Reja dhe përdorur Autobusë qyteti VOLVO në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Autobusë qyteti VOLVO

15
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
VOLVO
Volvo 8700 LE - Autobus qyteti: foto 1
Volvo 8700 LE - Autobus qyteti: foto 2
Volvo 8700 LE - Autobus qyteti: foto 3
Volvo 8700 LE - Autobus qyteti: foto 4
Volvo 8700 LE - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Volvo 8700 LE

Autobus qyteti
2007522000 kmEuro 5
Gjermani, Am Brennickel 5, Coswig (Anhalt), 06869, Germany
Botuar: 17dNumri i referencës 01U0856

5 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 597 457 ALL
 • ≈ 6 291 USD
2007522000 kmEuro 5
Gjermani, Am Brennickel 5, Coswig (Anhalt), 06869, Germany
Kontakto shitësin
Volvo B12M 8500 6x2 58 SATS / 18 STANDING / EURO 5 - Autobus qyteti: foto 1
Volvo B12M 8500 6x2 58 SATS / 18 STANDING / EURO 5 - Autobus qyteti: foto 2
Volvo B12M 8500 6x2 58 SATS / 18 STANDING / EURO 5 - Autobus qyteti: foto 3
Volvo B12M 8500 6x2 58 SATS / 18 STANDING / EURO 5 - Autobus qyteti: foto 4
Volvo B12M 8500 6x2 58 SATS / 18 STANDING / EURO 5 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Volvo B12M 8500 6x2 58 SATS / 18 STANDING / EURO 5

Autobus qyteti
20091198348 km6x2Euro 5Numri i ndenjëseve: 58
Estoni, Lääne-Harju vald
Botuar: 1m 8dNumri i referencës M889-8574

6 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 698 721 ALL
 • ≈ 7 358 USD
20091198348 km6x2Euro 5Numri i ndenjëseve: 58
Estoni, Lääne-Harju vald
Kontakto shitësin
Volvo B7R 8700 4x2 EURO 5 / DRIVER AC / AUXILIARY HEATING / FOGMAKER / 51 SEATS + 25 STANDING - Autobus qyteti: foto 1
Volvo B7R 8700 4x2 EURO 5 / DRIVER AC / AUXILIARY HEATING / FOGMAKER / 51 SEATS + 25 STANDING - Autobus qyteti: foto 2
Volvo B7R 8700 4x2 EURO 5 / DRIVER AC / AUXILIARY HEATING / FOGMAKER / 51 SEATS + 25 STANDING - Autobus qyteti: foto 3
Volvo B7R 8700 4x2 EURO 5 / DRIVER AC / AUXILIARY HEATING / FOGMAKER / 51 SEATS + 25 STANDING - Autobus qyteti: foto 4
Volvo B7R 8700 4x2 EURO 5 / DRIVER AC / AUXILIARY HEATING / FOGMAKER / 51 SEATS + 25 STANDING - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Volvo B7R 8700 4x2 EURO 5 / DRIVER AC / AUXILIARY HEATING / FOGMAKER / 51 SEATS + 25 STANDING

Autobus qyteti
2010266377 km4x2Euro 5Numri i ndenjëseve: 51
Estoni, Lääne-Harju vald
Botuar: 1m 15dNumri i referencës M928-5178

19 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 974 648 ALL
 • ≈ 20 794 USD
2010266377 km4x2Euro 5Numri i ndenjëseve: 51
Estoni, Lääne-Harju vald
Kontakto shitësin
Volvo B12B Vest Center H EURO 5 / 56 SEATS + 45 STANDING - Autobus qyteti: foto 1
Volvo B12B Vest Center H EURO 5 / 56 SEATS + 45 STANDING - Autobus qyteti: foto 2
Volvo B12B Vest Center H EURO 5 / 56 SEATS + 45 STANDING - Autobus qyteti: foto 3
Volvo B12B Vest Center H EURO 5 / 56 SEATS + 45 STANDING - Autobus qyteti: foto 4
Volvo B12B Vest Center H EURO 5 / 56 SEATS + 45 STANDING - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Volvo B12B Vest Center H EURO 5 / 56 SEATS + 45 STANDING

Autobus qyteti
2008864533 km6x2Euro 5Numri i ndenjëseve: 56
Estoni, Lääne-Harju vald
Botuar: 1m 15dNumri i referencës M298-9942

8 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 901 249 ALL
 • ≈ 9 490 USD
2008864533 km6x2Euro 5Numri i ndenjëseve: 56
Estoni, Lääne-Harju vald
Kontakto shitësin
Volvo 8900H/ELECTRIC HYBRID/PLUG IN/NEW BATTERIES - Autobus qyteti: foto 1
Volvo 8900H/ELECTRIC HYBRID/PLUG IN/NEW BATTERIES - Autobus qyteti: foto 2
Volvo 8900H/ELECTRIC HYBRID/PLUG IN/NEW BATTERIES - Autobus qyteti: foto 3
Volvo 8900H/ELECTRIC HYBRID/PLUG IN/NEW BATTERIES - Autobus qyteti: foto 4
Volvo 8900H/ELECTRIC HYBRID/PLUG IN/NEW BATTERIES - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Volvo 8900H/ELECTRIC HYBRID/PLUG IN/NEW BATTERIES

