Gjysmë-kamionë SCANIA - G.A. den Otter Trucks B.V.B.A, 12 oferta, Gjysmë-kamionë SCANIA në shitje
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

G.A. den Otter Trucks B.V.B.A - Gjysmë-kamionë SCANIA

12
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
SCANIA
Scania G450 - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania G450 - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania G450 - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania G450 - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania G450 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Scania G450

Gjysmë-kamion
2019478352 kmEuro 6450 hp
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 6dNumri i referencës 2875
Pyet për çmimin
2019478352 kmEuro 6450 hp
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
Scania R410 RETARDER + PTO 10X - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R410 RETARDER + PTO 10X - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R410 RETARDER + PTO 10X - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R410 RETARDER + PTO 10X - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R410 RETARDER + PTO 10X - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Scania R410 RETARDER + PTO 10X

Gjysmë-kamion
2016675000 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 11615 kgPesha bruto: 19000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 7dNumri i referencës 2869
Pyet për çmimin
2016675000 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 11615 kgPesha bruto: 19000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Scania R410 RETARDER + PTO

Gjysmë-kamion
2015774776 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 11615 kgPesha bruto: 19000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 10dNumri i referencës 2852
Pyet për çmimin
2015774776 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 11615 kgPesha bruto: 19000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Scania R410 RETARDER + PTO

Gjysmë-kamion
2015775884 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 11615 kgPesha bruto: 19000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 10dNumri i referencës 2850
Pyet për çmimin
2015775884 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 11615 kgPesha bruto: 19000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Scania R410 RETARDER + PTO

Gjysmë-kamion
2015729000 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 11615 kgPesha bruto: 19000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 10dNumri i referencës 2849
Pyet për çmimin
2015729000 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 11615 kgPesha bruto: 19000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Scania R410 RETARDER + PTO

Gjysmë-kamion
2016708166 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 11615 kgPesha bruto: 19000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 10dNumri i referencës 2847
Pyet për çmimin
2016708166 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 11615 kgPesha bruto: 19000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
Scania G410 G410 - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania G410 G410 - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania G410 G410 - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania G410 G410 - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania G410 G410 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Scania G410 G410

Gjysmë-kamion
2014999900 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 13005 kgPesha bruto: 20000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 4m 17dNumri i referencës 2522

14 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 453 335 ALL
 • ≈ 15 502 USD
2014999900 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 13005 kgPesha bruto: 20000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Scania R410 RETARDER

Gjysmë-kamion
2017747658 kmEuro 6
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 4m 22dNumri i referencës 2371

19 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 954 485 ALL
 • ≈ 20 848 USD
2017747658 kmEuro 6
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
Scania G410 TUV-APK -07-2024 - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania G410 TUV-APK -07-2024 - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania G410 TUV-APK -07-2024 - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania G410 TUV-APK -07-2024 - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania G410 TUV-APK -07-2024 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Scania G410 TUV-APK -07-2024

Gjysmë-kamion
20161747299 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 14580 kgPesha bruto: 21500 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 4m 22dNumri i referencës 4120

15 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 553 565 ALL
 • ≈ 16 572 USD
20161747299 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 14580 kgPesha bruto: 21500 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
Scania R380 ADR - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R380 ADR - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R380 ADR - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R380 ADR - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R380 ADR - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Scania R380 ADR

Gjysmë-kamion
2006945000 km4x2Euro 4
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 4m 22dNumri i referencës 2306

6 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 651 495 ALL
 • ≈ 6 949 USD
2006945000 km4x2Euro 4
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
Scania R380 ADR - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R380 ADR - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R380 ADR - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R380 ADR - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R380 ADR - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Scania R380 ADR

Gjysmë-kamion
2006916000 km4x2Euro 4
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 4m 22dNumri i referencës 2307

6 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 651 495 ALL
 • ≈ 6 949 USD
2006916000 km4x2Euro 4
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
Scania G410 - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania G410 - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania G410 - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania G410 - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania G410 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Scania G410

Gjysmë-kamion
2016603000 km4x2Euro 6410 hp
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 4m 22dNumri i referencës 2308

17 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 794 117 ALL
 • ≈ 19 138 USD
2016603000 km4x2Euro 6410 hp
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.