Reja dhe përdorur Gjysmë-kamionë nga Mbretëria e Bashkuar në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Gjysmë-kamionë nga Mbretëria e Bashkuar

251
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 13
Mbretëria e Bashkuar
Scania R450 hiroof - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R450 hiroof - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R450 hiroof - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R450 hiroof - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R450 hiroof - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Scania R450 hiroof

Gjysmë-kamion
2019680000 km
Mbretëria e Bashkuar, UNIT 2B,ECCLESFIELD 35 IND.ESTATE STATION ROAD ECCLESFIELD SHEFFIELD S35 9YR, the United Kingdom
Botuar: 16orë 19min

37 663EUR

  • ≈ 3 813 906 ALL
  • ≈ 40 163 USD
2019680000 km
Mbretëria e Bashkuar, UNIT 2B,ECCLESFIELD 35 IND.ESTATE STATION ROAD ECCLESFIELD SHEFFIELD S35 9YR, the United Kingdom
MAN TGX 18.360 - Gjysmë-kamion: foto 1

MAN TGX 18.360

Gjysmë-kamion
2013757164 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Botuar: 18orë 3minNumri i referencës NV13OPO
Ankandi
2013757164 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Renault T 520 - Gjysmë-kamion: foto 1
Renault T 520 - Gjysmë-kamion: foto 2
Renault T 520 - Gjysmë-kamion: foto 3
Renault T 520 - Gjysmë-kamion: foto 4
Renault T 520 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Renault T 520

Gjysmë-kamion
2021295087 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Botuar: 18orë 4minNumri i referencës SJ70GNX
Ankandi
2021295087 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
DAF CF 440 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 1
DAF CF 440 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 2
DAF CF 440 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 3
DAF CF 440 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 4
DAF CF 440 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (27)

DAF CF 440 EURO 6

Gjysmë-kamion
20161321210 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Botuar: 18orë 4minNumri i referencës FJ66USN
Ankandi
20161321210 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Scania G 450 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania G 450 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania G 450 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania G 450 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania G 450 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (29)

Scania G 450 EURO 6

Gjysmë-kamion
2015422103 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Botuar: 18orë 4minNumri i referencës CA15LVT
Ankandi
2015422103 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
DAF CF 85.460 - Gjysmë-kamion: foto 1
DAF CF 85.460 - Gjysmë-kamion: foto 2
DAF CF 85.460 - Gjysmë-kamion: foto 3
DAF CF 85.460 - Gjysmë-kamion: foto 4
DAF CF 85.460 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

DAF CF 85.460

Gjysmë-kamion
20131671187 km
Mbretëria e Bashkuar, Hemel Hempstead
Botuar: 18orë 5minNumri i referencës PE63MLF
Ankandi
20131671187 km
Mbretëria e Bashkuar, Hemel Hempstead
Mercedes-Benz ACTROS 2545 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 1
Mercedes-Benz ACTROS 2545 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 2
Mercedes-Benz ACTROS 2545 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 3
Mercedes-Benz ACTROS 2545 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 4
Mercedes-Benz ACTROS 2545 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (29)

Mercedes-Benz ACTROS 2545 BLUETEC 6

Gjysmë-kamion
2017628867 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Botuar: 18orë 5minNumri i referencës YC67NUX
Ankandi
2017628867 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
DAF XF 460 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 1
DAF XF 460 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 2
DAF XF 460 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 3
DAF XF 460 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 4
DAF XF 460 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (31)

DAF XF 460 EURO 6

Gjysmë-kamion
2015997307 kmEuro 6
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Botuar: 18orë 6minNumri i referencës EY65KNG
Ankandi
2015997307 kmEuro 6
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Volvo FH 16 - Gjysmë-kamion: foto 1
Volvo FH 16 - Gjysmë-kamion: foto 2
Volvo FH 16 - Gjysmë-kamion: foto 3
Volvo FH 16 - Gjysmë-kamion: foto 4
Volvo FH 16 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

Volvo FH 16

Gjysmë-kamion
2013895941 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Botuar: 18orë 7minNumri i referencës J17CPY
Ankandi
2013895941 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Mercedes-Benz ACTROS 1843 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 1
Mercedes-Benz ACTROS 1843 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 2
Mercedes-Benz ACTROS 1843 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 3
Mercedes-Benz ACTROS 1843 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 4
Mercedes-Benz ACTROS 1843 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Mercedes-Benz ACTROS 1843 BLUETEC 6

Gjysmë-kamion
2015395183 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Botuar: 18orë 7minNumri i referencës GN65PSU
Ankandi
2015395183 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
DAF CF 440 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 1
DAF CF 440 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 2
DAF CF 440 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 3
DAF CF 440 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 4
DAF CF 440 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

