Eurasia Project Management GmbH nga Gjermani, 15 ads tanishme
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Eurasia Project Management GmbH

Faqja e internetit e kompanisë
Vendndodhja
Gjermani, Cologne
Annostr. 46 , 50678, Cologne, Germany
Shih hartën
Ora lokale e shitësit:22:06
Personat e kontaktit
Dr. Mark Frenkel
Deutsch, English, Русский

Kontakto shitësin

Jam dakord me përpunimin dhe përdorimin e të dhënave të mia personale. Kushtet dhe kushtet dhe Politika jonë e privatësisë

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ofertat më të mira
VAN hydrogen, helium, He, H2, CNG, methane Highpressure gas vessels - Gjysmë rimorkio me bot: foto 1
VAN hydrogen, helium, He, H2, CNG, methane Highpressure gas vessels - Gjysmë rimorkio me bot: foto 2
VAN hydrogen, helium, He, H2, CNG, methane Highpressure gas vessels - Gjysmë rimorkio me bot: foto 3
VAN hydrogen, helium, He, H2, CNG, methane Highpressure gas vessels - Gjysmë rimorkio me bot: foto 4
VAN hydrogen, helium, He, H2, CNG, methane Highpressure gas vessels - Gjysmë rimorkio me bot: foto 5
Kërkoni informacion
Gjermani, Cologne
Burg hydrogen, helium, He, H2, CNG, methane Highpressure gas vessels - Gjysmë rimorkio me bot: foto 1
Burg hydrogen, helium, He, H2, CNG, methane Highpressure gas vessels - Gjysmë rimorkio me bot: foto 2
Burg hydrogen, helium, He, H2, CNG, methane Highpressure gas vessels - Gjysmë rimorkio me bot: foto 3
Burg hydrogen, helium, He, H2, CNG, methane Highpressure gas vessels - Gjysmë rimorkio me bot: foto 4
Burg hydrogen, helium, He, H2, CNG, methane Highpressure gas vessels - Gjysmë rimorkio me bot: foto 5
Kërkoni informacion
Gjermani, Cologne
Cryocan LNG Methan Gas - Gjysmë rimorkio me bot: foto 1
Cryocan LNG Methan Gas - Gjysmë rimorkio me bot: foto 2
Cryocan LNG Methan Gas - Gjysmë rimorkio me bot: foto 3
Cryocan LNG Methan Gas - Gjysmë rimorkio me bot: foto 4
Cryocan LNG Methan Gas - Gjysmë rimorkio me bot: foto 5
Pyet për çmimin
2011
Gjermani, Cologne
Burg , CO2, Carbon dioxide, gas, uglekislota - Gjysmë rimorkio: foto 1
Burg , CO2, Carbon dioxide, gas, uglekislota - Gjysmë rimorkio: foto 2
Burg , CO2, Carbon dioxide, gas, uglekislota - Gjysmë rimorkio: foto 3
Burg , CO2, Carbon dioxide, gas, uglekislota - Gjysmë rimorkio: foto 4
Burg , CO2, Carbon dioxide, gas, uglekislota - Gjysmë rimorkio: foto 5
Kërkoni informacion
Gjermani, Cologne
Ofertat e fundit
GOFA Tank trailer for oxygen, nitrogen, argon, gas, cryogenic - Gjysmë rimorkio me bot: foto 1
GOFA Tank trailer for oxygen, nitrogen, argon, gas, cryogenic - Gjysmë rimorkio me bot: foto 2
GOFA Tank trailer for oxygen, nitrogen, argon, gas, cryogenic - Gjysmë rimorkio me bot: foto 3
GOFA Tank trailer for oxygen, nitrogen, argon, gas, cryogenic - Gjysmë rimorkio me bot: foto 4
GOFA Tank trailer for oxygen, nitrogen, argon, gas, cryogenic - Gjysmë rimorkio me bot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

GOFA Tank trailer for oxygen, nitrogen, argon, gas, cryogenic

Gjysmë rimorkio me bot
Gjermani, Annostr. 46 , 50678, Cologne, Germany
Botuar: 3m 20d
Pyet për çmimin
Gjermani, Annostr. 46 , 50678, Cologne, Germany
GOFA Tank trailer for oxygen, nitrogen, argon, gas, cryogenic - Gjysmë rimorkio me bot: foto 1
GOFA Tank trailer for oxygen, nitrogen, argon, gas, cryogenic - Gjysmë rimorkio me bot: foto 2
GOFA Tank trailer for oxygen, nitrogen, argon, gas, cryogenic - Gjysmë rimorkio me bot: foto 3
GOFA Tank trailer for oxygen, nitrogen, argon, gas, cryogenic - Gjysmë rimorkio me bot: foto 4
GOFA Tank trailer for oxygen, nitrogen, argon, gas, cryogenic - Gjysmë rimorkio me bot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

