Reja dhe përdorur Gjysmë-kamionë nga Itali në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Gjysmë-kamionë nga Itali

122
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 7
Itali
IVECO S-WAY 570 TP FULL - Gjysmë-kamion: foto 1
IVECO S-WAY 570 TP FULL - Gjysmë-kamion: foto 2
IVECO S-WAY 570 TP FULL - Gjysmë-kamion: foto 3
IVECO S-WAY 570 TP FULL - Gjysmë-kamion: foto 4
IVECO S-WAY 570 TP FULL - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

IVECO S-WAY 570 TP FULL

Gjysmë-kamion
2024Euro 6561 hp
Itali, Quinzano D'oglio (BS)
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
2024Euro 6561 hp
Itali, Quinzano D'oglio (BS)
Kontakto shitësin
Volvo FH500 - Gjysmë-kamion: foto 1
Volvo FH500 - Gjysmë-kamion: foto 2
Volvo FH500 - Gjysmë-kamion: foto 3
Volvo FH500 - Gjysmë-kamion: foto 4
Volvo FH500 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Volvo FH500

Gjysmë-kamion
2016Euro 6500 hp
Itali, Agrate Brianza, Italia
Botuar: 3d

48 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 901 247 ALL
 • ≈ 52 282 USD
2016Euro 6500 hp
Itali, Agrate Brianza, Italia
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz ACTROS 1848 - Gjysmë-kamion: foto 1
Mercedes-Benz ACTROS 1848 - Gjysmë-kamion: foto 2
Mercedes-Benz ACTROS 1848 - Gjysmë-kamion: foto 3
Mercedes-Benz ACTROS 1848 - Gjysmë-kamion: foto 4
Mercedes-Benz ACTROS 1848 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Mercedes-Benz ACTROS 1848

Gjysmë-kamion
2018Euro 6480 hpNgarkesa e dobishme: 440 kg
Itali, Agrate Brianza, Italia
Botuar: 3d

38 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 898 947 ALL
 • ≈ 41 590 USD
2018Euro 6480 hpNgarkesa e dobishme: 440 kg
Itali, Agrate Brianza, Italia
Kontakto shitësin
IVECO Stralis AS440S48T/P - Gjysmë-kamion: foto 1
IVECO Stralis AS440S48T/P - Gjysmë-kamion: foto 2
IVECO Stralis AS440S48T/P - Gjysmë-kamion: foto 3
IVECO Stralis AS440S48T/P - Gjysmë-kamion: foto 4
IVECO Stralis AS440S48T/P - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

IVECO Stralis AS440S48T/P

Gjysmë-kamion
2017524000 km4x2Euro 6479 hp
Itali, Via Caorsana, 84, 29122 Piacenza, Italy
Botuar: 5dNumri i referencës AM1058

49 200EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 931 316 ALL
 • ≈ 52 603 USD
2017524000 km4x2Euro 6479 hp
Itali, Via Caorsana, 84, 29122 Piacenza, Italy
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz ACTROS 1846 - Gjysmë-kamion: foto 1
Mercedes-Benz ACTROS 1846 - Gjysmë-kamion: foto 2
Mercedes-Benz ACTROS 1846 - Gjysmë-kamion: foto 3
Mercedes-Benz ACTROS 1846 - Gjysmë-kamion: foto 4
Mercedes-Benz ACTROS 1846 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Mercedes-Benz ACTROS 1846

Gjysmë-kamion
20051400000 kmEuro 3460 hp
Itali, Agrate Brianza, Italia
Botuar: 5d
Pyet për çmimin
20051400000 kmEuro 3460 hp
Itali, Agrate Brianza, Italia
Kontakto shitësin
VOLVO FH500 - Gjysmë-kamion: foto 1
VOLVO FH500 - Gjysmë-kamion: foto 2
VOLVO FH500 - Gjysmë-kamion: foto 3
VOLVO FH500 - Gjysmë-kamion: foto 4
VOLVO FH500 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

VOLVO FH500

Gjysmë-kamion
2020908000 kmEuro 6
Itali, S.P.231 KM.41,800 76123 ANDRIA BT Italy
Botuar: 5d
Pyet për çmimin
2020908000 kmEuro 6
Itali, S.P.231 KM.41,800 76123 ANDRIA BT Italy
Kontakto shitësin
VOLVO FH460 - Gjysmë-kamion: foto 1
VOLVO FH460 - Gjysmë-kamion: foto 2
VOLVO FH460 - Gjysmë-kamion: foto 3
VOLVO FH460 - Gjysmë-kamion: foto 4
VOLVO FH460 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

