Makineri bujqësore - Gassmann GmbH, 14 oferta, Makineri bujqësore në shitje
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Gassmann GmbH - Makineri bujqësore

14
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
Bulldog D2206 - Traktor: foto 1
Bulldog D2206 - Traktor: foto 2
Bulldog D2206 - Traktor: foto 3
Bulldog D2206 - Traktor: foto 4
Bulldog D2206 - Traktor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Bulldog D2206

Traktor
19531001 km21 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 9m 26dNumri i referencës 9026

25 900EUR

 • ≈ 2 622 737 ALL
 • ≈ 27 619 USD
19531001 km21 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Bulldog 3506/D7506, Glühkopf - Traktor: foto 1
Bulldog 3506/D7506, Glühkopf - Traktor: foto 2
Bulldog 3506/D7506, Glühkopf - Traktor: foto 3
Bulldog 3506/D7506, Glühkopf - Traktor: foto 4
Bulldog 3506/D7506, Glühkopf - Traktor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Bulldog 3506/D7506, Glühkopf

Traktor
19421001 km12 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 9m 26dNumri i referencës 2679

34 000EUR

 • ≈ 3 442 976 ALL
 • ≈ 36 256 USD
19421001 km12 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Kramer K18 allesschaffer, Hub 1628 - Traktor: foto 1
Kramer K18 allesschaffer, Hub 1628 - Traktor: foto 2
Kramer K18 allesschaffer, Hub 1628 - Traktor: foto 3
Kramer K18 allesschaffer, Hub 1628 - Traktor: foto 4
Kramer K18 allesschaffer, Hub 1628 - Traktor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Kramer K18 allesschaffer, Hub 1628

Traktor
19381001 km20 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 9m 26dNumri i referencës 2681

9 900EUR

 • ≈ 1 002 513 ALL
 • ≈ 10 557 USD
19381001 km20 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Hanomag HANOMAG - R 27 - Traktor: foto 1
Hanomag HANOMAG - R 27 - Traktor: foto 2
Hanomag HANOMAG - R 27 - Traktor: foto 3
Hanomag HANOMAG - R 27 - Traktor: foto 4
Hanomag HANOMAG - R 27 - Traktor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Hanomag HANOMAG - R 27

Traktor
19561001 km27 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 1v 4mNumri i referencës 2570

10 900EUR

 • ≈ 1 103 777 ALL
 • ≈ 11 623 USD
19561001 km27 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Super 2000 TVL mit Kabine ( kippbar) - Traktor: foto 1
Super 2000 TVL mit Kabine ( kippbar) - Traktor: foto 2
Super 2000 TVL mit Kabine ( kippbar) - Traktor: foto 3
Super 2000 TVL mit Kabine ( kippbar) - Traktor: foto 4
Super 2000 TVL mit Kabine ( kippbar) - Traktor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Super 2000 TVL mit Kabine ( kippbar)

Traktor
19891001 km184 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 1v 8mNumri i referencës 2132

199 000EUR

 • ≈ 20 151 536 ALL
 • ≈ 212 209 USD
19891001 km184 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
RV 4216 SC-25 FlexiWrap, - Dengmbledhëse e rrumbullakët, Mbështjellëse dengjesh: foto 1
RV 4216 SC-25 FlexiWrap, - Dengmbledhëse e rrumbullakët, Mbështjellëse dengjesh: foto 2
RV 4216 SC-25 FlexiWrap, - Dengmbledhëse e rrumbullakët, Mbështjellëse dengjesh: foto 3
RV 4216 SC-25 FlexiWrap, - Dengmbledhëse e rrumbullakët, Mbështjellëse dengjesh: foto 4
RV 4216 SC-25 FlexiWrap, - Dengmbledhëse e rrumbullakët, Mbështjellëse dengjesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

RV 4216 SC-25 FlexiWrap,

Dengmbledhëse e rrumbullakët, Mbështjellëse dengjesh
20131001 km
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 3v 4mNumri i referencës 82939

