Mjete bujqësore/ Speciale - Auto Henze, 10 oferta, Mjete bujqësore/ Speciale në shitje
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Auto Henze - Mjete bujqësore/ Speciale

10
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
Mercedes-Benz ECONIC 2629 L 6x2 Müllwagen Haller+ZoellerSchütt - Kamion mbeturinash: foto 1
Mercedes-Benz ECONIC 2629 L 6x2 Müllwagen Haller+ZoellerSchütt - Kamion mbeturinash: foto 2
Mercedes-Benz ECONIC 2629 L 6x2 Müllwagen Haller+ZoellerSchütt - Kamion mbeturinash: foto 3
Mercedes-Benz ECONIC 2629 L 6x2 Müllwagen Haller+ZoellerSchütt - Kamion mbeturinash: foto 4
Mercedes-Benz ECONIC 2629 L 6x2 Müllwagen Haller+ZoellerSchütt - Kamion mbeturinash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Mercedes-Benz ECONIC 2629 L 6x2 Müllwagen Haller+ZoellerSchütt

Kamion mbeturinash
2011265129 km286 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 23dNumri i referencës 29085

16 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 711 361 ALL
 • ≈ 18 021 USD
2011265129 km286 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Actros 2536 L 6x2 Müllwagen Mehrzwecklifter - Kamion mbeturinash: foto 1
Mercedes-Benz Actros 2536 L 6x2 Müllwagen Mehrzwecklifter - Kamion mbeturinash: foto 2
Mercedes-Benz Actros 2536 L 6x2 Müllwagen Mehrzwecklifter - Kamion mbeturinash: foto 3
Mercedes-Benz Actros 2536 L 6x2 Müllwagen Mehrzwecklifter - Kamion mbeturinash: foto 4
Mercedes-Benz Actros 2536 L 6x2 Müllwagen Mehrzwecklifter - Kamion mbeturinash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Mercedes-Benz Actros 2536 L 6x2 Müllwagen Mehrzwecklifter

Kamion mbeturinash
2013428207 km360 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 1m 7dNumri i referencës 29084

20 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 116 417 ALL
 • ≈ 22 287 USD
2013428207 km360 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Actros 2532 L 6x2 Müllwagen Mehrzwecklifter - Kamion mbeturinash: foto 1
Mercedes-Benz Actros 2532 L 6x2 Müllwagen Mehrzwecklifter - Kamion mbeturinash: foto 2
Mercedes-Benz Actros 2532 L 6x2 Müllwagen Mehrzwecklifter - Kamion mbeturinash: foto 3
Mercedes-Benz Actros 2532 L 6x2 Müllwagen Mehrzwecklifter - Kamion mbeturinash: foto 4
Mercedes-Benz Actros 2532 L 6x2 Müllwagen Mehrzwecklifter - Kamion mbeturinash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Mercedes-Benz Actros 2532 L 6x2 Müllwagen Mehrzwecklifter

Kamion mbeturinash
2010430690 km320 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 1m 7dNumri i referencës 29070

18 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 913 889 ALL
 • ≈ 20 154 USD
2010430690 km320 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Actros 3335 6x4 Saug + Spülwagen 14.500 ltr - Kamion me vakuum: foto 1
Mercedes-Benz Actros 3335 6x4 Saug + Spülwagen 14.500 ltr - Kamion me vakuum: foto 2
Mercedes-Benz Actros 3335 6x4 Saug + Spülwagen 14.500 ltr - Kamion me vakuum: foto 3
Mercedes-Benz Actros 3335 6x4 Saug + Spülwagen 14.500 ltr - Kamion me vakuum: foto 4
Mercedes-Benz Actros 3335 6x4 Saug + Spülwagen 14.500 ltr - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Mercedes-Benz Actros 3335 6x4 Saug + Spülwagen 14.500 ltr

Kamion me vakuum
2000329070 km354 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 1m 21dNumri i referencës 29063