VOLVO FH460

Gjysmë-kamion
2020578000 kmEuro 6
Itali, S.P.231 KM.41,800 76123 ANDRIA BT Italy
Botuar: 5d
Pyet për çmimin
2020578000 kmEuro 6
Itali, S.P.231 KM.41,800 76123 ANDRIA BT Italy
Kontakto shitësin
SCANIA 164L580 4x2 - Gjysmë-kamion: foto 1
SCANIA 164L580 4x2 - Gjysmë-kamion: foto 2
SCANIA 164L580 4x2 - Gjysmë-kamion: foto 3
SCANIA 164L580 4x2 - Gjysmë-kamion: foto 4
SCANIA 164L580 4x2 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

SCANIA 164L580 4x2

Gjysmë-kamion
1998
Itali, CAORSO, ITA
Botuar: 6d
Ankandi
1998
Itali, CAORSO, ITA
Kontakto shitësin
Iveco - Gjysmë-kamion: foto 1

Iveco

Gjysmë-kamion
45467 km
Itali, San Stino Di Livenza
Botuar: 7dNumri i referencës 320PTM45000144

40 000EUR

Ankandi
 • ≈ 4 009 200 ALL
 • ≈ 42 766 USD
45467 km
Itali, San Stino Di Livenza
Kontakto shitësin
SCANIA S500 - Gjysmë-kamion: foto 1
SCANIA S500 - Gjysmë-kamion: foto 2
SCANIA S500 - Gjysmë-kamion: foto 3
SCANIA S500 - Gjysmë-kamion: foto 4
SCANIA S500 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

SCANIA S500

Gjysmë-kamion
2019860000 kmEuro 6
Itali, S.P.231 KM.41,800 76123 ANDRIA BT Italy
Botuar: 7d
Pyet për çmimin
2019860000 kmEuro 6
Itali, S.P.231 KM.41,800 76123 ANDRIA BT Italy
Kontakto shitësin
SCANIA S500 - Gjysmë-kamion: foto 1
SCANIA S500 - Gjysmë-kamion: foto 2
SCANIA S500 - Gjysmë-kamion: foto 3
SCANIA S500 - Gjysmë-kamion: foto 4
SCANIA S500 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

SCANIA S500

Gjysmë-kamion
2019641000 kmEuro 6
Itali, S.P.231 KM.41,800 76123 ANDRIA BT Italy
Botuar: 7d
Pyet për çmimin
2019641000 kmEuro 6
Itali, S.P.231 KM.41,800 76123 ANDRIA BT Italy
Kontakto shitësin
MAN TGS 18.440 - Gjysmë-kamion: foto 1
MAN TGS 18.440 - Gjysmë-kamion: foto 2
MAN TGS 18.440 - Gjysmë-kamion: foto 3
MAN TGS 18.440 - Gjysmë-kamion: foto 4
MAN TGS 18.440 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

MAN TGS 18.440

Gjysmë-kamion
20161000000 kmEuro 6440 hpNgarkesa e dobishme: 440 kg
Itali, Agrate Brianza, Italia
Botuar: 9dNumri i referencës 12342

16 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 693 887 ALL
 • ≈ 18 068 USD
20161000000 kmEuro 6440 hpNgarkesa e dobishme: 440 kg
Itali, Agrate Brianza, Italia
Kontakto shitësin
Iveco AS440E48XP - Gjysmë-kamion: foto 1
Iveco AS440E48XP - Gjysmë-kamion: foto 2
Iveco AS440E48XP - Gjysmë-kamion: foto 3
Iveco AS440E48XP - Gjysmë-kamion: foto 4
Iveco AS440E48XP - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Iveco AS440E48XP

Gjysmë-kamion
2018Euro 6480 hp
Itali, Agrate Brianza, Italia
Botuar: 9dNumri i referencës XF33224

30 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 097 107 ALL
 • ≈ 33 037 USD
2018Euro 6480 hp
Itali, Agrate Brianza, Italia
Kontakto shitësin
Volvo FH-460 - Gjysmë-kamion: foto 1
Volvo FH-460 - Gjysmë-kamion: foto 2
Volvo FH-460 - Gjysmë-kamion: foto 3
Volvo FH-460 - Gjysmë-kamion: foto 4
Volvo FH-460 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Volvo FH-460

