Reja dhe përdorur Autobusë urbanë IVECO Euro 6, dizel në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Autobusë urbanë IVECO

12
Euro 6, dizel
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
IVECO
Euro 6
Dizel
Iveco Evadys H (49.000 Km, S415GT/O350) - Autobus urban: foto 1
Iveco Evadys H (49.000 Km, S415GT/O350) - Autobus urban: foto 2
Iveco Evadys H (49.000 Km, S415GT/O350) - Autobus urban: foto 3
Iveco Evadys H (49.000 Km, S415GT/O350) - Autobus urban: foto 4
Iveco Evadys H (49.000 Km, S415GT/O350) - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

Iveco Evadys H (49.000 Km, S415GT/O350)

Autobus urban
201849000 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 51
Gjermani, Andreas Meyer Strasse 1 DE - 22113 Hamburg, Germany
Botuar: 2dNumri i referencës Evadys 125

159 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 15 936 570 ALL
 • ≈ 169 998 USD
201849000 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 51
Gjermani, Andreas Meyer Strasse 1 DE - 22113 Hamburg, Germany
Iveco 70C 37 Sitze - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C 37 Sitze - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C 37 Sitze - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C 37 Sitze - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C 37 Sitze - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C 37 Sitze

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 1m 4d

189 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 19 033 677 ALL
 • ≈ 203 035 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 33 Sitze

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 1m 12d

134 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 13 521 027 ALL
 • ≈ 144 231 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t  33 Sitze - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 33 Sitze

Autobus urban
E re2022450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 1m 12d

149 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 15 024 477 ALL
 • ≈ 160 268 USD
E re2022450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t on Stock 33 Sitze - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t on Stock 33 Sitze - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t on Stock 33 Sitze - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t on Stock 33 Sitze - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t on Stock 33 Sitze - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C Tourist-Line 7,2t on Stock 33 Sitze

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 1m 12d

139 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 14 022 177 ALL
 • ≈ 149 576 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C Open Sky 33 Sitze 7,2t - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C Open Sky 33 Sitze 7,2t - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C Open Sky 33 Sitze 7,2t - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C Open Sky 33 Sitze 7,2t - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C Open Sky 33 Sitze 7,2t - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Iveco 70C Open Sky 33 Sitze 7,2t

Autobus urban
E re2018450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 1m 12d

139 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 14 022 177 ALL
 • ≈ 149 576 USD
E re2018450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C G&G Open Sky 37 Sitze - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C G&G Open Sky 37 Sitze - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C G&G Open Sky 37 Sitze - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C G&G Open Sky 37 Sitze - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C G&G Open Sky 37 Sitze - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C G&G Open Sky 37 Sitze

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 38
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 4m 12d

186 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 18 732 987 ALL
 • ≈ 199 827 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 38
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C Open Sky 37 // - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C Open Sky 37 // - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C Open Sky 37 // - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C Open Sky 37 // - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C Open Sky 37 // - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C Open Sky 37 //

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 10m 15d

189 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 19 033 677 ALL
 • ≈ 203 035 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 37 Sitze - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 37 Sitze - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 37 Sitze - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 37 Sitze - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 37 Sitze - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C Tourist-Line 7,2t 37 Sitze

Autobus urban
E re2023150 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 10m 15d

169 990EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 17 038 097 ALL
 • ≈ 181 748 USD
E re2023150 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C 35+1+1 / G&G VIP - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C 35+1+1 / G&G VIP - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C 35+1+1 / G&G VIP - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C 35+1+1 / G&G VIP - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C 35+1+1 / G&G VIP - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C 35+1+1 / G&G VIP

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 10m 15d

179 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 18 031 377 ALL
 • ≈ 192 343 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 37 Sitze G&G VIP - Autobus urban: foto 1
Iveco 37 Sitze G&G VIP - Autobus urban: foto 2
Iveco 37 Sitze G&G VIP - Autobus urban: foto 3
Iveco 37 Sitze G&G VIP - Autobus urban: foto 4
Iveco 37 Sitze G&G VIP - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 37 Sitze G&G VIP

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 10m 15d

179 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 18 031 377 ALL
 • ≈ 192 343 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 37
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t auf Lager 33 Sitze - Autobus urban: foto 1
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t auf Lager 33 Sitze - Autobus urban: foto 2
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t auf Lager 33 Sitze - Autobus urban: foto 3
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t auf Lager 33 Sitze - Autobus urban: foto 4
Iveco 70C Tourist-Line 7,2t auf Lager 33 Sitze - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iveco 70C Tourist-Line 7,2t auf Lager 33 Sitze

Autobus urban
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Botuar: 10m 15d

169 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 17 029 077 ALL
 • ≈ 181 651 USD
E re2023450 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 33
Gjermani, Kattenriede 4 31275 Lehrte OT Hämelerwald, Germany
Kontakto shitësin
T1 new listing page - Autobusë urbanë IVECO
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.