Reja dhe përdorur Autobusë urbanë SETRA në shitje - Truck1 Shqipëri

Autobusë urbanë SETRA

59
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 3
SETRA
Setra S411 HD VIP - Autobus urban: foto 1
Setra S411 HD VIP - Autobus urban: foto 2
Setra S411 HD VIP - Autobus urban: foto 3
Setra S411 HD VIP - Autobus urban: foto 4
Setra S411 HD VIP - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

Setra S411 HD VIP

Autobus urban
2008670603 kmNumri i ndenjëseve: 24
Holandë, Susteren
Botuar: 3d

88 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 8 871 859 ALL
 • ≈ 96 350 USD
2008670603 kmNumri i ndenjëseve: 24
Holandë, Susteren
Kontakto shitësin
Setra S 417 - Autobus urban: foto 1
Setra S 417 - Autobus urban: foto 2
Setra S 417 - Autobus urban: foto 3
Setra S 417 - Autobus urban: foto 4
Setra S 417 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

Setra S 417

Autobus urban
2013896907 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 58
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10397

44 500EUR

 • ≈ 4 460 991 ALL
 • ≈ 48 447 USD
2013896907 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 58
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 516 - Autobus urban: foto 1
Setra S 516 - Autobus urban: foto 2
Setra S 516 - Autobus urban: foto 3
Setra S 516 - Autobus urban: foto 4
Setra S 516 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (27)

Setra S 516

Autobus urban
2017413143 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 53
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10664

339 000EUR

 • ≈ 33 983 733 ALL
 • ≈ 369 072 USD
2017413143 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 53
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 415 - Autobus urban: foto 1
Setra S 415 - Autobus urban: foto 2
Setra S 415 - Autobus urban: foto 3
Setra S 415 - Autobus urban: foto 4
Setra S 415 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Setra S 415

Autobus urban
2014528832 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 50
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10654

99 500EUR

 • ≈ 9 974 576 ALL
 • ≈ 108 326 USD
2014528832 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 50
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 516 - Autobus urban: foto 1
Setra S 516 - Autobus urban: foto 2
Setra S 516 - Autobus urban: foto 3
Setra S 516 - Autobus urban: foto 4
Setra S 516 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Setra S 516

Autobus urban
2017766886 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 52
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 7252

189 000EUR

 • ≈ 18 946 683 ALL
 • ≈ 205 766 USD
2017766886 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 52
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 417 - Autobus urban: foto 1
Setra S 417 - Autobus urban: foto 2
Setra S 417 - Autobus urban: foto 3
Setra S 417 - Autobus urban: foto 4
Setra S 417 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Setra S 417

Autobus urban
2013856697 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 58
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10409

44 500EUR

 • ≈ 4 460 991 ALL
 • ≈ 48 447 USD
2013856697 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 58
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 315 - Autobus urban: foto 1
Setra S 315 - Autobus urban: foto 2
Setra S 315 - Autobus urban: foto 3
Setra S 315 - Autobus urban: foto 4
Setra S 315 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Setra S 315

Autobus urban
20011049467 kmEuro 2Numri i ndenjëseve: 50
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 9373

5 000EUR

 • ≈ 501 235 ALL
 • ≈ 5 443 USD
20011049467 kmEuro 2Numri i ndenjëseve: 50
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 417 - Autobus urban: foto 1
Setra S 417 - Autobus urban: foto 2
Setra S 417 - Autobus urban: foto 3
Setra S 417 - Autobus urban: foto 4
Setra S 417 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (27)

Setra S 417

Autobus urban
2013912474 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 54
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10405

44 500EUR

 • ≈ 4 460 991 ALL
 • ≈ 48 447 USD
2013912474 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 54
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 415 - Autobus urban: foto 1
Setra S 415 - Autobus urban: foto 2
Setra S 415 - Autobus urban: foto 3
Setra S 415 - Autobus urban: foto 4
Setra S 415 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

Setra S 415

Autobus urban
2010535684 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 52
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10625

119 000EUR

 • ≈ 11 929 393 ALL
 • ≈ 129 556 USD
2010535684 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 52
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 516 - Autobus urban: foto 1
Setra S 516 - Autobus urban: foto 2
Setra S 516 - Autobus urban: foto 3
Setra S 516 - Autobus urban: foto 4
Setra S 516 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Setra S 516

