Gjysmë-kamion MAN TGX 440 EUR6 nga Belgjikë në shitje - ID: 8430812
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: MAN TGX 440 EUR6

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Hapni katalogun

Hmm, duket se artikulli është shitur

View this ad in the archive
MAN TGX 440 - Gjysmë-kamion: foto 1
MAN TGX 440 - Gjysmë-kamion: foto 2
MAN TGX 440 - Gjysmë-kamion: foto 3
MAN TGX 440 - Gjysmë-kamion: foto 4
MAN TGX 440 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

MAN TGX 440

Gjysmë-kamion
2014492600 km440 hp
Poloni, Kotowa Wola 146 37-415, Zaleszany, Podkarpackie, Poland
Botuar: 5d

27 372EUR

 • ≈ 2 745 274 ALL
 • ≈ 29 631 USD
2014492600 km440 hp
Poloni, Kotowa Wola 146 37-415, Zaleszany, Podkarpackie, Poland
Kontakto shitësin
MAN TGX 24.440 - Gjysmë-kamion: foto 1
MAN TGX 24.440 - Gjysmë-kamion: foto 2
MAN TGX 24.440 - Gjysmë-kamion: foto 3
MAN TGX 24.440 - Gjysmë-kamion: foto 4
MAN TGX 24.440 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

MAN TGX 24.440

Gjysmë-kamion
2014791257 km6x2Euro 6432 hpNgarkesa e dobishme: 15600 kgPesha bruto: 24000 kg
Holandë, Someren
Botuar: 3m 30d

14 900EUR

 • ≈ 1 494 395 ALL
 • ≈ 16 129 USD
2014791257 km6x2Euro 6432 hpNgarkesa e dobishme: 15600 kgPesha bruto: 24000 kg
Holandë, Someren
Kontakto shitësin
MAN TGX 18.440 - Gjysmë-kamion: foto 1
MAN TGX 18.440 - Gjysmë-kamion: foto 2
MAN TGX 18.440 - Gjysmë-kamion: foto 3
MAN TGX 18.440 - Gjysmë-kamion: foto 4
MAN TGX 18.440 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (29)

MAN TGX 18.440

Gjysmë-kamion
2014270000 km4x2Euro 6440 hp
Poloni, Bodzentyn
Botuar: 1m 28d

29 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 998 820 ALL
 • ≈ 32 367 USD
2014270000 km4x2Euro 6440 hp
Poloni, Bodzentyn
MAN TGX 18.440 - Gjysmë-kamion: foto 1
MAN TGX 18.440 - Gjysmë-kamion: foto 2
MAN TGX 18.440 - Gjysmë-kamion: foto 3
MAN TGX 18.440 - Gjysmë-kamion: foto 4
MAN TGX 18.440 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

MAN TGX 18.440

Gjysmë-kamion
2014940000 km4x2Euro 6434 hpPesha bruto: 18000 kg
Lituani, Vilnius
Botuar: 2m 4dNumri i referencës 856207

15 500EUR

 • ≈ 1 554 572 ALL
 • ≈ 16 779 USD
2014940000 km4x2Euro 6434 hpPesha bruto: 18000 kg
Lituani, Vilnius
Kontakto shitësin
MAN TGX 26.440 - Gjysmë-kamion: foto 1
MAN TGX 26.440 - Gjysmë-kamion: foto 2
MAN TGX 26.440 - Gjysmë-kamion: foto 3
MAN TGX 26.440 - Gjysmë-kamion: foto 4
MAN TGX 26.440 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

MAN TGX 26.440

Gjysmë-kamion
2014797035 km6x2432 hp
Poloni, Księżyno
Botuar: 1m 25d

27 030EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 710 973 ALL
 • ≈ 29 261 USD
2014797035 km6x2432 hp
Poloni, Księżyno
Kontakto shitësin
MAN TGX 18.440 E6 [ Copy ] - Gjysmë-kamion: foto 1
MAN TGX 18.440 E6 [ Copy ] - Gjysmë-kamion: foto 2
MAN TGX 18.440 E6 [ Copy ] - Gjysmë-kamion: foto 3
MAN TGX 18.440 E6 [ Copy ] - Gjysmë-kamion: foto 4
MAN TGX 18.440 E6 [ Copy ] - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

MAN TGX 18.440 E6 [ Copy ]

Gjysmë-kamion
2014571547 km4x2Euro 6440 hp
Spanjë, Calle dels Argenters 43, 46290, Alcasser / Valencia, Spain
Botuar: 22dNumri i referencës REF:----001

20 800EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 086 136 ALL
 • ≈ 22 516 USD
2014571547 km4x2Euro 6440 hp
Spanjë, Calle dels Argenters 43, 46290, Alcasser / Valencia, Spain
Kontakto shitësin
MAN TGX 26-420 XXL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 1
MAN TGX 26-420 XXL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 2
MAN TGX 26-420 XXL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 3
MAN TGX 26-420 XXL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 4
MAN TGX 26-420 XXL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

