Gjysmë-kamion Scania R410 RETARDER + PTO 10X nga Belgjikë në shitje - ID: 8670140
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: Scania R410 RETARDER + PTO 10X

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Hapni katalogun
Oferta të ngjashme:
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Scania R410 RETARDER + PTO

Gjysmë-kamion
2015775884 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 11615 kgPesha bruto: 19000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Pyet për çmimin
2015775884 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 11615 kgPesha bruto: 19000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R410 RETARDER + PTO - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Scania R410 RETARDER + PTO

Gjysmë-kamion
2015774776 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 11615 kgPesha bruto: 19000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Pyet për çmimin
2015774776 km4x2Euro 6411 hpNgarkesa e dobishme: 11615 kgPesha bruto: 19000 kg
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
Scania R 410, LOWDECK, RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R 410, LOWDECK, RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R 410, LOWDECK, RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R 410, LOWDECK, RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R 410, LOWDECK, RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Scania R 410, LOWDECK, RETARDER

Gjysmë-kamion
2016794969 km4x2Euro 6411 hpPesha bruto: 18000 kg
Republika Çeke, Karlov 1119, CZ-594 01 Velké Mezirici, Czech Republic
Botuar: 4m 13d

21 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 195 409 ALL
 • ≈ 23 842 USD
2016794969 km4x2Euro 6411 hpPesha bruto: 18000 kg
Republika Çeke, Karlov 1119, CZ-594 01 Velké Mezirici, Czech Republic
Kontakto shitësin
Scania R410 alcoa's retarder pto - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R410 alcoa's retarder pto - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R410 alcoa's retarder pto - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R410 alcoa's retarder pto - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R410 alcoa's retarder pto - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Scania R410 alcoa's retarder pto

Gjysmë-kamion
2019548922 km4x2Euro 6409 hpNgarkesa e dobishme: 11072 kgPesha bruto: 19000 kg
Holandë, Vuren, The Netherlands
Botuar: 20dNumri i referencës 311129

39 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 999 855 ALL
 • ≈ 43 439 USD
2019548922 km4x2Euro 6409 hpNgarkesa e dobishme: 11072 kgPesha bruto: 19000 kg
Holandë, Vuren, The Netherlands
Kontakto shitësin
Scania R410 4X2 Retarder Xenon Navi - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R410 4X2 Retarder Xenon Navi - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R410 4X2 Retarder Xenon Navi - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R410 4X2 Retarder Xenon Navi - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R410 4X2 Retarder Xenon Navi - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Scania R410 4X2 Retarder Xenon Navi

Gjysmë-kamion
2016560929 km4x2Euro 6410 hp
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Botuar: 16dNumri i referencës 70250334

19 400EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 944 791 ALL
 • ≈ 21 120 USD
2016560929 km4x2Euro 6410 hp
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Kontakto shitësin
Scania R410, LOWDECK, RETARDER, TOP STAND - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R410, LOWDECK, RETARDER, TOP STAND - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R410, LOWDECK, RETARDER, TOP STAND - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R410, LOWDECK, RETARDER, TOP STAND - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R410, LOWDECK, RETARDER, TOP STAND - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Scania R410, LOWDECK, RETARDER, TOP STAND

Gjysmë-kamion
2016821303 km4x2Euro 6411 hpPesha bruto: 18000 kg
Republika Çeke, Karlov 1119, CZ-594 01 Velké Mezirici, Czech Republic
Botuar: 1v

25 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 596 397 ALL
 • ≈ 28 197 USD
2016821303 km4x2Euro 6411 hpPesha bruto: 18000 kg
Republika Çeke, Karlov 1119, CZ-594 01 Velké Mezirici, Czech Republic
Kontakto shitësin
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Scania R410 RETARDER

Gjysmë-kamion
2017747658 kmEuro 6
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium

19 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 954 816 ALL
 • ≈ 21 229 USD
2017747658 kmEuro 6
Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Kontakto shitësin
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Scania R410 RETARDER

Gjysmë-kamion
20141022200 km4x2Euro 6
Letoni, Riga
Botuar: 4m 13d

15 500EUR

 • ≈ 1 553 828 ALL
 • ≈ 16 875 USD
20141022200 km4x2Euro 6
Letoni, Riga
Kontakto shitësin
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Scania R410 RETARDER

Gjysmë-kamion
20141197236 kmEuro 6
Letoni, Riga
Botuar: 4m 13d

15 500EUR

 • ≈ 1 553 828 ALL
 • ≈ 16 875 USD
20141197236 kmEuro 6
Letoni, Riga
Kontakto shitësin
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 1
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 2
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 3
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 4
Scania R410 RETARDER - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Scania R410 RETARDER

Gjysmë-kamion
2015967626 kmEuro 6
Letoni, Riga
Botuar: 4m 13d

16 500EUR

 • ≈ 1 654 075 ALL
 • ≈ 17 963 USD
2015967626 kmEuro 6
Letoni, Riga
Kontakto shitësin

Gjysmë-kamion Scania R410 RETARDER + PTO 10X

Hmm, duket se artikulli është shitur
Gjysmë-kamion Scania R410 RETARDER + PTO 10X: foto 1

Gjeni oferta të reja në katalog

Hapni katalogun
zoom in
Gjysmë-kamion Scania R410 RETARDER + PTO 10X: foto 1
See what's in stock now
SHITUR

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: Scania R410 RETARDER + PTO 10X

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Marka

Numri i referencës

2869
Viti i prodhimit

2016
Kilometrazhi

675000 km
Gjendja

e mirë
Data e regjistrimit të parë

12.07.2016
Pesha neto

7385 kg
Pesha bruto

19000 kg
Ngarkesa e dobishme

11615 kg
Gjatësia

5960 mm
Gjerësia

2550 mm
Ngjyra

blu
Vendndodhja

Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Motori/linja e ngarjes
klasa e shkarkimeve

karburanti

dizel
zhvendosja

12742 cc
cilindrat e motorit

6
rendimenti i fuqisë

411 hp
kutia e marsheve

transmisioni

Automatikgetriebe
marrja e fuqisë

ngadalësuesi/ngadalësuesi i brendshëm

ASR

Shasia/pezullimi
konfigurimi i aksit

numri i akseve

2-aks
baza e rrotës

3700 mm
lubrifikimi qendror

ABS

EBS

goma me aliazh të lehtë

Kabina/pjesa e brendshme
tipi i kabinës

kabinë gjumi
drita kundër mjegullës

fshehësi i diellit

dritare me rrymë

kyçja qendrore

ngrohësi

ngrohësi i parkimit

kontrolli i shpejtësisë

radio

CD

frigorifer

Më shumë informacion

Additional options and accessories

 • Adaptive cruise control
 • Aluminium fuel tank
 • Climate control
 • Heater
 • Intarder
 • Reversing camera
 • Sleeper cab
 • Speed limiter

More information

Bodywork: Standard tractor

Transmission: SCANIA, Automatic

Cab: sleep

Technical condition: good

Visual appearance: good

Dealer information

We do our best to keep the data as accurately as possible.

No rights derived from the data given

WWW.DENOTTERTRUCKS.COM

SHITUR

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: Scania R410 RETARDER + PTO 10X

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"

Seri të tjera prej Gjysmë-kamionë SCANIA

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 old test archive
t1 test archive - Tractor unit
t1 test archive - G.A. den Otter Trucks B.V.B.A