Reja dhe përdorur Autobusë urbanë NEOPLAN në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Autobusë urbanë NEOPLAN

25
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 2
NEOPLAN
NEOPLAN EURO5 N1216 HD [ Copy ] - Autobus urban: foto 1
NEOPLAN EURO5 N1216 HD [ Copy ] - Autobus urban: foto 2
NEOPLAN EURO5 N1216 HD [ Copy ] - Autobus urban: foto 3
NEOPLAN EURO5 N1216 HD [ Copy ] - Autobus urban: foto 4
NEOPLAN EURO5 N1216 HD [ Copy ] - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

NEOPLAN EURO5 N1216 HD [ Copy ]

2008803000 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 55
Poloni, 39-400 Tarnobrzeg
Botuar: 1d

49 724EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 154 240 ALL
 • ≈ 53 815 USD
2008803000 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 55
Poloni, 39-400 Tarnobrzeg
Kërko fotografi të disponueshme

Neoplan Cityliner

2012778542 km6x6
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 2dNumri i referencës 10414

89 000EUR

 • ≈ 9 225 473 ALL
 • ≈ 96 323 USD
2012778542 km6x6
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Kërko fotografi të disponueshme

Neoplan Tourliner C

2018347388 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 2dNumri i referencës 10432

189 000EUR

 • ≈ 19 591 173 ALL
 • ≈ 204 552 USD
2018347388 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Kërko fotografi të disponueshme

Neoplan Tourliner L

2018446003 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 2dNumri i referencës 10347

199 000EUR

 • ≈ 20 627 743 ALL
 • ≈ 215 375 USD
2018446003 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Kërko fotografi të disponueshme

Neoplan Cityliner

2018382063 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 2dNumri i referencës 10459

189 000EUR

 • ≈ 19 591 173 ALL
 • ≈ 204 552 USD
2018382063 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Kërko fotografi të disponueshme

Neoplan Tourliner L

2018534945 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 2dNumri i referencës 10346

189 000EUR

 • ≈ 19 591 173 ALL
 • ≈ 204 552 USD
2018534945 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Kërko fotografi të disponueshme

Neoplan Cityliner C

2017549274 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 2dNumri i referencës 10338

199 000EUR

 • ≈ 20 627 743 ALL
 • ≈ 215 375 USD
2017549274 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Neoplan Tourliner N 2216 SHD 4x2 51 SEATS / WC / TV / COOLER / USB / AC etc. - Autobus urban: foto 1
Neoplan Tourliner N 2216 SHD 4x2 51 SEATS / WC / TV / COOLER / USB / AC etc. - Autobus urban: foto 2
Neoplan Tourliner N 2216 SHD 4x2 51 SEATS / WC / TV / COOLER / USB / AC etc. - Autobus urban: foto 3
Neoplan Tourliner N 2216 SHD 4x2 51 SEATS / WC / TV / COOLER / USB / AC etc. - Autobus urban: foto 4
Neoplan Tourliner N 2216 SHD 4x2 51 SEATS / WC / TV / COOLER / USB / AC etc. - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Neoplan Tourliner N 2216 SHD 4x2 51 SEATS / WC / TV / COOLER / USB / AC etc.

2018295921 km4x2Euro 6Numri i ndenjëseve: 51
Estoni
Botuar: 3dNumri i referencës M800-7910

169 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 17 569 861 ALL
 • ≈ 183 448 USD
2018295921 km4x2Euro 6Numri i ndenjëseve: 51
Estoni
Kontakto shitësin
Neoplan Starliner N 5217 SHD 6x2 55 SEATS / EURO 5 / AC / AUXILIARY HEATING / WC / DVD / COOLER etc. - Autobus urban: foto 1
Neoplan Starliner N 5217 SHD 6x2 55 SEATS / EURO 5 / AC / AUXILIARY HEATING / WC / DVD / COOLER etc. - Autobus urban: foto 2
Neoplan Starliner N 5217 SHD 6x2 55 SEATS / EURO 5 / AC / AUXILIARY HEATING / WC / DVD / COOLER etc. - Autobus urban: foto 3
Neoplan Starliner N 5217 SHD 6x2 55 SEATS / EURO 5 / AC / AUXILIARY HEATING / WC / DVD / COOLER etc. - Autobus urban: foto 4
Neoplan Starliner N 5217 SHD 6x2 55 SEATS / EURO 5 / AC / AUXILIARY HEATING / WC / DVD / COOLER etc. - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Neoplan Starliner N 5217 SHD 6x2 55 SEATS / EURO 5 / AC / AUXILIARY HEATING / WC / DVD / COOLER etc.