MAN TGX 26-420 XXL EUR6

Gjysmë-kamion
2017548671 km6x2Euro 6420 hpNgarkesa e dobishme: 18543 kgPesha bruto: 27000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 10m 22dNumri i referencës 2054
Pyet për çmimin
2017548671 km6x2Euro 6420 hpNgarkesa e dobishme: 18543 kgPesha bruto: 27000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
MAN TGX 26-420 XL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 1
MAN TGX 26-420 XL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 2
MAN TGX 26-420 XL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 3
MAN TGX 26-420 XL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 4
MAN TGX 26-420 XL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

MAN TGX 26-420 XL EUR6

Gjysmë-kamion
2017580117 km6x2Euro 6420 hpNgarkesa e dobishme: 18533 kgPesha bruto: 27000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 10m 22dNumri i referencës 2055

24 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 457 227 ALL
 • ≈ 26 522 USD
2017580117 km6x2Euro 6420 hpNgarkesa e dobishme: 18533 kgPesha bruto: 27000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
MAN TGX 26-420 XL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 1
MAN TGX 26-420 XL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 2
MAN TGX 26-420 XL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 3
MAN TGX 26-420 XL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 4
MAN TGX 26-420 XL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

MAN TGX 26-420 XL EUR6

Gjysmë-kamion
2017564960 km6x2Euro 6420 hpNgarkesa e dobishme: 18563 kgPesha bruto: 27000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 10m 22dNumri i referencës 2056
Pyet për çmimin
2017564960 km6x2Euro 6420 hpNgarkesa e dobishme: 18563 kgPesha bruto: 27000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
MAN TGX 26-420 XXL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 1
MAN TGX 26-420 XXL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 2
MAN TGX 26-420 XXL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 3
MAN TGX 26-420 XXL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 4
MAN TGX 26-420 XXL EUR6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

MAN TGX 26-420 XXL EUR6

Gjysmë-kamion
2017491891 km6x2Euro 6420 hpNgarkesa e dobishme: 18563 kgPesha bruto: 27000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Botuar: 10m 22dNumri i referencës 2057

24 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 457 227 ALL
 • ≈ 26 522 USD
2017491891 km6x2Euro 6420 hpNgarkesa e dobishme: 18563 kgPesha bruto: 27000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin

Gjysmë-kamion MAN TGX 440 EUR6

Botuar: 1m 9d

Hmm, duket se artikulli është shitur
Gjysmë-kamion MAN TGX 440 EUR6: foto 1

Gjeni oferta të reja në katalog

Hapni katalogun
zoom in
Gjysmë-kamion MAN TGX 440 EUR6: foto 1
See what's in stock now
SHITUR

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: MAN TGX 440 EUR6

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Marka

Numri i referencës

2673
Viti i prodhimit

2014
Kilometrazhi

623000 km
Gjendja

e mirë
Data e regjistrimit të parë

14.07.2014
Pesha neto

7843 kg
Gjatësia

6300 mm
Gjerësia

2550 mm
Ngjyra

e zezë
Vendndodhja

Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Motori/linja e ngarjes
klasa e shkarkimeve

karburanti

dizel
zhvendosja

12419 cc
cilindrat e motorit

6
rendimenti i fuqisë

441 hp
kutia e marsheve

transmisioni

Automatikgetriebe
Shasia/pezullimi
konfigurimi i aksit

numri i akseve

2-aks
baza e rrotës

3900 mm
ABS

EBS

spondat anë të shasisë

Kabina/pjesa e brendshme
tipi i kabinës

kabinë gjumi
kuadri i drejtimit të tërthortë të kabinës

fshehësi i diellit

dritare me rrymë

kyçja qendrore

ngrohësi

ngrohësi i parkimit

kontrolli i shpejtësisë

radio

CD

frigorifer

Më shumë informacion

Additional options and accessories

 • Aluminium fuel tank
 • ASR (Anti-Slip Regulation/Traction Control)
 • Side skirts
 • Sleeper cab
 • Speed limiter
 • Spotlights

More information

Bodywork: Standard tractor

AdBlue system: Yes

Transmission: ZF, Automatic

Cab: sleep

Technical condition: good

Visual appearance: good

Damages: none

Please contact DHR OTTER (+31653401370, info@denottertrucks.com) for more information

Dealer information

We do our best to keep the data as accurately as possible.

No rights derived from the data given

SHITUR

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: MAN TGX 440 EUR6

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"

Seri të tjera prej Gjysmë-kamionë MAN

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 old test archive
t1 test archive - Tractor unit
t1 test archive - G.A. den Otter Trucks B.V.B.A