Autobus urban
2017462352 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 50
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10483

249 000EUR

 • ≈ 24 961 503 ALL
 • ≈ 271 088 USD
2017462352 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 50
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 517 - Autobus urban: foto 1
Setra S 517 - Autobus urban: foto 2
Setra S 517 - Autobus urban: foto 3
Setra S 517 - Autobus urban: foto 4
Setra S 517 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Setra S 517

Autobus urban
20141115733 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 56
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10648

239 000EUR

 • ≈ 23 959 033 ALL
 • ≈ 260 201 USD
20141115733 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 56
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 515 - Autobus urban: foto 1
Setra S 515 - Autobus urban: foto 2
Setra S 515 - Autobus urban: foto 3
Setra S 515 - Autobus urban: foto 4
Setra S 515 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Setra S 515

Autobus urban
2017233264 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 51
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10702

239 000EUR

 • ≈ 23 959 033 ALL
 • ≈ 260 201 USD
2017233264 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 51
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 417 - Autobus urban: foto 1
Setra S 417 - Autobus urban: foto 2
Setra S 417 - Autobus urban: foto 3
Setra S 417 - Autobus urban: foto 4
Setra S 417 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

Setra S 417

Autobus urban
2013772600 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 58
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10391

44 500EUR

 • ≈ 4 460 991 ALL
 • ≈ 48 447 USD
2013772600 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 58
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 516 - Autobus urban: foto 1
Setra S 516 - Autobus urban: foto 2
Setra S 516 - Autobus urban: foto 3
Setra S 516 - Autobus urban: foto 4
Setra S 516 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

Setra S 516

Autobus urban
20151068219 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 54
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10725

169 000EUR

 • ≈ 16 941 743 ALL
 • ≈ 183 991 USD
20151068219 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 54
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 415 - Autobus urban: foto 1

Setra S 415

Autobus urban
2019250000 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 44
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës YK
Pyet për çmimin
2019250000 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 44
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 411 - Autobus urban: foto 1
Setra S 411 - Autobus urban: foto 2
Setra S 411 - Autobus urban: foto 3
Setra S 411 - Autobus urban: foto 4
Setra S 411 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

Setra S 411

Autobus urban
2002698659 kmEuro 3Numri i ndenjëseve: 40
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10624

59 500EUR

 • ≈ 5 964 696 ALL
 • ≈ 64 778 USD
2002698659 kmEuro 3Numri i ndenjëseve: 40
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 417 - Autobus urban: foto 1
Setra S 417 - Autobus urban: foto 2
Setra S 417 - Autobus urban: foto 3
Setra S 417 - Autobus urban: foto 4
Setra S 417 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

Setra S 417

Autobus urban
2013767839 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 58
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10396

44 500EUR

 • ≈ 4 460 991 ALL
 • ≈ 48 447 USD
2013767839 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 58
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 417 - Autobus urban: foto 1
Setra S 417 - Autobus urban: foto 2
Setra S 417 - Autobus urban: foto 3
Setra S 417 - Autobus urban: foto 4
Setra S 417 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Setra S 417

Autobus urban
2013771715 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 58
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10408

44 500EUR

 • ≈ 4 460 991 ALL
 • ≈ 48 447 USD
2013771715 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 58
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 515 - Autobus urban: foto 1
Setra S 515 - Autobus urban: foto 2
Setra S 515 - Autobus urban: foto 3
Setra S 515 - Autobus urban: foto 4
Setra S 515 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

Setra S 515

Autobus urban
2016430284 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 52
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10753

219 000EUR

 • ≈ 21 954 093 ALL
 • ≈ 238 427 USD
2016430284 kmEuro 6Numri i ndenjëseve: 52
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Setra S 415 - Autobus urban: foto 1
Setra S 415 - Autobus urban: foto 2
Setra S 415 - Autobus urban: foto 3
Setra S 415 - Autobus urban: foto 4
Setra S 415 - Autobus urban: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

Setra S 415

Autobus urban
2008772031 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 50
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 10714

49 000EUR

 • ≈ 4 912 103 ALL
 • ≈ 53 346 USD
2008772031 kmEuro 5Numri i ndenjëseve: 50
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Faqja 1 e 3
1 / 3
T1 new listing page - Autobusë urbanë SETRA
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.