19 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 015 153 ALL
 • ≈ 21 220 USD
20131001 km
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Lanz D 1106 Bulli Schlepper - Traktor: foto 1
Lanz D 1106 Bulli Schlepper - Traktor: foto 2
Lanz D 1106 Bulli Schlepper - Traktor: foto 3
Lanz D 1106 Bulli Schlepper - Traktor: foto 4
Lanz D 1106 Bulli Schlepper - Traktor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Lanz D 1106 Bulli Schlepper

Traktor
19581001 km10 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 3v 9mNumri i referencës 2391

7 900EUR

 • ≈ 799 985 ALL
 • ≈ 8 424 USD
19581001 km10 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Hanomag Granit 500 - Traktor: foto 1
Hanomag Granit 500 - Traktor: foto 2
Hanomag Granit 500 - Traktor: foto 3
Hanomag Granit 500 - Traktor: foto 4
Hanomag Granit 500 - Traktor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Hanomag Granit 500

Traktor
19636092 km38 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 3v 9mNumri i referencës 3330

5 900EUR

 • ≈ 597 457 ALL
 • ≈ 6 291 USD
19636092 km38 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Traktor Master 419 - Traktor: foto 1
Traktor Master 419 - Traktor: foto 2
Traktor Master 419 - Traktor: foto 3
Traktor Master 419 - Traktor: foto 4
Traktor Master 419 - Traktor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Traktor Master 419

Traktor
19626580 km50 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 3v 10mNumri i referencës 2131

99 000EUR

 • ≈ 10 025 136 ALL
 • ≈ 105 571 USD
19626580 km50 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
NORMAG F12B - Traktor: foto 1
NORMAG F12B - Traktor: foto 2
NORMAG F12B - Traktor: foto 3
NORMAG F12B - Traktor: foto 4
NORMAG F12B - Traktor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

NORMAG F12B

Traktor
19541 km16 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 4vNumri i referencës 1402

4 900EUR

 • ≈ 496 193 ALL
 • ≈ 5 225 USD
19541 km16 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Traktor DL25 - Traktor: foto 1
Traktor DL25 - Traktor: foto 2
Traktor DL25 - Traktor: foto 3
Traktor DL25 - Traktor: foto 4
Traktor DL25 - Traktor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Traktor DL25

Traktor
19541 km24 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 4vNumri i referencës 2022

29 900EUR

 • ≈ 3 027 793 ALL
 • ≈ 31 884 USD
19541 km24 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Traktor, Standard R219 - Traktor: foto 1
Traktor, Standard R219 - Traktor: foto 2
Traktor, Standard R219 - Traktor: foto 3
Traktor, Standard R219 - Traktor: foto 4
Traktor, Standard R219 - Traktor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Traktor, Standard R219

Traktor
196434999 km
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 4vNumri i referencës 1648

22 500EUR

 • ≈ 2 278 440 ALL
 • ≈ 23 993 USD
196434999 km
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
16 /102E/165 - Korrëse bari i kopshtit: foto 1
16 /102E/165 - Korrëse bari i kopshtit: foto 2
16 /102E/165 - Korrëse bari i kopshtit: foto 3
16 /102E/165 - Korrëse bari i kopshtit: foto 4
16 /102E/165 - Korrëse bari i kopshtit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

16 /102E/165

Korrëse bari i kopshtit
20041 km16 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 10v 7mNumri i referencës 73613

2 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 293 665 ALL
 • ≈ 3 092 USD
20041 km16 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
FAHR - Traktor: foto 1
FAHR - Traktor: foto 2
FAHR - Traktor: foto 3
FAHR - Traktor: foto 4
FAHR - Traktor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

FAHR

Traktor
19551001 km27 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 12v 3mNumri i referencës 6117

5 900EUR

 • ≈ 597 457 ALL
 • ≈ 6 291 USD
19551001 km27 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.