Kamioncina - Auto Henze, 10 oferta, Kamioncina në shitje
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Auto Henze - Kamioncina

10
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
Mercedes-Benz Atego 818 K 2-Achs Kipper Meiller - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 1
Mercedes-Benz Atego 818 K 2-Achs Kipper Meiller - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 2
Mercedes-Benz Atego 818 K 2-Achs Kipper Meiller - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 3
Mercedes-Benz Atego 818 K 2-Achs Kipper Meiller - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 4
Mercedes-Benz Atego 818 K 2-Achs Kipper Meiller - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Mercedes-Benz Atego 818 K 2-Achs Kipper Meiller

Kamioncine vetëshkarkuese
201848893 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 3177 hpPesha bruto: 7490 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 23dNumri i referencës 28676B2

46 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 749 281 ALL
 • ≈ 50 013 USD
201848893 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 3177 hpPesha bruto: 7490 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Atego 818 K 2-Achs Kipper Meiller - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 1
Mercedes-Benz Atego 818 K 2-Achs Kipper Meiller - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 2
Mercedes-Benz Atego 818 K 2-Achs Kipper Meiller - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 3
Mercedes-Benz Atego 818 K 2-Achs Kipper Meiller - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 4
Mercedes-Benz Atego 818 K 2-Achs Kipper Meiller - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Mercedes-Benz Atego 818 K 2-Achs Kipper Meiller

Kamioncine vetëshkarkuese
201848893 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 3177 hpPesha bruto: 7490 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 23dNumri i referencës 28676

46 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 749 281 ALL
 • ≈ 50 013 USD
201848893 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 3177 hpPesha bruto: 7490 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
MAN TG-E 6.120 Pritsche Heckkran Funk - Kamioncine me karroceri: foto 1
MAN TG-E 6.120 Pritsche Heckkran Funk - Kamioncine me karroceri: foto 2
MAN TG-E 6.120 Pritsche Heckkran Funk - Kamioncine me karroceri: foto 3
MAN TG-E 6.120 Pritsche Heckkran Funk - Kamioncine me karroceri: foto 4
MAN TG-E 6.120 Pritsche Heckkran Funk - Kamioncine me karroceri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

MAN TG-E 6.120 Pritsche Heckkran Funk

Kamioncine me karroceri
202040711 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 3122 hpPesha bruto: 5500 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 1m 28dNumri i referencës 29034

41 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 242 961 ALL
 • ≈ 44 681 USD
202040711 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 3122 hpPesha bruto: 5500 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Kasten - Furgon: foto 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Kasten - Furgon: foto 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Kasten - Furgon: foto 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Kasten - Furgon: foto 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Kasten - Furgon: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI Kasten

Furgon
2018179408 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 3163 hpPesha bruto: 3500 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 2m 8dNumri i referencës 29012

18 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 913 889 ALL
 • ≈ 20 154 USD
2018179408 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 3163 hpPesha bruto: 3500 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 2-Achs Kipper Doppelkabine Dopp - Kamioncine vetëshkarkuese, Kamioncine dopio kabinë: foto 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 2-Achs Kipper Doppelkabine Dopp - Kamioncine vetëshkarkuese, Kamioncine dopio kabinë: foto 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 2-Achs Kipper Doppelkabine Dopp - Kamioncine vetëshkarkuese, Kamioncine dopio kabinë: foto 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 2-Achs Kipper Doppelkabine Dopp - Kamioncine vetëshkarkuese, Kamioncine dopio kabinë: foto 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 2-Achs Kipper Doppelkabine Dopp - Kamioncine vetëshkarkuese, Kamioncine dopio kabinë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 2-Achs Kipper Doppelkabine Dopp

Kamioncine vetëshkarkuese, Kamioncine dopio kabinë
2011207953 kmdizelEuro 5Numri i ndenjëseve: 7163 hpPesha bruto: 3500 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 2m 15dNumri i referencës 28954

16 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 711 361 ALL
 • ≈ 18 021 USD
2011207953 kmdizelEuro 5Numri i ndenjëseve: 7163 hpPesha bruto: 3500 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Iveco Daily 29L13 Pritsche - Kamioncine me karroceri: foto 1
Iveco Daily 29L13 Pritsche - Kamioncine me karroceri: foto 2
Iveco Daily 29L13 Pritsche - Kamioncine me karroceri: foto 3
Iveco Daily 29L13 Pritsche - Kamioncine me karroceri: foto 4
Iveco Daily 29L13 Pritsche - Kamioncine me karroceri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Iveco Daily 29L13 Pritsche

Kamioncine me karroceri
201457706 kmdizelEuro 5Numri i ndenjëseve: 3126 hpPesha bruto: 3200 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 3m 31dNumri i referencës 28969

13 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 407 569 ALL
 • ≈ 14 822 USD
201457706 kmdizelEuro 5Numri i ndenjëseve: 3126 hpPesha bruto: 3200 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Iveco Daily 35S12 2-Achs Kipper - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 1
Iveco Daily 35S12 2-Achs Kipper - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 2
Iveco Daily 35S12 2-Achs Kipper - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 3
Iveco Daily 35S12 2-Achs Kipper - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 4
Iveco Daily 35S12 2-Achs Kipper - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Iveco Daily 35S12 2-Achs Kipper

Kamioncine vetëshkarkuese
201745811 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 3116 hpPesha bruto: 3500 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 4m 4dNumri i referencës 28979

23 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 420 209 ALL
 • ≈ 25 486 USD
201745811 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 3116 hpPesha bruto: 3500 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Ford Transit FT 330 2.2 TDCI Kasten KaRo Hochdruckspü - Furgon i vogël: foto 1
Ford Transit FT 330 2.2 TDCI Kasten KaRo Hochdruckspü - Furgon i vogël: foto 2
Ford Transit FT 330 2.2 TDCI Kasten KaRo Hochdruckspü - Furgon i vogël: foto 3
Ford Transit FT 330 2.2 TDCI Kasten KaRo Hochdruckspü - Furgon i vogël: foto 4
Ford Transit FT 330 2.2 TDCI Kasten KaRo Hochdruckspü - Furgon i vogël: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Ford Transit FT 330 2.2 TDCI Kasten KaRo Hochdruckspü

Furgon i vogël
2008171695 kmdizelEuro 3Numri i ndenjëseve: 3110 hpPesha bruto: 3300 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 2v 1mNumri i referencës 27871

9 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 002 513 ALL
 • ≈ 10 557 USD
2008171695 kmdizelEuro 3Numri i ndenjëseve: 3110 hpPesha bruto: 3300 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 1
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 2
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 3
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 4
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper

Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special
201526057 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2114 hpPesha bruto: 6000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 3v 1mNumri i referencës 27634B2

29 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 027 793 ALL
 • ≈ 31 884 USD
201526057 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2114 hpPesha bruto: 6000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 1
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 2
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 3
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 4
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper

Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special
201526057 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2114 hpPesha bruto: 6000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 3v 1mNumri i referencës 27634

29 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 027 793 ALL
 • ≈ 31 884 USD
201526057 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2114 hpPesha bruto: 6000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.