28 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 926 529 ALL
 • ≈ 30 818 USD
2000329070 km354 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Antos 2533 L/6x2/ENA Müllwagen Zoeller + Schüttu - Kamion mbeturinash: foto 1
Mercedes-Benz Antos 2533 L/6x2/ENA Müllwagen Zoeller + Schüttu - Kamion mbeturinash: foto 2
Mercedes-Benz Antos 2533 L/6x2/ENA Müllwagen Zoeller + Schüttu - Kamion mbeturinash: foto 3
Mercedes-Benz Antos 2533 L/6x2/ENA Müllwagen Zoeller + Schüttu - Kamion mbeturinash: foto 4
Mercedes-Benz Antos 2533 L/6x2/ENA Müllwagen Zoeller + Schüttu - Kamion mbeturinash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Mercedes-Benz Antos 2533 L/6x2/ENA Müllwagen Zoeller + Schüttu

Kamion mbeturinash
2015201130 km326 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 3m 24dNumri i referencës 29003

59 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 6 065 713 ALL
 • ≈ 63 876 USD
2015201130 km326 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz SK 2538 L 6x2 Saug + Spülwagen org.161tkm, Top - Kamion me vakuum: foto 1
Mercedes-Benz SK 2538 L 6x2 Saug + Spülwagen org.161tkm, Top - Kamion me vakuum: foto 2
Mercedes-Benz SK 2538 L 6x2 Saug + Spülwagen org.161tkm, Top - Kamion me vakuum: foto 3
Mercedes-Benz SK 2538 L 6x2 Saug + Spülwagen org.161tkm, Top - Kamion me vakuum: foto 4
Mercedes-Benz SK 2538 L 6x2 Saug + Spülwagen org.161tkm, Top - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Mercedes-Benz SK 2538 L 6x2 Saug + Spülwagen org.161tkm, Top

Kamion me vakuum
1994161786 km381 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 10m 24dNumri i referencës 28695

38 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 939 169 ALL
 • ≈ 41 482 USD
1994161786 km381 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Ford Transit FT 330 2.2 TDCI Kasten KaRo Hochdruckspü - Kamion me vakuum: foto 1
Ford Transit FT 330 2.2 TDCI Kasten KaRo Hochdruckspü - Kamion me vakuum: foto 2
Ford Transit FT 330 2.2 TDCI Kasten KaRo Hochdruckspü - Kamion me vakuum: foto 3
Ford Transit FT 330 2.2 TDCI Kasten KaRo Hochdruckspü - Kamion me vakuum: foto 4
Ford Transit FT 330 2.2 TDCI Kasten KaRo Hochdruckspü - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Ford Transit FT 330 2.2 TDCI Kasten KaRo Hochdruckspü

Kamion me vakuum
2008171695 km110 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 2v 1mNumri i referencës 27871B2

9 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 002 513 ALL
 • ≈ 10 557 USD
2008171695 km110 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 1
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 2
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 3
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 4
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper

Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special
201526057 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2114 hpPesha bruto: 6000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 3v 1mNumri i referencës 27634B2

29 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 027 793 ALL
 • ≈ 31 884 USD
201526057 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2114 hpPesha bruto: 6000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 1
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 2
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 3
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 4
Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper - Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Bokimobil 1152 2-Achs Allradkipper

Kamioncine vetëshkarkuese, Mjet bujqësor/ Special
201526057 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2114 hpPesha bruto: 6000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 3v 1mNumri i referencës 27634

29 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 027 793 ALL
 • ≈ 31 884 USD
201526057 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2114 hpPesha bruto: 6000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
MAN ME 18.220 4x2 Kehrmaschine Faun Viajet 6R - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
MAN ME 18.220 4x2 Kehrmaschine Faun Viajet 6R - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
MAN ME 18.220 4x2 Kehrmaschine Faun Viajet 6R - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
MAN ME 18.220 4x2 Kehrmaschine Faun Viajet 6R - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
MAN ME 18.220 4x2 Kehrmaschine Faun Viajet 6R - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

MAN ME 18.220 4x2 Kehrmaschine Faun Viajet 6R

Makinë fshirëse për rrugët
2002230853 km220 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 3v 4mNumri i referencës 27475

14 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 508 833 ALL
 • ≈ 15 889 USD
2002230853 km220 hp
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.