DAF CF 440 EURO 6

Gjysmë-kamion
20161282165 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Botuar: 18orë 7minNumri i referencës FJ66UPM
Ankandi
20161282165 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Mercedes-Benz AROCS 3363 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 1

Mercedes-Benz AROCS 3363 BLUETEC 6

Gjysmë-kamion
2014577047 km
Mbretëria e Bashkuar, Scotland
Botuar: 18orë 8minNumri i referencës SA64TWF
Ankandi
2014577047 km
Mbretëria e Bashkuar, Scotland
DAF CF 85.460 - Gjysmë-kamion: foto 1
DAF CF 85.460 - Gjysmë-kamion: foto 2
DAF CF 85.460 - Gjysmë-kamion: foto 3
DAF CF 85.460 - Gjysmë-kamion: foto 4
DAF CF 85.460 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (29)

DAF CF 85.460

Gjysmë-kamion
2013973876 km6x2Euro 6
Mbretëria e Bashkuar, Hemel Hempstead
Botuar: 18orë 8minNumri i referencës PE63MLV
Ankandi
2013973876 km6x2Euro 6
Mbretëria e Bashkuar, Hemel Hempstead
DAF XF 510 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 1
DAF XF 510 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 2
DAF XF 510 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 3
DAF XF 510 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 4
DAF XF 510 EURO 6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

DAF XF 510 EURO 6

Gjysmë-kamion
20151135627 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Botuar: 18orë 8minNumri i referencës FJ65VBY
Ankandi
20151135627 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Mercedes-Benz ACTROS 2543 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 1
Mercedes-Benz ACTROS 2543 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 2
Mercedes-Benz ACTROS 2543 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 3
Mercedes-Benz ACTROS 2543 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 4
Mercedes-Benz ACTROS 2543 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (27)

Mercedes-Benz ACTROS 2543 BLUETEC 6

Gjysmë-kamion
2017830913 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Botuar: 18orë 9minNumri i referencës LK67RXX
Ankandi
2017830913 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
MAN TGX 18.360 - Gjysmë-kamion: foto 1
MAN TGX 18.360 - Gjysmë-kamion: foto 2
MAN TGX 18.360 - Gjysmë-kamion: foto 3
MAN TGX 18.360 - Gjysmë-kamion: foto 4
MAN TGX 18.360 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

MAN TGX 18.360

Gjysmë-kamion
201523721 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Botuar: 18orë 9minNumri i referencës NU15CPZ
Ankandi
201523721 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Mercedes-Benz ANTOS 2443 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 1
Mercedes-Benz ANTOS 2443 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 2
Mercedes-Benz ANTOS 2443 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 3
Mercedes-Benz ANTOS 2443 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 4
Mercedes-Benz ANTOS 2443 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Mercedes-Benz ANTOS 2443 BLUETEC 6

Gjysmë-kamion
2017557354 km
Mbretëria e Bashkuar, Hemel Hempstead
Botuar: 18orë 10minNumri i referencës YA17MYS
Ankandi
2017557354 km
Mbretëria e Bashkuar, Hemel Hempstead
MAN TGX 18.360 - Gjysmë-kamion: foto 1

MAN TGX 18.360

Gjysmë-kamion
2013707485 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Botuar: 18orë 10minNumri i referencës NV13OPS
Ankandi
2013707485 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Mercedes-Benz ACTROS 2545 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 1
Mercedes-Benz ACTROS 2545 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 2
Mercedes-Benz ACTROS 2545 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 3
Mercedes-Benz ACTROS 2545 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 4
Mercedes-Benz ACTROS 2545 BLUETEC 6 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (29)

Mercedes-Benz ACTROS 2545 BLUETEC 6

Gjysmë-kamion
2016728666 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Botuar: 18orë 10minNumri i referencës SV66HYP
Ankandi
2016728666 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
DAF XF 105.460 - Gjysmë-kamion: foto 1
DAF XF 105.460 - Gjysmë-kamion: foto 2
DAF XF 105.460 - Gjysmë-kamion: foto 3
DAF XF 105.460 - Gjysmë-kamion: foto 4
DAF XF 105.460 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

DAF XF 105.460

Gjysmë-kamion
1901846894 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Botuar: 18orë 10minNumri i referencës AR14RFT
Ankandi
1901846894 km
Mbretëria e Bashkuar, Doncaster
Faqja 1 e 13
1 / 13
T1 new listing page - Gjysmë-kamionë nga Mbretëria e Bashkuar
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.