OMECO SPA - kamion dhe shitje të automjeteve komerciale në Truck1
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

OMECO SPA - automjete për shitje

1540
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 77
SUBARU IMPREZA - Makineritë e tjera: foto 1
SUBARU IMPREZA - Makineritë e tjera: foto 2
SUBARU IMPREZA - Makineritë e tjera: foto 3
SUBARU IMPREZA - Makineritë e tjera: foto 4
SUBARU IMPREZA - Makineritë e tjera: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

SUBARU IMPREZA

Makineritë e tjera
1994
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 6orë 11minNumri i referencës 12727
Pyet për çmimin
1994
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
COLMAR CL200 - Makineritë e tjera: foto 1
COLMAR CL200 - Makineritë e tjera: foto 2
COLMAR CL200 - Makineritë e tjera: foto 3

COLMAR CL200

Makineritë e tjera
1998
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 6orë 11minNumri i referencës 12730
Pyet për çmimin
1998
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
JCB 3CX - Fadromë me shkarkim nga prapa: foto 1
JCB 3CX - Fadromë me shkarkim nga prapa: foto 2
JCB 3CX - Fadromë me shkarkim nga prapa: foto 3
JCB 3CX - Fadromë me shkarkim nga prapa: foto 4
JCB 3CX - Fadromë me shkarkim nga prapa: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

JCB 3CX

Fadromë me shkarkim nga prapa
20048500 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 6orë 12minNumri i referencës 0947446

31 000EUR

 • ≈ 3 108 928 ALL
 • ≈ 33 647 USD
20048500 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
MECALAC 8MCR - Ekskavator me zinxhirë: foto 1
MECALAC 8MCR - Ekskavator me zinxhirë: foto 2
MECALAC 8MCR - Ekskavator me zinxhirë: foto 3
MECALAC 8MCR - Ekskavator me zinxhirë: foto 4
MECALAC 8MCR - Ekskavator me zinxhirë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

MECALAC 8MCR

Ekskavator me zinxhirë
20101215 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 6orë 12minNumri i referencës EST001

45 000EUR

 • ≈ 4 512 960 ALL
 • ≈ 48 842 USD
20101215 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
AMB 633 - Makineritë e tjera: foto 1
AMB 633 - Makineritë e tjera: foto 2
AMB 633 - Makineritë e tjera: foto 3
AMB 633 - Makineritë e tjera: foto 4
AMB 633 - Makineritë e tjera: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

AMB 633

Makineritë e tjera
1998
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 6orë 12minNumri i referencës 830680180181
Pyet për çmimin
1998
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
FMGRU RB618 - Makineritë e tjera: foto 1
FMGRU RB618 - Makineritë e tjera: foto 2
FMGRU RB618 - Makineritë e tjera: foto 3
FMGRU RB618 - Makineritë e tjera: foto 4
FMGRU RB618 - Makineritë e tjera: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

FMGRU RB618

Makineritë e tjera
2024
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 6orë 12minNumri i referencës 12717
Pyet për çmimin
2024
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
COLMAR 402HE - Makineritë e tjera: foto 1
COLMAR 402HE - Makineritë e tjera: foto 2
COLMAR 402HE - Makineritë e tjera: foto 3

COLMAR 402HE

Makineritë e tjera
2008
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 6orë 12minNumri i referencës 8506
Pyet për çmimin
2008
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
EPIROC SB102 - Çekiç hidraulik: foto 1
EPIROC SB102 - Çekiç hidraulik: foto 2
EPIROC SB102 - Çekiç hidraulik: foto 3
EPIROC SB102 - Çekiç hidraulik: foto 4

EPIROC SB102

Çekiç hidraulik
2022
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 6orë 12minNumri i referencës 169602

2 200EUR

 • ≈ 220 633 ALL
 • ≈ 2 387 USD
2022
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
TURCHI 250-S - Makineritë e tjera: foto 1
TURCHI 250-S - Makineritë e tjera: foto 2
TURCHI 250-S - Makineritë e tjera: foto 3
TURCHI 250-S - Makineritë e tjera: foto 4
TURCHI 250-S - Makineritë e tjera: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

TURCHI 250-S

Makineritë e tjera
2007
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 6orë 12minNumri i referencës 12726
Pyet për çmimin
2007
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
OIL E STEEL 24.13 - Platformë ajrore e montuar në kamion: foto 1
OIL E STEEL 24.13 - Platformë ajrore e montuar në kamion: foto 2
OIL E STEEL 24.13 - Platformë ajrore e montuar në kamion: foto 3
OIL E STEEL 24.13 - Platformë ajrore e montuar në kamion: foto 4
OIL E STEEL 24.13 - Platformë ajrore e montuar në kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

OIL E STEEL 24.13

Platformë ajrore e montuar në kamion
2024
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 6orë 12minNumri i referencës 12732
Pyet për çmimin
2024
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
DYNAPAC CA152D - Ngjeshës: foto 1
DYNAPAC CA152D - Ngjeshës: foto 2
DYNAPAC CA152D - Ngjeshës: foto 3
DYNAPAC CA152D - Ngjeshës: foto 4
DYNAPAC CA152D - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

