MLS - Mobil Logistik Service nga Gjermani, 16 ads tanishme
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

MLS - Mobil Logistik Service

Faqja e internetit e kompanisë
Vendndodhja
Gjermani, Heidesee
Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Shih hartën
Orari i punës
07:00-16:00E Hënë - E Premte
Ora lokale e shitësit:07:54

Kontakto shitësin

Jam dakord me përpunimin dhe përdorimin e të dhënave të mia personale. Kushtet dhe kushtet dhe Politika jonë e privatësisë

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ofertat më të mira
Krone BDF Wechselfahrgestell Jumbo - Transportjer kontejnerësh/ Rimorkio me karroceri të çmontueshme: foto 1
Krone BDF Wechselfahrgestell Jumbo - Transportjer kontejnerësh/ Rimorkio me karroceri të çmontueshme: foto 2
Krone BDF Wechselfahrgestell Jumbo - Transportjer kontejnerësh/ Rimorkio me karroceri të çmontueshme: foto 3
Krone BDF Wechselfahrgestell Jumbo - Transportjer kontejnerësh/ Rimorkio me karroceri të çmontueshme: foto 4
Krone BDF Wechselfahrgestell Jumbo - Transportjer kontejnerësh/ Rimorkio me karroceri të çmontueshme: foto 5
2019Ngarkesa e dobishme: 15000 kgPesha bruto: 18000 kg
Gjermani, Heidesee
Kontakto shitësin
Krone BDF Jumbo Wechselpritsche Gardine/Edscha - Karroceri e ndërrueshme me perde anësore: foto 1
Krone BDF Jumbo Wechselpritsche Gardine/Edscha - Karroceri e ndërrueshme me perde anësore: foto 2
Krone BDF Jumbo Wechselpritsche Gardine/Edscha - Karroceri e ndërrueshme me perde anësore: foto 3
Krone BDF Jumbo Wechselpritsche Gardine/Edscha - Karroceri e ndërrueshme me perde anësore: foto 4
Krone BDF Jumbo Wechselpritsche Gardine/Edscha - Karroceri e ndërrueshme me perde anësore: foto 5
2008Pesha neto: 2760 kgNgarkesa e dobishme: 13000 kg
Gjermani, Heidesee
Kontakto shitësin
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
2012Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3240 kg
Gjermani, Heidesee
Kontakto shitësin
BDF Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
BDF Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
BDF Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
BDF Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
BDF Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
2003Pesha bruto: 18000 kgPesha neto: 3000 kg
Gjermani, Heidesee
Kontakto shitësin
Ofertat e fundit
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand

2007Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 2850 kg
Gjermani, Heidesee
Botuar: 1m 23dNumri i referencës 476575

2 950EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 305 794 ALL
  • ≈ 3 198 USD
2007Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 2850 kg
Gjermani, Heidesee
Kontakto shitësin
20 x JUMBO BDF Wechselkoffer Wechselbrücke mit Rolltor 7,45 m - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
20 x JUMBO BDF Wechselkoffer Wechselbrücke mit Rolltor 7,45 m - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
20 x JUMBO BDF Wechselkoffer Wechselbrücke mit Rolltor 7,45 m - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
20 x JUMBO BDF Wechselkoffer Wechselbrücke mit Rolltor 7,45 m - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
20 x JUMBO BDF Wechselkoffer Wechselbrücke mit Rolltor 7,45 m - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme 20 x JUMBO BDF Wechselkoffer Wechselbrücke mit Rolltor 7,45 m

1999Pesha bruto: 18000 kgPesha neto: 3000 kg
Gjermani, Heidesee
Botuar: 1m 23dNumri i referencës 9115

2 900EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 300 611 ALL
  • ≈ 3 143 USD
1999Pesha bruto: 18000 kgPesha neto: 3000 kg
Gjermani, Heidesee
Kontakto shitësin
MAN MAN TGX 26.520 6x2-2 LL Multiwechsler - Transportjer kontejnerësh/ Kamion me karroceri të çmontueshme: foto 1
MAN MAN TGX 26.520 6x2-2 LL Multiwechsler - Transportjer kontejnerësh/ Kamion me karroceri të çmontueshme: foto 2
MAN MAN TGX 26.520 6x2-2 LL Multiwechsler - Transportjer kontejnerësh/ Kamion me karroceri të çmontueshme: foto 3
MAN MAN TGX 26.520 6x2-2 LL Multiwechsler - Transportjer kontejnerësh/ Kamion me karroceri të çmontueshme: foto 4
MAN MAN TGX 26.520 6x2-2 LL Multiwechsler - Transportjer kontejnerësh/ Kamion me karroceri të çmontueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

Transportjer kontejnerësh/ Kamion me karroceri të çmontueshme MAN MAN TGX 26.520 6x2-2 LL Multiwechsler

E re20238500 km6x2Euro 632767 hpPesha bruto: 2600 kg
Gjermani, Heidesee
Botuar: 1m 23dNumri i referencës TGX

129 000EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 13 372 011 ALL
  • ≈ 139 851 USD
E re20238500 km6x2Euro 632767 hpPesha bruto: 2600 kg
Gjermani, Heidesee
Kontakto shitësin
Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m

2015Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 2980 kg
Gjermani, Heidesee
Botuar: 1m 23dNumri i referencës 635539

6 500EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 673 783 ALL
  • ≈ 7 046 USD
2015Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 2980 kg
Gjermani, Heidesee
Kontakto shitësin
Krone JUMBO Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone JUMBO Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone JUMBO Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone JUMBO Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone JUMBO Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone JUMBO Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar

2005Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3250 kg
Gjermani, Heidesee
Botuar: 1m 23dNumri i referencës 610272 8

2 900EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 300 611 ALL
  • ≈ 3 143 USD
2005Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3250 kg
Gjermani, Heidesee
Kontakto shitësin
Kerex Vermietung - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor und Klapptische - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Kerex Vermietung - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor und Klapptische - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Kerex Vermietung - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor und Klapptische - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Kerex Vermietung - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor und Klapptische - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Kerex Vermietung - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor und Klapptische - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Kerex Vermietung - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor und Klapptische

2014Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3800 kg
Gjermani, Heidesee
Botuar: 1m 23dNumri i referencës S 13
Pyet për çmimin
2014Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3800 kg
Gjermani, Heidesee
Kontakto shitësin
Trego të gjitha ofertat(16)
t1 test dealer - MLS - Mobil Logistik Service
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.