Dingemanse B.V. nga Holandë, 648 ads tanishme
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Dingemanse B.V.

Faqja e internetit e kompanisë
Vendndodhja
Holandë, Hoogerheide
Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Shih hartën
Orari i punës
08:30-17:30E Hënë - E Premte
09:00-12:00E Shtunë
Ora lokale e shitësit:08:59

Kontakto shitësin

Jam dakord me përpunimin dhe përdorimin e të dhënave të mia personale. Kushtet dhe kushtet dhe Politika jonë e privatësisë

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

16 Më shumë se 16 vjet me Truck1
4.2
58 komente
Burim: Google Maps
Ofertat më të mira
Mercedes Antos 2540 6x2 fuel tank 19.9 m3 / 4 comp - Autobot: foto 1
Mercedes Antos 2540 6x2 fuel tank 19.9 m3 / 4 comp - Autobot: foto 2
Mercedes Antos 2540 6x2 fuel tank 19.9 m3 / 4 comp - Autobot: foto 3
Mercedes Antos 2540 6x2 fuel tank 19.9 m3 / 4 comp - Autobot: foto 4
Mercedes Antos 2540 6x2 fuel tank 19.9 m3 / 4 comp - Autobot: foto 5
278500 km6x2Euro 6400 hpPesha bruto: 26000 kgVëllimi i serbatorit: 19900 L
Holandë, Hoogerheide
M.A.N. TGS 26.440 6X4 MTS Saugbagger Dino3 vacume - Kamion me vakuum: foto 1
M.A.N. TGS 26.440 6X4 MTS Saugbagger Dino3 vacume - Kamion me vakuum: foto 2
M.A.N. TGS 26.440 6X4 MTS Saugbagger Dino3 vacume - Kamion me vakuum: foto 3
M.A.N. TGS 26.440 6X4 MTS Saugbagger Dino3 vacume - Kamion me vakuum: foto 4
M.A.N. TGS 26.440 6X4 MTS Saugbagger Dino3 vacume - Kamion me vakuum: foto 5
261500 km440 hp
Holandë, Hoogerheide
Magyar Heavy oil tank inox 37 m3 / 5 comp + pump - Gjysmë rimorkio me bot: foto 1
Magyar Heavy oil tank inox 37 m3 / 5 comp + pump - Gjysmë rimorkio me bot: foto 2
Magyar Heavy oil tank inox 37 m3 / 5 comp + pump - Gjysmë rimorkio me bot: foto 3
Magyar Heavy oil tank inox 37 m3 / 5 comp + pump - Gjysmë rimorkio me bot: foto 4
Magyar Heavy oil tank inox 37 m3 / 5 comp + pump - Gjysmë rimorkio me bot: foto 5
3-aksVëllimi i serbatorit: 37080 L
Holandë, Hoogerheide
ACTM 2-axle semi-lowbed trailer 32t + ramps - Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët: foto 1
ACTM 2-axle semi-lowbed trailer 32t + ramps - Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët: foto 2
ACTM 2-axle semi-lowbed trailer 32t + ramps - Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët: foto 3
ACTM 2-axle semi-lowbed trailer 32t + ramps - Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët: foto 4
ACTM 2-axle semi-lowbed trailer 32t + ramps - Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët: foto 5
2-aksPesha bruto: 32000 kg
Holandë, Hoogerheide
Ofertat e fundit
D.A.F. CF 460 FT 4x2 Euro 6 + Compressor - Gjysmë-kamion: foto 1
D.A.F. CF 460 FT 4x2 Euro 6 + Compressor - Gjysmë-kamion: foto 2
D.A.F. CF 460 FT 4x2 Euro 6 + Compressor - Gjysmë-kamion: foto 3
D.A.F. CF 460 FT 4x2 Euro 6 + Compressor - Gjysmë-kamion: foto 4
D.A.F. CF 460 FT 4x2 Euro 6 + Compressor - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

D.A.F. CF 460 FT 4x2 Euro 6 + Compressor

Gjysmë-kamion
423300 km4x2Euro 6460 hpPesha bruto: 20500 kg
Holandë, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Botuar: 5dNumri i referencës D083223

17 500EUR

 • ≈ 1 755 162 ALL
 • ≈ 18 944 USD
423300 km4x2Euro 6460 hpPesha bruto: 20500 kg
Holandë, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Kontakto shitësin
Van Hool Tank container 34.5 m3 / 1 comp IMO2 / L4BH / 30 ft - Kontejner cisternë, Gjysmë rimorkio: foto 1
Van Hool Tank container 34.5 m3 / 1 comp IMO2 / L4BH / 30 ft - Kontejner cisternë, Gjysmë rimorkio: foto 2
Van Hool Tank container 34.5 m3 / 1 comp IMO2 / L4BH / 30 ft - Kontejner cisternë, Gjysmë rimorkio: foto 3
Van Hool Tank container 34.5 m3 / 1 comp IMO2 / L4BH / 30 ft - Kontejner cisternë, Gjysmë rimorkio: foto 4
Van Hool Tank container 34.5 m3 / 1 comp IMO2 / L4BH / 30 ft - Kontejner cisternë, Gjysmë rimorkio: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Van Hool Tank container 34.5 m3 / 1 comp IMO2 / L4BH / 30 ft

