Henze Truck GmbH nga Gjermani, 59 ads tanishme
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Henze Truck GmbH

Vendndodhja
Gjermani, Königs-Wusterhausen
Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Shih hartën
Orari i punës
08:00-18:00E Hënë - E Premte
09:00-12:00E Shtunë
Ora lokale e shitësit:22:21

Kontakto shitësin

Jam dakord me përpunimin dhe përdorimin e të dhënave të mia personale. Kushtet dhe kushtet dhe Politika jonë e privatësisë

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

I besueshëm
5 Më shumë se 5 vjet me Truck1
4.5
20 komente
Burim: Google Maps
Ofertat më të mira
MAN TG-X 26.440 6x2-2 BL Silo Heitling 26 m³ - Autobot: foto 1
MAN TG-X 26.440 6x2-2 BL Silo Heitling 26 m³ - Autobot: foto 2
MAN TG-X 26.440 6x2-2 BL Silo Heitling 26 m³ - Autobot: foto 3
MAN TG-X 26.440 6x2-2 BL Silo Heitling 26 m³ - Autobot: foto 4
MAN TG-X 26.440 6x2-2 BL Silo Heitling 26 m³ - Autobot: foto 5
2010650886 km6x2Euro 5441 hpPesha bruto: 26000 kg
Gjermani, Königs-Wusterhausen
MAN TG-S 18.480 4x4 BB 2-Achs Allradkipper Meiller - Kamion vetëshkarkues: foto 1
MAN TG-S 18.480 4x4 BB 2-Achs Allradkipper Meiller - Kamion vetëshkarkues: foto 2
MAN TG-S 18.480 4x4 BB 2-Achs Allradkipper Meiller - Kamion vetëshkarkues: foto 3
MAN TG-S 18.480 4x4 BB 2-Achs Allradkipper Meiller - Kamion vetëshkarkues: foto 4
MAN TG-S 18.480 4x4 BB 2-Achs Allradkipper Meiller - Kamion vetëshkarkues: foto 5
2016313433 km4x4Euro 6480 hpPesha bruto: 18000 kg
Gjermani, Königs-Wusterhausen
Mercedes-Benz Atego 1224 L Standardkoffer LBW 1.5to - Kamion vagonetë: foto 1
Mercedes-Benz Atego 1224 L Standardkoffer LBW 1.5to - Kamion vagonetë: foto 2
Mercedes-Benz Atego 1224 L Standardkoffer LBW 1.5to - Kamion vagonetë: foto 3
Mercedes-Benz Atego 1224 L Standardkoffer LBW 1.5to - Kamion vagonetë: foto 4
Mercedes-Benz Atego 1224 L Standardkoffer LBW 1.5to - Kamion vagonetë: foto 5
2012514652 km4x2Euro 5238 hpPesha bruto: 11990 kg
Gjermani, Königs-Wusterhausen
MAN TG-S 18.480 4x4 BB 2-Achs Allradkipper Meiller - Kamion vetëshkarkues: foto 1
MAN TG-S 18.480 4x4 BB 2-Achs Allradkipper Meiller - Kamion vetëshkarkues: foto 2
MAN TG-S 18.480 4x4 BB 2-Achs Allradkipper Meiller - Kamion vetëshkarkues: foto 3
MAN TG-S 18.480 4x4 BB 2-Achs Allradkipper Meiller - Kamion vetëshkarkues: foto 4
MAN TG-S 18.480 4x4 BB 2-Achs Allradkipper Meiller - Kamion vetëshkarkues: foto 5
2016313433 km4x4Euro 6480 hpPesha bruto: 18000 kg
Gjermani, Königs-Wusterhausen
Ofertat e fundit
Volvo FM 370 6x4 Betonmischer Stetter 7 m³ Deutsch - Autobetoniere: foto 1
Volvo FM 370 6x4 Betonmischer Stetter 7 m³ Deutsch - Autobetoniere: foto 2
Volvo FM 370 6x4 Betonmischer Stetter 7 m³ Deutsch - Autobetoniere: foto 3
Volvo FM 370 6x4 Betonmischer Stetter 7 m³ Deutsch - Autobetoniere: foto 4
Volvo FM 370 6x4 Betonmischer Stetter 7 m³ Deutsch - Autobetoniere: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Volvo FM 370 6x4 Betonmischer Stetter 7 m³ Deutsch

