Reja dhe përdorur Autobusë urbanë IVECO Euro 6 në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Autobusë urbanë IVECO

13
Euro 6
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
IVECO
Euro 6
IVECO MAGELYS HD - Autobus urban: foto 1
IVECO MAGELYS HD - Autobus urban: foto 2
IVECO MAGELYS HD - Autobus urban: foto 3
IVECO MAGELYS HD - Autobus urban: foto 4
IVECO MAGELYS HD - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (41)

IVECO MAGELYS HD

Autobus urban
2016325000 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 55
Poloni, BODZENTYN
Botuar: 17d

121 900EUR

 • ≈ 12 344 081 ALL
 • ≈ 129 991 USD
2016325000 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 55
Poloni, BODZENTYN
Iveco 70C G&G Open Sky 37 Sitze - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C G&G Open Sky 37 Sitze - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C G&G Open Sky 37 Sitze - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C G&G Open Sky 37 Sitze - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C G&G Open Sky 37 Sitze - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C G&G Open Sky 37 Sitze

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 38
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 2m 9d

186 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 18 926 241 ALL
 • ≈ 199 306 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 38
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco Magelys - Autobus urban: foto 1
Iveco Magelys - Autobus urban: foto 2
Iveco Magelys - Autobus urban: foto 3
Iveco Magelys - Autobus urban: foto 4
Iveco Magelys - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Iveco Magelys

Autobus urban
2017442440 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 55
Gjermani, Im Rötherfeld 3, 65589 Hadamar, Germany
Botuar: 3m 28d

116 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 11 746 624 ALL
 • ≈ 123 700 USD
2017442440 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 55
Gjermani, Im Rötherfeld 3, 65589 Hadamar, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C Open Sky 37 // - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C Open Sky 37 // - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C Open Sky 37 // - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C Open Sky 37 // - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C Open Sky 37 // - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C Open Sky 37 //

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 8m 12d

189 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 19 230 033 ALL
 • ≈ 202 505 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C Open Sky 33 Sitze 7,2t - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C Open Sky 33 Sitze 7,2t - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C Open Sky 33 Sitze 7,2t - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C Open Sky 33 Sitze 7,2t - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C Open Sky 33 Sitze 7,2t - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Iveco 70C Open Sky 33 Sitze 7,2t

Autobus urban
E re2018450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 8m 12d

139 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 14 166 833 ALL
 • ≈ 149 186 USD
E re2018450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 33 Sitze

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 8m 12d

134 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 13 660 513 ALL
 • ≈ 143 854 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 33 Sitze

Autobus urban
E re2018450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 8m 12d

149 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 15 179 473 ALL
 • ≈ 159 850 USD
E re2018450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 37 Sitze - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 37 Sitze - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 37 Sitze - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 37 Sitze - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 37 Sitze - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 37 Sitze

Autobus urban
E re2023150 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 8m 12d

169 990EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 17 213 867 ALL
 • ≈ 181 273 USD
E re2023150 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t on Stock 33 Sitze - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t on Stock 33 Sitze - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t on Stock 33 Sitze - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t on Stock 33 Sitze - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t on Stock 33 Sitze - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C Tourist-Line 7,2t on Stock 33 Sitze

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 8m 12d

139 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 14 166 833 ALL
 • ≈ 149 186 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C 35+1+1 / G&G VIP - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C 35+1+1 / G&G VIP - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C 35+1+1 / G&G VIP - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C 35+1+1 / G&G VIP - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C 35+1+1 / G&G VIP - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C 35+1+1 / G&G VIP

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 8m 12d

179 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 18 217 393 ALL
 • ≈ 191 841 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 37 Sitze G&G VIP - Autobus urban: foto 1
Iveco 37 Sitze G&G VIP - Autobus urban: foto 2
Iveco 37 Sitze G&G VIP - Autobus urban: foto 3
Iveco 37 Sitze G&G VIP - Autobus urban: foto 4
Iveco 37 Sitze G&G VIP - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 37 Sitze G&G VIP

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 8m 12d

179 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 18 217 393 ALL
 • ≈ 191 841 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t auf Lager 33 Sitze - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t auf Lager 33 Sitze - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t auf Lager 33 Sitze - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t auf Lager 33 Sitze - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t auf Lager 33 Sitze - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C Tourist-Line 7,2t auf Lager 33 Sitze

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 8m 12d

169 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 17 204 753 ALL
 • ≈ 181 177 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C 37 Sitze - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C 37 Sitze - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C 37 Sitze - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C 37 Sitze - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C 37 Sitze - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C 37 Sitze

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 8m 12d

189 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 19 230 033 ALL
 • ≈ 202 505 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
T1 new listing page - Autobusë urbanë IVECO
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.