Gjysmë-kamion
2018606000 kmEuro 6460 hpNgarkesa e dobishme: 440 kg
Itali, Agrate Brianza, Italia
Botuar: 9d

39 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 999 177 ALL
 • ≈ 42 659 USD
2018606000 kmEuro 6460 hpNgarkesa e dobishme: 440 kg
Itali, Agrate Brianza, Italia
Kontakto shitësin
Volvo FH 500 I-Save - Gjysmë-kamion: foto 1
Volvo FH 500 I-Save - Gjysmë-kamion: foto 2
Volvo FH 500 I-Save - Gjysmë-kamion: foto 3
Volvo FH 500 I-Save - Gjysmë-kamion: foto 4
Volvo FH 500 I-Save - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Volvo FH 500 I-Save

Gjysmë-kamion
2021Euro 6500 hp
Itali, Agrate Brianza, Italia
Botuar: 9d

74 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 7 507 227 ALL
 • ≈ 80 080 USD
2021Euro 6500 hp
Itali, Agrate Brianza, Italia
Kontakto shitësin
Volvo FH500 - Gjysmë-kamion: foto 1
Volvo FH500 - Gjysmë-kamion: foto 2
Volvo FH500 - Gjysmë-kamion: foto 3
Volvo FH500 - Gjysmë-kamion: foto 4
Volvo FH500 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Volvo FH500

Gjysmë-kamion
2021Euro 6500 hpNgarkesa e dobishme: 440 kg
Itali, Agrate Brianza, Italia
Botuar: 9dNumri i referencës 6789

70 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 7 066 215 ALL
 • ≈ 75 376 USD
2021Euro 6500 hpNgarkesa e dobishme: 440 kg
Itali, Agrate Brianza, Italia
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz ACTROS 1848 - Gjysmë-kamion: foto 1
Mercedes-Benz ACTROS 1848 - Gjysmë-kamion: foto 2
Mercedes-Benz ACTROS 1848 - Gjysmë-kamion: foto 3
Mercedes-Benz ACTROS 1848 - Gjysmë-kamion: foto 4
Mercedes-Benz ACTROS 1848 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Mercedes-Benz ACTROS 1848

Gjysmë-kamion
2017Euro 6480 hp
Itali, Agrate Brianza, Italia
Botuar: 12d
Pyet për çmimin
2017Euro 6480 hp
Itali, Agrate Brianza, Italia
Kontakto shitësin
IVECO Stralis 430 EURO 5 DISCO - Gjysmë-kamion: foto 1
IVECO Stralis 430 EURO 5 DISCO - Gjysmë-kamion: foto 2
IVECO Stralis 430 EURO 5 DISCO - Gjysmë-kamion: foto 3
IVECO Stralis 430 EURO 5 DISCO - Gjysmë-kamion: foto 4
IVECO Stralis 430 EURO 5 DISCO - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

IVECO Stralis 430 EURO 5 DISCO

Gjysmë-kamion
20064x2Euro 5
Itali, Verona
Botuar: 12d
Pyet për çmimin
20064x2Euro 5
Itali, Verona
Kontakto shitësin
IVECO 440AT46 - Gjysmë-kamion: foto 1
IVECO 440AT46 - Gjysmë-kamion: foto 2
IVECO 440AT46 - Gjysmë-kamion: foto 3
IVECO 440AT46 - Gjysmë-kamion: foto 4
IVECO 440AT46 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

IVECO 440AT46

Gjysmë-kamion
2018398491 km
Itali, Km. 90.600, Via Cassia Nord, 01100 Viterbo VT, Italy
Botuar: 13dNumri i referencës FS941
Pyet për çmimin
2018398491 km
Itali, Km. 90.600, Via Cassia Nord, 01100 Viterbo VT, Italy
Kontakto shitësin
SCANIA R580 - Gjysmë-kamion: foto 1
SCANIA R580 - Gjysmë-kamion: foto 2
SCANIA R580 - Gjysmë-kamion: foto 3
SCANIA R580 - Gjysmë-kamion: foto 4
SCANIA R580 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

SCANIA R580

Gjysmë-kamion
20151643000 kmEuro 6
Itali, S.P.231 KM.41,800 76123 ANDRIA BT Italy
Botuar: 13d
Pyet për çmimin
20151643000 kmEuro 6
Itali, S.P.231 KM.41,800 76123 ANDRIA BT Italy
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 7
1 / 7
T1 new listing page - Gjysmë-kamionë nga Itali
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.