris Urbino 12H Bus Euro 5 Rampe Standklima

2012387823 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 41
Gjermani, Atzenhain
Botuar: 11m 25d

9 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 027 907 ALL
 • ≈ 10 743 USD
2012387823 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 41
Gjermani, Atzenhain
Kontakto shitësin
MAN Solaris Urbino 40 Sitz-& 63 Stehplätze Dachklima - Autobus qyteti: foto 1
MAN Solaris Urbino 40 Sitz-& 63 Stehplätze Dachklima - Autobus qyteti: foto 2
MAN Solaris Urbino 40 Sitz-& 63 Stehplätze Dachklima - Autobus qyteti: foto 3
MAN Solaris Urbino 40 Sitz-& 63 Stehplätze Dachklima - Autobus qyteti: foto 4
MAN Solaris Urbino 40 Sitz-& 63 Stehplätze Dachklima - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Autobus qyteti MAN Solaris Urbino 40 Sitz-& 63 Stehplätze Dachklima

2005853906 km4x2Euro 4Numri i ndenjëseve: 40
Gjermani, Sottrum
Botuar: 1vNumri i referencës 5004731

6 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 716 420 ALL
 • ≈ 7 488 USD
2005853906 km4x2Euro 4Numri i ndenjëseve: 40
Gjermani, Sottrum
Kontakto shitësin
Solaris Urbino 12 LE, Euro 5, Klima, Rampe, 41 Sitze - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12 LE, Euro 5, Klima, Rampe, 41 Sitze - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12 LE, Euro 5, Klima, Rampe, 41 Sitze - Autobus qyteti: foto 3
Solaris Urbino 12 LE, Euro 5, Klima, Rampe, 41 Sitze - Autobus qyteti: foto 4
Solaris Urbino 12 LE, Euro 5, Klima, Rampe, 41 Sitze - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Autobus qyteti Solaris Urbino 12 LE, Euro 5, Klima, Rampe, 41 Sitze

2012279174 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 41
Gjermani, Sittensen
Botuar: 2v 10mNumri i referencës SI79116

35 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 685 929 ALL
 • ≈ 38 526 USD
2012279174 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 41
Gjermani, Sittensen
T1 new listing page - Autobusë qyteti SOLARIS
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.