Gjysmë-kamionë - OMECO SPA, 13 oferta, Gjysmë-kamionë në shitje
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

OMECO SPA - Gjysmë-kamionë

13
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
IVECO STRALIS 560 - Gjysmë-kamion: foto 1
IVECO STRALIS 560 - Gjysmë-kamion: foto 2
IVECO STRALIS 560 - Gjysmë-kamion: foto 3
IVECO STRALIS 560 - Gjysmë-kamion: foto 4
IVECO STRALIS 560 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

IVECO STRALIS 560

Gjysmë-kamion
2012
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 3m 4dNumri i referencës 11009

41 000EUR

 • ≈ 4 151 824 ALL
 • ≈ 43 721 USD
2012
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
MERCEDES ACTROS1845 - Gjysmë-kamion: foto 1
MERCEDES ACTROS1845 - Gjysmë-kamion: foto 2
MERCEDES ACTROS1845 - Gjysmë-kamion: foto 3
MERCEDES ACTROS1845 - Gjysmë-kamion: foto 4
MERCEDES ACTROS1845 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

MERCEDES ACTROS1845

Gjysmë-kamion
2012
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 4m 4dNumri i referencës 10854

18 500EUR

 • ≈ 1 873 384 ALL
 • ≈ 19 728 USD
2012
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
IVECO STRALIS 500 - Gjysmë-kamion: foto 1
IVECO STRALIS 500 - Gjysmë-kamion: foto 2
IVECO STRALIS 500 - Gjysmë-kamion: foto 3
IVECO STRALIS 500 - Gjysmë-kamion: foto 4
IVECO STRALIS 500 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

IVECO STRALIS 500

Gjysmë-kamion
2008
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 4m 16dNumri i referencës 10818

13 000EUR

 • ≈ 1 316 432 ALL
 • ≈ 13 862 USD
2008
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
IVECO STRALIS-AS440 - Gjysmë-kamion: foto 1
IVECO STRALIS-AS440 - Gjysmë-kamion: foto 2
IVECO STRALIS-AS440 - Gjysmë-kamion: foto 3
IVECO STRALIS-AS440 - Gjysmë-kamion: foto 4
IVECO STRALIS-AS440 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

IVECO STRALIS-AS440

Gjysmë-kamion
2016
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 5m 4dNumri i referencës 11326

49 000EUR

 • ≈ 4 961 936 ALL
 • ≈ 52 252 USD
2016
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
IVECO STRALIS 460 - Gjysmë-kamion: foto 1
IVECO STRALIS 460 - Gjysmë-kamion: foto 2
IVECO STRALIS 460 - Gjysmë-kamion: foto 3

IVECO STRALIS 460

Gjysmë-kamion
2015
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 5m 4dNumri i referencës 11336

41 000EUR

 • ≈ 4 151 824 ALL
 • ≈ 43 721 USD
2015
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
IVECO STRALIS-460 - Gjysmë-kamion: foto 1
IVECO STRALIS-460 - Gjysmë-kamion: foto 2
IVECO STRALIS-460 - Gjysmë-kamion: foto 3
IVECO STRALIS-460 - Gjysmë-kamion: foto 4
IVECO STRALIS-460 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

IVECO STRALIS-460

Gjysmë-kamion
2014
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 5m 4dNumri i referencës 11171

41 600EUR

 • ≈ 4 212 582 ALL
 • ≈ 44 361 USD
2014
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
IVECO STRALIS 460 - Gjysmë-kamion: foto 1
IVECO STRALIS 460 - Gjysmë-kamion: foto 2
IVECO STRALIS 460 - Gjysmë-kamion: foto 3
IVECO STRALIS 460 - Gjysmë-kamion: foto 4
IVECO STRALIS 460 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

IVECO STRALIS 460

Gjysmë-kamion
2016
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 5m 4dNumri i referencës 10950

47 000EUR

 • ≈ 4 759 408 ALL
 • ≈ 50 119 USD
2016
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
VOLVO FM410 - Gjysmë-kamion: foto 1
VOLVO FM410 - Gjysmë-kamion: foto 2
VOLVO FM410 - Gjysmë-kamion: foto 3
VOLVO FM410 - Gjysmë-kamion: foto 4
VOLVO FM410 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

VOLVO FM410

Gjysmë-kamion
2015
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 5m 4dNumri i referencës 11297

28 500EUR

 • ≈ 2 886 024 ALL
 • ≈ 30 391 USD
2015
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
IVECO STRALIS 500 - Gjysmë-kamion: foto 1
IVECO STRALIS 500 - Gjysmë-kamion: foto 2
IVECO STRALIS 500 - Gjysmë-kamion: foto 3
IVECO STRALIS 500 - Gjysmë-kamion: foto 4
IVECO STRALIS 500 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

IVECO STRALIS 500

Gjysmë-kamion
2008
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 5m 4dNumri i referencës 11851

29 000EUR

 • ≈ 2 936 656 ALL
 • ≈ 30 925 USD
2008
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
SCANIA 460 - Gjysmë-kamion: foto 1
SCANIA 460 - Gjysmë-kamion: foto 2
SCANIA 460 - Gjysmë-kamion: foto 3
SCANIA 460 - Gjysmë-kamion: foto 4
SCANIA 460 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

SCANIA 460

Gjysmë-kamion
2009
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 5m 4dNumri i referencës 11375

38 800EUR

 • ≈ 3 929 043 ALL
 • ≈ 41 375 USD
2009
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
IVECO TRAKKER-500 - Gjysmë-kamion: foto 1
IVECO TRAKKER-500 - Gjysmë-kamion: foto 2
IVECO TRAKKER-500 - Gjysmë-kamion: foto 3
IVECO TRAKKER-500 - Gjysmë-kamion: foto 4
IVECO TRAKKER-500 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

IVECO TRAKKER-500

Gjysmë-kamion
2008
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 5m 4dNumri i referencës 10923

43 000EUR

 • ≈ 4 354 352 ALL
 • ≈ 45 854 USD
2008
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
RENAULT PREMIUM-420 - Gjysmë-kamion: foto 1
RENAULT PREMIUM-420 - Gjysmë-kamion: foto 2
RENAULT PREMIUM-420 - Gjysmë-kamion: foto 3
RENAULT PREMIUM-420 - Gjysmë-kamion: foto 4
RENAULT PREMIUM-420 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

RENAULT PREMIUM-420

Gjysmë-kamion
2005
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 5m 4dNumri i referencës 9863

12 500EUR

 • ≈ 1 265 800 ALL
 • ≈ 13 329 USD
2005
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
IVECO STRALIS-420 - Gjysmë-kamion: foto 1
IVECO STRALIS-420 - Gjysmë-kamion: foto 2
IVECO STRALIS-420 - Gjysmë-kamion: foto 3
IVECO STRALIS-420 - Gjysmë-kamion: foto 4
IVECO STRALIS-420 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

IVECO STRALIS-420

Gjysmë-kamion
2014
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 5m 4dNumri i referencës 11380

31 000EUR

 • ≈ 3 139 184 ALL
 • ≈ 33 057 USD
2014
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.