Autobetoniere
2014165237 km378 hp
Gjermani, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Botuar: 30dNumri i referencës 940

44 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 500 327 ALL
 • ≈ 48 005 USD
2014165237 km378 hp
Gjermani, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 SZM Richtige 4x4 Allrad !!! Kipph - Gjysmë-kamion: foto 1
Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 SZM Richtige 4x4 Allrad !!! Kipph - Gjysmë-kamion: foto 2
Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 SZM Richtige 4x4 Allrad !!! Kipph - Gjysmë-kamion: foto 3
Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 SZM Richtige 4x4 Allrad !!! Kipph - Gjysmë-kamion: foto 4
Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 SZM Richtige 4x4 Allrad !!! Kipph - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 SZM Richtige 4x4 Allrad !!! Kipph

Gjysmë-kamion
2019288138 km4x4Euro 6480 hpPesha bruto: 18000 kg
Gjermani, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Botuar: 1m 14dNumri i referencës 934

59 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 6 003 777 ALL
 • ≈ 64 043 USD
2019288138 km4x4Euro 6480 hpPesha bruto: 18000 kg
Gjermani, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Kontakto shitësin
MAN TG-S 26.440 6x4 Betonpumpe Schwing S36 1900h deu - Pompë betoni: foto 1
MAN TG-S 26.440 6x4 Betonpumpe Schwing S36 1900h deu - Pompë betoni: foto 2
MAN TG-S 26.440 6x4 Betonpumpe Schwing S36 1900h deu - Pompë betoni: foto 3
MAN TG-S 26.440 6x4 Betonpumpe Schwing S36 1900h deu - Pompë betoni: foto 4
MAN TG-S 26.440 6x4 Betonpumpe Schwing S36 1900h deu - Pompë betoni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

MAN TG-S 26.440 6x4 Betonpumpe Schwing S36 1900h deu

Pompë betoni
201595701 km441 hp
Gjermani, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Botuar: 2m 15dNumri i referencës 933

206 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 20 737 587 ALL
 • ≈ 221 211 USD
201595701 km441 hp
Gjermani, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç: foto 1
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç: foto 2
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç: foto 3
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç: foto 4
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L

Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç
2012523330 km6x2Euro 5408 hpPesha bruto: 26000 kg
Gjermani, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Botuar: 3m 6dNumri i referencës 930

34 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 498 027 ALL
 • ≈ 37 314 USD
2012523330 km6x2Euro 5408 hpPesha bruto: 26000 kg
Gjermani, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Kamion me vinç, Kamion me karroceri të hapur: foto 1
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Kamion me vinç, Kamion me karroceri të hapur: foto 2
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Kamion me vinç, Kamion me karroceri të hapur: foto 3
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Kamion me vinç, Kamion me karroceri të hapur: foto 4
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Kamion me vinç, Kamion me karroceri të hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L

Kamion me vinç, Kamion me karroceri të hapur
2012523330 km6x2Euro 5408 hpPesha bruto: 26000 kg
Gjermani, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Botuar: 3m 6dNumri i referencës 930B2

34 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 498 027 ALL
 • ≈ 37 314 USD
2012523330 km6x2Euro 5408 hpPesha bruto: 26000 kg
Gjermani, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller - Kamion vetëshkarkues: foto 1
Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller - Kamion vetëshkarkues: foto 2
Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller - Kamion vetëshkarkues: foto 3
Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller - Kamion vetëshkarkues: foto 4
Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller - Kamion vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller

Kamion vetëshkarkues
2014415323 km4x4Euro 6510 hpPesha bruto: 18000 kg
Gjermani, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Botuar: 3m 10dNumri i referencës 928

59 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 6 003 777 ALL
 • ≈ 64 043 USD
2014415323 km4x4Euro 6510 hpPesha bruto: 18000 kg
Gjermani, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Kontakto shitësin
Trego të gjitha ofertat(59)
t1 test dealer - Henze Truck GmbH
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.