Kontejner cisternë, Gjysmë rimorkio
Pesha bruto: 35000 kgPesha neto: 4850 kg
Holandë, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Botuar: 5dNumri i referencës O341820

12 000EUR

 • ≈ 1 203 540 ALL
 • ≈ 12 990 USD
Pesha bruto: 35000 kgPesha neto: 4850 kg
Holandë, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Kontakto shitësin
Renault T 460 6X2 RHD Euro 6 - Gjysmë-kamion: foto 1
Renault T 460 6X2 RHD Euro 6 - Gjysmë-kamion: foto 2
Renault T 460 6X2 RHD Euro 6 - Gjysmë-kamion: foto 3
Renault T 460 6X2 RHD Euro 6 - Gjysmë-kamion: foto 4
Renault T 460 6X2 RHD Euro 6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Renault T 460 6X2 RHD Euro 6

Gjysmë-kamion
958200 km6x2Euro 6460 hpPesha bruto: 25700 kg
Holandë, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Botuar: 5dNumri i referencës ER003023

13 000EUR

 • ≈ 1 303 835 ALL
 • ≈ 14 073 USD
958200 km6x2Euro 6460 hpPesha bruto: 25700 kg
Holandë, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Kontakto shitësin
Mercedes Arocs 4143 8x4 + Fassi F820RA.2.26 + L516 jib - Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç: foto 1
Mercedes Arocs 4143 8x4 + Fassi F820RA.2.26 + L516 jib - Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç: foto 2
Mercedes Arocs 4143 8x4 + Fassi F820RA.2.26 + L516 jib - Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç: foto 3
Mercedes Arocs 4143 8x4 + Fassi F820RA.2.26 + L516 jib - Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç: foto 4
Mercedes Arocs 4143 8x4 + Fassi F820RA.2.26 + L516 jib - Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (37)

Mercedes Arocs 4143 8x4 + Fassi F820RA.2.26 + L516 jib

Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç
27000 km8x4Euro 6430 hpPesha bruto: 41000 kg
Holandë, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Botuar: 5dNumri i referencës M484176

276 000EUR

 • ≈ 27 681 420 ALL
 • ≈ 298 781 USD
27000 km8x4Euro 6430 hpPesha bruto: 41000 kg
Holandë, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Kontakto shitësin
D.A.F. CF 460 FT 4x2 Euro 6 + Hydraulics - Gjysmë-kamion: foto 1
D.A.F. CF 460 FT 4x2 Euro 6 + Hydraulics - Gjysmë-kamion: foto 2
D.A.F. CF 460 FT 4x2 Euro 6 + Hydraulics - Gjysmë-kamion: foto 3
D.A.F. CF 460 FT 4x2 Euro 6 + Hydraulics - Gjysmë-kamion: foto 4
D.A.F. CF 460 FT 4x2 Euro 6 + Hydraulics - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

D.A.F. CF 460 FT 4x2 Euro 6 + Hydraulics

Gjysmë-kamion
517100 km4x2Euro 6460 hpPesha bruto: 20500 kg
Holandë, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Botuar: 5dNumri i referencës D083191

15 500EUR

 • ≈ 1 554 572 ALL
 • ≈ 16 779 USD
517100 km4x2Euro 6460 hpPesha bruto: 20500 kg
Holandë, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Kontakto shitësin
Renault T 460 6X2 RHD Euro 6 - Gjysmë-kamion: foto 1
Renault T 460 6X2 RHD Euro 6 - Gjysmë-kamion: foto 2
Renault T 460 6X2 RHD Euro 6 - Gjysmë-kamion: foto 3
Renault T 460 6X2 RHD Euro 6 - Gjysmë-kamion: foto 4
Renault T 460 6X2 RHD Euro 6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

Renault T 460 6X2 RHD Euro 6

Gjysmë-kamion
791900 km6x2Euro 6460 hpPesha bruto: 25700 kg
Holandë, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Botuar: 5dNumri i referencës ER003949

13 500EUR

 • ≈ 1 353 982 ALL
 • ≈ 14 614 USD
791900 km6x2Euro 6460 hpPesha bruto: 25700 kg
Holandë, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Kontakto shitësin
Trego të gjitha ofertat(648)
t1 test dealer - Dingemanse B.V.
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.