Autobus qyteti
E re2014248272 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 28
Greqi, Litόchorho
Botuar: 1m 19dNumri i referencës 2
Pyet për çmimin
E re2014248272 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 28
Greqi, Litόchorho
Kontakto shitësin
Volvo 8900H/ELECTRIC HYBRID/NEW BETTERIES - Autobus qyteti: foto 1
Volvo 8900H/ELECTRIC HYBRID/NEW BETTERIES - Autobus qyteti: foto 2
Volvo 8900H/ELECTRIC HYBRID/NEW BETTERIES - Autobus qyteti: foto 3
Volvo 8900H/ELECTRIC HYBRID/NEW BETTERIES - Autobus qyteti: foto 4
Volvo 8900H/ELECTRIC HYBRID/NEW BETTERIES - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Volvo 8900H/ELECTRIC HYBRID/NEW BETTERIES

Autobus qyteti
E re2013248272 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 28
Greqi, Litόchorho
Botuar: 1m 19dNumri i referencës 2
Pyet për çmimin
E re2013248272 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 28
Greqi, Litόchorho
Kontakto shitësin
Volvo 7700/7000 A - Autobus qyteti: foto 1
Volvo 7700/7000 A - Autobus qyteti: foto 2
Volvo 7700/7000 A - Autobus qyteti: foto 3
Volvo 7700/7000 A - Autobus qyteti: foto 4
Volvo 7700/7000 A - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Volvo 7700/7000 A

Autobus qyteti
2007550000 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 47
Gjermani, Billstraße 180, 20539 Hamburg, Germany
Botuar: 1m 28d

9 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 002 513 ALL
 • ≈ 10 557 USD
2007550000 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 47
Gjermani, Billstraße 180, 20539 Hamburg, Germany
Kontakto shitësin
Volvo BRLH 7700 HYBRID 4x2 3 PCS AVAILABLE / EURO EEV / AC / AUXILIARY HEATING - Autobus qyteti: foto 1
Volvo BRLH 7700 HYBRID 4x2 3 PCS AVAILABLE / EURO EEV / AC / AUXILIARY HEATING - Autobus qyteti: foto 2
Volvo BRLH 7700 HYBRID 4x2 3 PCS AVAILABLE / EURO EEV / AC / AUXILIARY HEATING - Autobus qyteti: foto 3
Volvo BRLH 7700 HYBRID 4x2 3 PCS AVAILABLE / EURO EEV / AC / AUXILIARY HEATING - Autobus qyteti: foto 4
Volvo BRLH 7700 HYBRID 4x2 3 PCS AVAILABLE / EURO EEV / AC / AUXILIARY HEATING - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Volvo BRLH 7700 HYBRID 4x2 3 PCS AVAILABLE / EURO EEV / AC / AUXILIARY HEATING

Autobus qyteti
2012783478 km4x2Numri i ndenjëseve: 38
Estoni, Lääne-Harju vald
Botuar: 2m 28dNumri i referencës M712-2776

12 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 306 305 ALL
 • ≈ 13 756 USD
2012783478 km4x2Numri i ndenjëseve: 38
Estoni, Lääne-Harju vald
Kontakto shitësin
VOLVO B12 8700 - Autobus qyteti: foto 1
VOLVO B12 8700 - Autobus qyteti: foto 2
VOLVO B12 8700 - Autobus qyteti: foto 3
VOLVO B12 8700 - Autobus qyteti: foto 4
VOLVO B12 8700 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

VOLVO B12 8700

Autobus qyteti
2011673000 km6x2Euro 5Numri i ndenjëseve: 53
Poloni, Białystok/Łapy
Botuar: 4m 2d

14 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 508 833 ALL
 • ≈ 15 889 USD
2011673000 km6x2Euro 5Numri i ndenjëseve: 53
Poloni, Białystok/Łapy
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Volvo 8700 / 45 PAIKKAA / INVANOSTIN / EURO 5

Autobus qyteti
2011542000 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 45
Finlandë, Tuusula
Botuar: 4m 11dNumri i referencës M206-2507

19 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 015 153 ALL
 • ≈ 21 220 USD
2011542000 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 45
Finlandë, Tuusula
Kontakto shitësin
VOLVO B7RLE VEST CENTER H 12,22m; 37 seats; Euro 3 - Autobus qyteti: foto 1
VOLVO B7RLE VEST CENTER H 12,22m; 37 seats; Euro 3 - Autobus qyteti: foto 2
VOLVO B7RLE VEST CENTER H 12,22m; 37 seats; Euro 3 - Autobus qyteti: foto 3
VOLVO B7RLE VEST CENTER H 12,22m; 37 seats; Euro 3 - Autobus qyteti: foto 4
VOLVO B7RLE VEST CENTER H 12,22m; 37 seats; Euro 3 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

