Reja dhe përdorur Autobusë qyteti TOYOTA në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Autobusë qyteti TOYOTA

21
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 2
TOYOTA
Toyota Coaster .. De Luxe ..Japan made ..8..( Export - Tous pays)... - Autobus qyteti: foto 1
Toyota Coaster .. De Luxe ..Japan made ..8..( Export - Tous pays)... - Autobus qyteti: foto 2
Toyota Coaster .. De Luxe ..Japan made ..8..( Export - Tous pays)... - Autobus qyteti: foto 3
Toyota Coaster .. De Luxe ..Japan made ..8..( Export - Tous pays)... - Autobus qyteti: foto 4
Toyota Coaster .. De Luxe ..Japan made ..8..( Export - Tous pays)... - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Toyota Coaster .. De Luxe ..Japan made ..8..( Export - Tous pays)...

Autobus qyteti
2008Numri i ndenjëseve: 30
Belgjikë, Bruxelles
Botuar: 3dNumri i referencës COST08
Pyet për çmimin
2008Numri i ndenjëseve: 30
Belgjikë, Bruxelles
Kontakto shitësin
Toyota Coaster ...Japan made ...01M (Export - Tous pays) .. - Autobus qyteti: foto 1
Toyota Coaster ...Japan made ...01M (Export - Tous pays) .. - Autobus qyteti: foto 2
Toyota Coaster ...Japan made ...01M (Export - Tous pays) .. - Autobus qyteti: foto 3
Toyota Coaster ...Japan made ...01M (Export - Tous pays) .. - Autobus qyteti: foto 4
Toyota Coaster ...Japan made ...01M (Export - Tous pays) .. - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Toyota Coaster ...Japan made ...01M (Export - Tous pays) ..

Autobus qyteti
2001Numri i ndenjëseve: 25
Belgjikë, Bruxelles
Botuar: 6dNumri i referencës COST01M

17 500EUR

 • ≈ 1 754 025 ALL
 • ≈ 18 710 USD
2001Numri i ndenjëseve: 25
Belgjikë, Bruxelles
Kontakto shitësin
Toyota COASTER - Autobus qyteti: foto 1
Toyota COASTER - Autobus qyteti: foto 2
Toyota COASTER - Autobus qyteti: foto 3
Toyota COASTER - Autobus qyteti: foto 4

Toyota COASTER

Autobus qyteti
Kinë, Minhang District
Botuar: 12d

12 500EUR

 • ≈ 1 252 875 ALL
 • ≈ 13 364 USD
Kinë, Minhang District
Toyota Hiace ...Neuf - 0Km ...15 places ...(Export -Tous pays)... - Autobus qyteti: foto 1
Toyota Hiace ...Neuf - 0Km ...15 places ...(Export -Tous pays)... - Autobus qyteti: foto 2
Toyota Hiace ...Neuf - 0Km ...15 places ...(Export -Tous pays)... - Autobus qyteti: foto 3
Toyota Hiace ...Neuf - 0Km ...15 places ...(Export -Tous pays)... - Autobus qyteti: foto 4
Toyota Hiace ...Neuf - 0Km ...15 places ...(Export -Tous pays)... - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Toyota Hiace ...Neuf - 0Km ...15 places ...(Export -Tous pays)...

Autobus qyteti
E re2023Numri i ndenjëseve: 15
Belgjikë, Bruxelles
Botuar: 14dNumri i referencës NHIA23

26 800EUR

 • ≈ 2 686 164 ALL
 • ≈ 28 653 USD
E re2023Numri i ndenjëseve: 15
Belgjikë, Bruxelles
Kontakto shitësin
Toyota Coaster .....Japan made ..12...( Export - Tous pays) .. - Autobus qyteti: foto 1
Toyota Coaster .....Japan made ..12...( Export - Tous pays) .. - Autobus qyteti: foto 2
Toyota Coaster .....Japan made ..12...( Export - Tous pays) .. - Autobus qyteti: foto 3
Toyota Coaster .....Japan made ..12...( Export - Tous pays) .. - Autobus qyteti: foto 4
Toyota Coaster .....Japan made ..12...( Export - Tous pays) .. - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Toyota Coaster .....Japan made ..12...( Export - Tous pays) ..

Autobus qyteti
2012Numri i ndenjëseve: 30
Belgjikë, Bruxelles
Botuar: 14dNumri i referencës COST12

26 500EUR

 • ≈ 2 656 095 ALL
 • ≈ 28 333 USD
2012Numri i ndenjëseve: 30
Belgjikë, Bruxelles
Kontakto shitësin
TOYOTA Coaster - Autobus qyteti: foto 1
TOYOTA Coaster - Autobus qyteti: foto 2
TOYOTA Coaster - Autobus qyteti: foto 3
TOYOTA Coaster - Autobus qyteti: foto 4

TOYOTA Coaster

Autobus qyteti
2018
Kinë, No.800 Maoye Road,Jinshan district,Shanghai,China
Botuar: 1m 1d

9 255EUR

 • ≈ 927 628 ALL
 • ≈ 9 895 USD
2018
Kinë, No.800 Maoye Road,Jinshan district,Shanghai,China
Kontakto shitësin
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 1
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 2
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 3
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 4
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Toyota Coaster

Autobus qyteti
Euro 4Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Botuar: 1m 23d

8 510EUR

 • ≈ 852 957 ALL
 • ≈ 9 098 USD
Euro 4Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Kontakto shitësin
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 1
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 2
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 3
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 4
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Toyota Coaster