DYNAPAC CA152D

Ngjeshës
2010126 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 1dNumri i referencës A005223
Pyet për çmimin
2010126 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
HITACHI ZX110 - Ekskavator me zinxhirë: foto 1
HITACHI ZX110 - Ekskavator me zinxhirë: foto 2
HITACHI ZX110 - Ekskavator me zinxhirë: foto 3
HITACHI ZX110 - Ekskavator me zinxhirë: foto 4
HITACHI ZX110 - Ekskavator me zinxhirë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

HITACHI ZX110

Ekskavator me zinxhirë
200510000 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 1dNumri i referencës 50212
Pyet për çmimin
200510000 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
INDECO HP5000 - Çekiç hidraulik: foto 1
INDECO HP5000 - Çekiç hidraulik: foto 2
INDECO HP5000 - Çekiç hidraulik: foto 3
INDECO HP5000 - Çekiç hidraulik: foto 4
INDECO HP5000 - Çekiç hidraulik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

INDECO HP5000

Çekiç hidraulik
2004
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 2dNumri i referencës 12718

12 500EUR

 • ≈ 1 253 600 ALL
 • ≈ 13 567 USD
2004
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
BOBCAT T590 - Mini fadrom me zinxhir: foto 1
BOBCAT T590 - Mini fadrom me zinxhir: foto 2
BOBCAT T590 - Mini fadrom me zinxhir: foto 3
BOBCAT T590 - Mini fadrom me zinxhir: foto 4
BOBCAT T590 - Mini fadrom me zinxhir: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

BOBCAT T590

Mini fadrom me zinxhir
20172353 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 2dNumri i referencës B3Z711211

39 000EUR

 • ≈ 3 911 232 ALL
 • ≈ 42 330 USD
20172353 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
DOOSAN DL320 - Fadrom me goma: foto 1
DOOSAN DL320 - Fadrom me goma: foto 2
DOOSAN DL320 - Fadrom me goma: foto 3
DOOSAN DL320 - Fadrom me goma: foto 4
DOOSAN DL320 - Fadrom me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

DOOSAN DL320

Fadrom me goma
20216104 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 2dNumri i referencës M1010101

93 000EUR

 • ≈ 9 326 784 ALL
 • ≈ 100 941 USD
20216104 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
FIAT HITACHI W90 - Fadrom me goma: foto 1
FIAT HITACHI W90 - Fadrom me goma: foto 2
FIAT HITACHI W90 - Fadrom me goma: foto 3
FIAT HITACHI W90 - Fadrom me goma: foto 4
FIAT HITACHI W90 - Fadrom me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

FIAT HITACHI W90

Fadrom me goma
20004150 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 2dNumri i referencës 12714
Pyet për çmimin
20004150 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
LALTESI 341HD - Ekskavator me zinxhirë: foto 1
LALTESI 341HD - Ekskavator me zinxhirë: foto 2
LALTESI 341HD - Ekskavator me zinxhirë: foto 3
LALTESI 341HD - Ekskavator me zinxhirë: foto 4
LALTESI 341HD - Ekskavator me zinxhirë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

LALTESI 341HD

Ekskavator me zinxhirë
1901
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 2dNumri i referencës 49134

8 500EUR

 • ≈ 852 448 ALL
 • ≈ 9 225 USD
1901
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
VOLVO A30D - Shkarkues teleskopik: foto 1
VOLVO A30D - Shkarkues teleskopik: foto 2
VOLVO A30D - Shkarkues teleskopik: foto 3
VOLVO A30D - Shkarkues teleskopik: foto 4
VOLVO A30D - Shkarkues teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

VOLVO A30D

Shkarkues teleskopik
200521643 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 2dNumri i referencës A30DV12617

39 000EUR

 • ≈ 3 911 232 ALL
 • ≈ 42 330 USD
200521643 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
FIAT ALLIS FL14D - Fadrom me zinxhir: foto 1
FIAT ALLIS FL14D - Fadrom me zinxhir: foto 2
FIAT ALLIS FL14D - Fadrom me zinxhir: foto 3
FIAT ALLIS FL14D - Fadrom me zinxhir: foto 4
FIAT ALLIS FL14D - Fadrom me zinxhir: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

FIAT ALLIS FL14D

Fadrom me zinxhir
20032491 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 2dNumri i referencës 051301

15 000EUR

 • ≈ 1 504 320 ALL
 • ≈ 16 280 USD
20032491 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
CASE CX135SR - Ekskavator me zinxhirë: foto 1
CASE CX135SR - Ekskavator me zinxhirë: foto 2
CASE CX135SR - Ekskavator me zinxhirë: foto 3
CASE CX135SR - Ekskavator me zinxhirë: foto 4
CASE CX135SR - Ekskavator me zinxhirë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

CASE CX135SR

Ekskavator me zinxhirë
20088700 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 2dNumri i referencës 7138

47 000EUR

 • ≈ 4 713 536 ALL
 • ≈ 51 013 USD
20088700 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 77
1 / 77
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.