GOFA Tank trailer for oxygen, nitrogen, argon, gas, cryogenic

Gjysmë rimorkio me bot
2004
Gjermani, Annostr. 46 , 50678, Cologne, Germany
Botuar: 4m 6d
Pyet për çmimin
2004
Gjermani, Annostr. 46 , 50678, Cologne, Germany
MERCEDES-BENZ cryogenic tank for liquid nitrogen, oxygen - Kamioncine: foto 1
MERCEDES-BENZ cryogenic tank for liquid nitrogen, oxygen - Kamioncine: foto 2
MERCEDES-BENZ cryogenic tank for liquid nitrogen, oxygen - Kamioncine: foto 3
MERCEDES-BENZ cryogenic tank for liquid nitrogen, oxygen - Kamioncine: foto 4
MERCEDES-BENZ cryogenic tank for liquid nitrogen, oxygen - Kamioncine: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

MERCEDES-BENZ cryogenic tank for liquid nitrogen, oxygen

Kamioncine
1998
Gjermani, Annostr. 46 , 50678, Cologne, Germany
Botuar: 7m 5d
Pyet për çmimin
1998
Gjermani, Annostr. 46 , 50678, Cologne, Germany
Messer Griesheim Gas tank for oxygen LOX argon LAR nitrogen LIN 3240L - Rezervuari i magazinimit: foto 1
Messer Griesheim Gas tank for oxygen LOX argon LAR nitrogen LIN 3240L - Rezervuari i magazinimit: foto 2
Messer Griesheim Gas tank for oxygen LOX argon LAR nitrogen LIN 3240L - Rezervuari i magazinimit: foto 3
Messer Griesheim Gas tank for oxygen LOX argon LAR nitrogen LIN 3240L - Rezervuari i magazinimit: foto 4
Messer Griesheim Gas tank for oxygen LOX argon LAR nitrogen LIN 3240L - Rezervuari i magazinimit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Messer Griesheim Gas tank for oxygen LOX argon LAR nitrogen LIN 3240L

Rezervuari i magazinimit
Gjermani, Annostr. 46 , 50678, Cologne, Germany
Botuar: 1v 2m
Pyet për çmimin
Gjermani, Annostr. 46 , 50678, Cologne, Germany
MEIERLING Gas fired Nitrogen vaporizer cryo, cryogenic - Gjysmë rimorkio me bot: foto 1
MEIERLING Gas fired Nitrogen vaporizer cryo, cryogenic - Gjysmë rimorkio me bot: foto 2
MEIERLING Gas fired Nitrogen vaporizer cryo, cryogenic - Gjysmë rimorkio me bot: foto 3
MEIERLING Gas fired Nitrogen vaporizer cryo, cryogenic - Gjysmë rimorkio me bot: foto 4
MEIERLING Gas fired Nitrogen vaporizer cryo, cryogenic - Gjysmë rimorkio me bot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

MEIERLING Gas fired Nitrogen vaporizer cryo, cryogenic

Gjysmë rimorkio me bot
1980
Gjermani, Annostr. 46 , 50678, Cologne, Germany
Botuar: 1v 2m
Pyet për çmimin
1980
Gjermani, Annostr. 46 , 50678, Cologne, Germany
AUREPA Oxygen, Argon, Nitrogen, LNG, LHe, Helium, GAS Cryo, Messer, cry - Rezervuari i magazinimit: foto 1
AUREPA Oxygen, Argon, Nitrogen, LNG, LHe, Helium, GAS Cryo, Messer, cry - Rezervuari i magazinimit: foto 2

AUREPA Oxygen, Argon, Nitrogen, LNG, LHe, Helium, GAS Cryo, Messer, cry

Rezervuari i magazinimit
1980
Gjermani, Annostr. 46 , 50678, Cologne, Germany
Botuar: 1v 2m
Pyet për çmimin
1980
Gjermani, Annostr. 46 , 50678, Cologne, Germany
Trego të gjitha ofertat(15)
t1 test dealer - Eurasia Project Management GmbH
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.