2013358039 km6x2Euro 5Numri i ndenjëseve: 55
Estoni
Botuar: 16dNumri i referencës M167-4851

89 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 9 318 764 ALL
 • ≈ 97 297 USD
2013358039 km6x2Euro 5Numri i ndenjëseve: 55
Estoni
Kontakto shitësin
Neoplan Cityliner P14 Euro 6E V.I.P Exclusive Class (Light Edition) - Autobus urban: foto 1
Neoplan Cityliner P14 Euro 6E V.I.P Exclusive Class (Light Edition) - Autobus urban: foto 2
Neoplan Cityliner P14 Euro 6E V.I.P Exclusive Class (Light Edition) - Autobus urban: foto 3
Neoplan Cityliner P14 Euro 6E V.I.P Exclusive Class (Light Edition) - Autobus urban: foto 4
Neoplan Cityliner P14 Euro 6E V.I.P Exclusive Class (Light Edition) - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Neoplan Cityliner P14 Euro 6E V.I.P Exclusive Class (Light Edition)

2024Euro 6Numri i ndenjëseve: 48
Suedi, Göteborg
Botuar: 17dNumri i referencës NEWP14
Pyet për çmimin
2024Euro 6Numri i ndenjëseve: 48
Suedi, Göteborg
Kontakto shitësin
NEOPLAN SKYLINER P06 Euro 6E V.I.P / Exclusive Class (Dark Edition) - Autobus urban: foto 1
NEOPLAN SKYLINER P06 Euro 6E V.I.P / Exclusive Class (Dark Edition) - Autobus urban: foto 2
NEOPLAN SKYLINER P06 Euro 6E V.I.P / Exclusive Class (Dark Edition) - Autobus urban: foto 3
NEOPLAN SKYLINER P06 Euro 6E V.I.P / Exclusive Class (Dark Edition) - Autobus urban: foto 4
NEOPLAN SKYLINER P06 Euro 6E V.I.P / Exclusive Class (Dark Edition) - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

NEOPLAN SKYLINER P06 Euro 6E V.I.P / Exclusive Class (Dark Edition)

202370000 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 80
Suedi, Göteborg
Botuar: 17dNumri i referencës EXY15F
Pyet për çmimin
202370000 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 80
Suedi, Göteborg
Kontakto shitësin
Neoplan N 212 - Autobus urban: foto 1
Neoplan N 212 - Autobus urban: foto 2
Neoplan N 212 - Autobus urban: foto 3
Neoplan N 212 - Autobus urban: foto 4
Neoplan N 212 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

Neoplan N 212

19781063201 km4x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 24dNumri i referencës 9928

19 500EUR

 • ≈ 2 021 311 ALL
 • ≈ 21 104 USD
19781063201 km4x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Neoplan Cityliner - Autobus urban: foto 1
Neoplan Cityliner - Autobus urban: foto 2
Neoplan Cityliner - Autobus urban: foto 3
Neoplan Cityliner - Autobus urban: foto 4
Neoplan Cityliner - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

Neoplan Cityliner

2015542882 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 26dNumri i referencës 10413

129 000EUR

 • ≈ 13 371 753 ALL
 • ≈ 139 615 USD
2015542882 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Neoplan Cityliner - Autobus urban: foto 1
Neoplan Cityliner - Autobus urban: foto 2
Neoplan Cityliner - Autobus urban: foto 3
Neoplan Cityliner - Autobus urban: foto 4
Neoplan Cityliner - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Neoplan Cityliner

2018415531 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 26dNumri i referencës 10376

189 000EUR

 • ≈ 19 591 173 ALL
 • ≈ 204 552 USD
2018415531 km8x2
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Neoplan Tourliner, Euro 6, 54 Sitze, AHK, WC, Küche - Autobus urban: foto 1
Neoplan Tourliner, Euro 6, 54 Sitze, AHK, WC, Küche - Autobus urban: foto 2
Neoplan Tourliner, Euro 6, 54 Sitze, AHK, WC, Küche - Autobus urban: foto 3
Neoplan Tourliner, Euro 6, 54 Sitze, AHK, WC, Küche - Autobus urban: foto 4
Neoplan Tourliner, Euro 6, 54 Sitze, AHK, WC, Küche - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Neoplan Tourliner, Euro 6, 54 Sitze, AHK, WC, Küche

