AERO-GSE Sp. z o.o. Sp. K. - kamion dhe shitje të automjeteve komerciale në Truck1
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

AERO-GSE Sp. z o.o. Sp. K. - automjete për shitje

17
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1
TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 2
TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 3
TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 4
TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

TREPEL CCL35/35

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 1m 19d

20 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 025 280 ALL
 • ≈ 21 327 USD
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
MULAG Comet 3 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
MULAG Comet 3 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 2
MULAG Comet 3 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 3

MULAG Comet 3

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 1m 29d

32 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 291 080 ALL
 • ≈ 34 657 USD
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
TREPEL CHAMP140 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1

TREPEL CHAMP140

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 1m 29d

400 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 40 505 600 ALL
 • ≈ 426 552 USD
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
SCHMIDT Swingo 200+ EURO6 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
SCHMIDT Swingo 200+ EURO6 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
SCHMIDT Swingo 200+ EURO6 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
SCHMIDT Swingo 200+ EURO6 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
SCHMIDT Swingo 200+ EURO6 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

SCHMIDT Swingo 200+ EURO6

Makinë fshirëse për rrugët
201649738 km
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 1m 29d
38 000EUR

-11,8%

33 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 392 344 ALL
 • ≈ 35 723 USD
201649738 km
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
TREPEL CHAMP70U - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1

TREPEL CHAMP70U

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 1m 29d

300 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 30 379 200 ALL
 • ≈ 319 914 USD
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
WCBKT passenger stairs LSP 2 SU - Shkallë për pasagjerët: foto 1

WCBKT passenger stairs LSP 2 SU

Shkallë për pasagjerët
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 2m 7d
Pyet për çmimin
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
TLD beltloader NBL - Shirit transportues avionësh: foto 1
TLD beltloader NBL - Shirit transportues avionësh: foto 2

TLD beltloader NBL

Shirit transportues avionësh
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 2m 7d
Pyet për çmimin
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
TLD self-propelled passenger stairs ABS-580 - Shkallë për pasagjerët: foto 1
TLD self-propelled passenger stairs ABS-580 - Shkallë për pasagjerët: foto 2

TLD self-propelled passenger stairs ABS-580

Shkallë për pasagjerët
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 2m 7d
Pyet për çmimin
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
GPU Guinault GA120 - Njësia e energjisë tokësore: foto 1

GPU Guinault GA120

Njësia e energjisë tokësore
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 2m 7d

28 000EUR

 • ≈ 2 835 392 ALL
 • ≈ 29 858 USD
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
BRODDSON NORDIC - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
BRODDSON NORDIC - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
BRODDSON NORDIC - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
BRODDSON NORDIC - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4

BRODDSON NORDIC

Makinë fshirëse për rrugët
201430000 km
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 2m 7d
Pyet për çmimin
201430000 km
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
SOLARIS Urbino 15 - Autobus qyteti: foto 1
SOLARIS Urbino 15 - Autobus qyteti: foto 2
SOLARIS Urbino 15 - Autobus qyteti: foto 3

SOLARIS Urbino 15

Autobus qyteti
20098000 km
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 2m 7d
Pyet për çmimin
20098000 km
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 1
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 2
Solaris Urbino 12 - Autobus qyteti: foto 3

Solaris Urbino 12

Autobus qyteti
20096000 km
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 2m 7d
Pyet për çmimin
20096000 km
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
Broddson Scandia - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
Broddson Scandia - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2

Broddson Scandia

Makinë fshirëse për rrugët
E re
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 2m 7d
Pyet për çmimin
E re
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
WCBKT LSP3Ma - Shkallë për pasagjerët: foto 1

WCBKT LSP3Ma

Shkallë për pasagjerët
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 2m 7d
Pyet për çmimin
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
Wheelchocks - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 1

wheelchocks

Pajisje mbështetëse e avionit në tokë
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 2m 7d
Pyet për çmimin
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
GPU CABLE - Njësia e energjisë tokësore: foto 1

GPU CABLE

Njësia e energjisë tokësore
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 2m 7d
Pyet për çmimin
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
Towable Lavatory Service Unit TLSU1000 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 1
Towable Lavatory Service Unit TLSU1000 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 2

Towable Lavatory Service Unit TLSU1000

Pajisje mbështetëse e avionit në tokë
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 2m 7d
Pyet për çmimin
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.