VOLVO B7RLE VEST CENTER H 12,22m; 37 seats; Euro 3

Autobus qyteti
2006712900 kmEuro 3Numri i ndenjëseve: 37 +driver
Estoni, Keskuse 9, Sauga, Tori vald 85008 Pärnu maakond, Estonia
Botuar: 7m 3dNumri i referencës 1545

8 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 810 112 ALL
 • ≈ 8 531 USD
2006712900 kmEuro 3Numri i ndenjëseve: 37 +driver
Estoni, Keskuse 9, Sauga, Tori vald 85008 Pärnu maakond, Estonia
Kontakto shitësin
Volvo BRLH 7700 HYBRID FOR PARTS - Autobus qyteti: foto 1
Volvo BRLH 7700 HYBRID FOR PARTS - Autobus qyteti: foto 2
Volvo BRLH 7700 HYBRID FOR PARTS - Autobus qyteti: foto 3
Volvo BRLH 7700 HYBRID FOR PARTS - Autobus qyteti: foto 4
Volvo BRLH 7700 HYBRID FOR PARTS - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Volvo BRLH 7700 HYBRID FOR PARTS

Autobus qyteti
2010
Estoni, Lääne-Harju vald
Botuar: 11m 16d
Pyet për çmimin
2010
Estoni, Lääne-Harju vald
Kontakto shitësin
Volvo BRLH 7700 HYBRID FOR PARTS/ D5F215 ENGINE / AT2412D GERABOX - Autobus qyteti: foto 1
Volvo BRLH 7700 HYBRID FOR PARTS/ D5F215 ENGINE / AT2412D GERABOX - Autobus qyteti: foto 2
Volvo BRLH 7700 HYBRID FOR PARTS/ D5F215 ENGINE / AT2412D GERABOX - Autobus qyteti: foto 3
Volvo BRLH 7700 HYBRID FOR PARTS/ D5F215 ENGINE / AT2412D GERABOX - Autobus qyteti: foto 4
Volvo BRLH 7700 HYBRID FOR PARTS/ D5F215 ENGINE / AT2412D GERABOX - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Volvo BRLH 7700 HYBRID FOR PARTS/ D5F215 ENGINE / AT2412D GERABOX

Autobus qyteti
2010466068 km
Estoni, Lääne-Harju vald
Botuar: 11m 16d
Pyet për çmimin
2010466068 km
Estoni, Lääne-Harju vald
Kontakto shitësin
Volvo 7700 B5LH 4x2 Hybrid - Autobus qyteti: foto 1
Volvo 7700 B5LH 4x2 Hybrid - Autobus qyteti: foto 2
Volvo 7700 B5LH 4x2 Hybrid - Autobus qyteti: foto 3
Volvo 7700 B5LH 4x2 Hybrid - Autobus qyteti: foto 4
Volvo 7700 B5LH 4x2 Hybrid - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Volvo 7700 B5LH 4x2 Hybrid

Autobus qyteti
2012693872 km4x2Numri i ndenjëseve: 35
Estoni, Lääne-Harju vald
Botuar: 1v 1mNumri i referencës M251-7716

8 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 901 249 ALL
 • ≈ 9 490 USD
2012693872 km4x2Numri i ndenjëseve: 35
Estoni, Lääne-Harju vald
Kontakto shitësin
VOLVO B12BLE 8700 CLIMA; RAMP; 58 seats; 14,7m; EURO 5 - Autobus qyteti: foto 1
VOLVO B12BLE 8700 CLIMA; RAMP; 58 seats; 14,7m; EURO 5 - Autobus qyteti: foto 2
VOLVO B12BLE 8700 CLIMA; RAMP; 58 seats; 14,7m; EURO 5 - Autobus qyteti: foto 3
VOLVO B12BLE 8700 CLIMA; RAMP; 58 seats; 14,7m; EURO 5 - Autobus qyteti: foto 4
VOLVO B12BLE 8700 CLIMA; RAMP; 58 seats; 14,7m; EURO 5 - Autobus qyteti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

VOLVO B12BLE 8700 CLIMA; RAMP; 58 seats; 14,7m; EURO 5

Autobus qyteti
2010913800 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 58 +driver
Estoni, Keskuse 9, Sauga, Tori vald 85008 Pärnu maakond, Estonia
Botuar: 1v 4mNumri i referencës 1784

11 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 205 041 ALL
 • ≈ 12 689 USD
2010913800 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 58 +driver
Estoni, Keskuse 9, Sauga, Tori vald 85008 Pärnu maakond, Estonia
Kontakto shitësin
T1 new listing page - Autobusë qyteti VOLVO
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.