2015502594 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 54
Gjermani, Sittensen
Botuar: 1m 17dNumri i referencës SI84207
Pyet për çmimin
2015502594 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 54
Gjermani, Sittensen
Neoplan Cityliner - Autobus urban: foto 1
Neoplan Cityliner - Autobus urban: foto 2
Neoplan Cityliner - Autobus urban: foto 3
Neoplan Cityliner - Autobus urban: foto 4
Neoplan Cityliner - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

Neoplan Cityliner

2008753600 km6x4
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Botuar: 1m 22dNumri i referencës 10303

69 000EUR

 • ≈ 7 152 333 ALL
 • ≈ 74 678 USD
2008753600 km6x4
Gjermani, Untersteinach bei Kulmbach
Neoplan Euroliner 3313 SHD - Autobus urban: foto 1
Neoplan Euroliner 3313 SHD - Autobus urban: foto 2
Neoplan Euroliner 3313 SHD - Autobus urban: foto 3
Neoplan Euroliner 3313 SHD - Autobus urban: foto 4
Neoplan Euroliner 3313 SHD - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

Neoplan Euroliner 3313 SHD

20061200000 kmEuro 4Numri i ndenjëseve: 38
Gjermani, Hamburg
Botuar: 2m 17dNumri i referencës Euroliner 109

24 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 487 768 ALL
 • ≈ 25 974 USD
20061200000 kmEuro 4Numri i ndenjëseve: 38
Gjermani, Hamburg
Neoplan N 1217/ HDC P15// Das Getriebe schaltet nicht . - Autobus urban: foto 1
Neoplan N 1217/ HDC P15// Das Getriebe schaltet nicht . - Autobus urban: foto 2
Neoplan N 1217/ HDC P15// Das Getriebe schaltet nicht . - Autobus urban: foto 3
Neoplan N 1217/ HDC P15// Das Getriebe schaltet nicht . - Autobus urban: foto 4
Neoplan N 1217/ HDC P15// Das Getriebe schaltet nicht . - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Neoplan N 1217/ HDC P15// Das Getriebe schaltet nicht .

2008580000 kmNumri i ndenjëseve: 50
Gjermani, Hamburg
Botuar: 3m 3d
Pyet për çmimin
2008580000 kmNumri i ndenjëseve: 50
Gjermani, Hamburg
Kontakto shitësin
Neoplan P21 Tourliner - Autobus urban: foto 1
Neoplan P21 Tourliner - Autobus urban: foto 2
Neoplan P21 Tourliner - Autobus urban: foto 3
Neoplan P21 Tourliner - Autobus urban: foto 4
Neoplan P21 Tourliner - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Neoplan P21 Tourliner

2004780000 kmEuro 3Numri i ndenjëseve: 51
Gjermani, Hamburg
Botuar: 4m 30dNumri i referencës Tourliner 449

27 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 798 739 ALL
 • ≈ 29 221 USD
2004780000 kmEuro 3Numri i ndenjëseve: 51
Gjermani, Hamburg
Neoplan Skyliner P06 Euro 6E V.I.P Class. - Autobus urban: foto 1
Neoplan Skyliner P06 Euro 6E V.I.P Class. - Autobus urban: foto 2
Neoplan Skyliner P06 Euro 6E V.I.P Class. - Autobus urban: foto 3
Neoplan Skyliner P06 Euro 6E V.I.P Class. - Autobus urban: foto 4
Neoplan Skyliner P06 Euro 6E V.I.P Class. - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Neoplan Skyliner P06 Euro 6E V.I.P Class.

2023Euro 6Numri i ndenjëseve: 79
Suedi, Göteborg
Botuar: 7m 8dNumri i referencës NEWP06
Pyet për çmimin
2023Euro 6Numri i ndenjëseve: 79
Suedi, Göteborg
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 2
1 / 2
T1 new listing page - Autobusë urbanë NEOPLAN
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.