Rimorkiot - Klaravik AB, 56 oferta, Rimorkiot në shitje
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Klaravik AB - Rimorkiot

56
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 3
Hogstad Svets S4-LV-38 - Rimorkio: foto 1

Hogstad Svets S4-LV-38

Rimorkio
Ngarkesa e dobishme: 32000 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 57min
Ankandi
Ngarkesa e dobishme: 32000 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Chieftain 2+2 TURNTABLE DRAWBAR TR - Rimorkio: foto 1

Chieftain 2+2 TURNTABLE DRAWBAR TR

Rimorkio
Ngarkesa e dobishme: 32800 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 57min
Ankandi
Ngarkesa e dobishme: 32800 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
HRD SCIH2Z - Rimorkio: foto 1

HRD SCIH2Z

Rimorkio
Ngarkesa e dobishme: 26760 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 57min
Ankandi
Ngarkesa e dobishme: 26760 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Arbetsvagnar MR-3150 - Kontejner ndërtimi, Rimorkio: foto 1

Arbetsvagnar MR-3150

Kontejner ndërtimi, Rimorkio
1999
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 57min
Ankandi
1999
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Limetec Vpu 436 - Rimorkio: foto 1

Limetec Vpu 436

Rimorkio
Ngarkesa e dobishme: 25810 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 57min
Ankandi
Ngarkesa e dobishme: 25810 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Westbay 36SE - Kontejner ndërtimi, Rimorkio: foto 1

Westbay 36SE

Kontejner ndërtimi, Rimorkio
2018
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 57min
Ankandi
2018
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Norfrig WH4-38-122CFM - Rimorkio: foto 1

Norfrig WH4-38-122CFM

Rimorkio
Ngarkesa e dobishme: 26000 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 57min
Ankandi
Ngarkesa e dobishme: 26000 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Lyckselevagnen PVT 4 - Kontejner ndërtimi, Rimorkio: foto 1

Lyckselevagnen PVT 4

Kontejner ndërtimi, Rimorkio
2005
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 57min
Ankandi
2005
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Metsjövagnen MetaMid - Rimorkio e hapur/ Platformë: foto 1

Metsjövagnen MetaMid

Rimorkio e hapur/ Platformë
2009
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 57min
Ankandi
2009
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
JPM 18TMP - Rimorkio vetëshkarkuese: foto 1

JPM 18TMP

Rimorkio vetëshkarkuese
2019Ngarkesa e dobishme: 18000 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 58min
Ankandi
2019Ngarkesa e dobishme: 18000 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
KEL-BERG T250 - Rimorkio: foto 1

KEL-BERG T250

Rimorkio
Ngarkesa e dobishme: 37110 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 58min
Ankandi
Ngarkesa e dobishme: 37110 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Sor Iberica SP71 - Rimorkio: foto 1

Sor Iberica SP71

Rimorkio
Ngarkesa e dobishme: 21780 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 58min
Ankandi
Ngarkesa e dobishme: 21780 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Orustverken RM390 - Kontejner ndërtimi, Rimorkio: foto 1

Orustverken RM390

Kontejner ndërtimi, Rimorkio
1988
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 58min
Ankandi
1988
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Fliegl TDS 180 - Rimorkio: foto 1

Fliegl TDS 180

Rimorkio
Ngarkesa e dobishme: 13320 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 58min
Ankandi
Ngarkesa e dobishme: 13320 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Norfrig WH4-38-125CFÖM - Rimorkio: foto 1

Norfrig WH4-38-125CFÖM

Rimorkio
Ngarkesa e dobishme: 26190 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 58min
Ankandi
Ngarkesa e dobishme: 26190 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Lycksele-Vagnen PVTD-4 - Kontejner ndërtimi, Rimorkio: foto 1

Lycksele-Vagnen PVTD-4

Kontejner ndërtimi, Rimorkio
2004
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 58min
Ankandi
2004
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
BRUNS DDKN 30/19,0/3 HS - Rimorkio: foto 1

BRUNS DDKN 30/19,0/3 HS

Rimorkio
Ngarkesa e dobishme: 21770 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 59min
Ankandi
Ngarkesa e dobishme: 21770 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Limetec PPU 345 - Rimorkio: foto 1

Limetec PPU 345

Rimorkio
Ngarkesa e dobishme: 24250 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 59min
Ankandi
Ngarkesa e dobishme: 24250 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Doll S3L - Rimorkio: foto 1

Doll S3L

Rimorkio
Ngarkesa e dobishme: 37840 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 59min
Ankandi
Ngarkesa e dobishme: 37840 kg
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Lyckselevagnen SN/M 2500 - Kontejner ndërtimi, Rimorkio: foto 1

Lyckselevagnen SN/M 2500

Kontejner ndërtimi, Rimorkio
1982
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 59min
Ankandi
1982
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 3
1 / 3
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.