Autobus qyteti
Euro 4Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Botuar: 4m 23d

9 165EUR

 • ≈ 918 607 ALL
 • ≈ 9 798 USD
Euro 4Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Kontakto shitësin
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 1
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 2
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 3
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 4
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Toyota Coaster

Autobus qyteti
Euro 4Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Botuar: 4m 23d

10 287EUR

 • ≈ 1 031 066 ALL
 • ≈ 10 998 USD
Euro 4Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Kontakto shitësin
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 1
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 2
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 3
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 4
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Toyota Coaster

Autobus qyteti
Numri i ndenjëseve: 25
Kinë, Nanjing
Botuar: 4m 23d

8 417EUR

 • ≈ 843 635 ALL
 • ≈ 8 999 USD
Numri i ndenjëseve: 25
Kinë, Nanjing
Kontakto shitësin
Toyota Diesel 15b coaster - Autobus qyteti: foto 1
Toyota Diesel 15b coaster - Autobus qyteti: foto 2
Toyota Diesel 15b coaster - Autobus qyteti: foto 3
Toyota Diesel 15b coaster - Autobus qyteti: foto 4
Toyota Diesel 15b coaster - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Toyota Diesel 15b coaster

Autobus qyteti
Euro 3Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Botuar: 4m 23d

12 906EUR

 • ≈ 1 293 568 ALL
 • ≈ 13 798 USD
Euro 3Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Kontakto shitësin
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 1
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 2
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 3
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 4
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Toyota Coaster

Autobus qyteti
Euro 4Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Botuar: 4m 23d

11 971EUR

 • ≈ 1 199 853 ALL
 • ≈ 12 799 USD
Euro 4Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Kontakto shitësin
Toyota - Autobus qyteti: foto 1
Toyota - Autobus qyteti: foto 2
Toyota - Autobus qyteti: foto 3
Toyota - Autobus qyteti: foto 4
Toyota - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Toyota

Autobus qyteti
Euro 3
Kinë, Nanjing
Botuar: 4m 23d

8 417EUR

 • ≈ 843 635 ALL
 • ≈ 8 999 USD
Euro 3
Kinë, Nanjing
Kontakto shitësin
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 1
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 2
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 3
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 4
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Toyota Coaster

Autobus qyteti
Euro 4Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Botuar: 4m 23d

9 258EUR

 • ≈ 927 929 ALL
 • ≈ 9 898 USD
Euro 4Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Kontakto shitësin
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 1
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 2
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 3
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 4
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Toyota Coaster

Autobus qyteti
Euro 4Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Botuar: 4m 23d

9 352EUR

 • ≈ 937 350 ALL
 • ≈ 9 998 USD
Euro 4Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Kontakto shitësin
Toyota diesel Coaster - Autobus qyteti: foto 1
Toyota diesel Coaster - Autobus qyteti: foto 2
Toyota diesel Coaster - Autobus qyteti: foto 3
Toyota diesel Coaster - Autobus qyteti: foto 4
Toyota diesel Coaster - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Toyota diesel Coaster

Autobus qyteti
Euro 3Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Botuar: 4m 23d

9 352EUR

 • ≈ 937 350 ALL
 • ≈ 9 998 USD
Euro 3Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Kontakto shitësin
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 1
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 2
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 3
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 4
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Toyota Coaster

Autobus qyteti
Euro 4Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Botuar: 4m 23d

9 165EUR

 • ≈ 918 607 ALL
 • ≈ 9 798 USD
Euro 4Numri i ndenjëseve: 21
Kinë, Nanjing
Kontakto shitësin
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 1
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 2
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 3
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 4
Toyota Coaster - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Toyota Coaster

Autobus qyteti
Euro 3Numri i ndenjëseve: 30
Kinë, Nanjing
Botuar: 4m 23d

8 417EUR

 • ≈ 843 635 ALL
 • ≈ 8 999 USD
Euro 3Numri i ndenjëseve: 30
Kinë, Nanjing
Kontakto shitësin
Toyota 29 SEATS COASTER - Autobus qyteti: foto 1
Toyota 29 SEATS COASTER - Autobus qyteti: foto 2
Toyota 29 SEATS COASTER - Autobus qyteti: foto 3
Toyota 29 SEATS COASTER - Autobus qyteti: foto 4
Toyota 29 SEATS COASTER - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Toyota 29 SEATS COASTER

Autobus qyteti
2004275648 kmEuro 3
Kinë, Minhang District, Shanghai
Botuar: 9m 5d

9 795EUR

 • ≈ 981 752 ALL
 • ≈ 10 472 USD
2004275648 kmEuro 3
Kinë, Minhang District, Shanghai
Toyota 29 SEATS COASTER - Autobus qyteti: foto 1
Toyota 29 SEATS COASTER - Autobus qyteti: foto 2
Toyota 29 SEATS COASTER - Autobus qyteti: foto 3
Toyota 29 SEATS COASTER - Autobus qyteti: foto 4
Toyota 29 SEATS COASTER - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Toyota 29 SEATS COASTER

Autobus qyteti
201835711 kmEuro 3Numri i ndenjëseve: 29
Kinë, Minhang District, Shanghai
Botuar: 9m 5d

9 235EUR

 • ≈ 925 624 ALL
 • ≈ 9 873 USD
201835711 kmEuro 3Numri i ndenjëseve: 29
Kinë, Minhang District, Shanghai
12
Faqja 1 e 2
1 / 2
T1 new listing page - Autobusë qyteti TOYOTA
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.