Reja dhe përdorur Gjysmë-kamionë SINOTRUK në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Gjysmë-kamionë SINOTRUK

125
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 7
SINOTRUK
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 1
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 2
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 3
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 4
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

SINOTRUK Howo tractor unit

Gjysmë-kamion
202022000 km4x2Euro 3371 hpPesha bruto: 8800 kg
Kinë, Add: 1003# Fortune Plaza, Jin Yuan Rd.Hefei Anhui Province China
Botuar: 2d

12 845EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 301 558 ALL
 • ≈ 13 758 USD
202022000 km4x2Euro 3371 hpPesha bruto: 8800 kg
Kinë, Add: 1003# Fortune Plaza, Jin Yuan Rd.Hefei Anhui Province China
Kontakto shitësin
SINOTRUK Howo 380 Truck Head - Gjysmë-kamion: foto 1
SINOTRUK Howo 380 Truck Head - Gjysmë-kamion: foto 2
SINOTRUK Howo 380 Truck Head - Gjysmë-kamion: foto 3
SINOTRUK Howo 380 Truck Head - Gjysmë-kamion: foto 4
SINOTRUK Howo 380 Truck Head - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

SINOTRUK Howo 380 Truck Head

Gjysmë-kamion
202120000 km6x4Euro 2380 hpPesha bruto: 8800 kg
Kinë, Add: 1003# Fortune Plaza, Jin Yuan Rd.Hefei Anhui Province China
Botuar: 2d

12 286EUR

 • ≈ 1 244 915 ALL
 • ≈ 13 159 USD
202120000 km6x4Euro 2380 hpPesha bruto: 8800 kg
Kinë, Add: 1003# Fortune Plaza, Jin Yuan Rd.Hefei Anhui Province China
Kontakto shitësin
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 1
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 2
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 3
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 4
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

SINOTRUK Howo tractor unit

Gjysmë-kamion
201922000 km6x4Euro 2371 hpPesha bruto: 8800 kg
Kinë, Add: 1003# Fortune Plaza, Jin Yuan Rd.Hefei Anhui Province China
Botuar: 2d

11 728EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 188 374 ALL
 • ≈ 12 562 USD
201922000 km6x4Euro 2371 hpPesha bruto: 8800 kg
Kinë, Add: 1003# Fortune Plaza, Jin Yuan Rd.Hefei Anhui Province China
Kontakto shitësin
Howo 6x4 - Gjysmë-kamion: foto 1
Howo 6x4 - Gjysmë-kamion: foto 2
Howo 6x4 - Gjysmë-kamion: foto 3
Howo 6x4 - Gjysmë-kamion: foto 4
Howo 6x4 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Howo 6x4

Gjysmë-kamion
202127654 kmEuro 3
Kinë, Minhang District, Shanghai
Botuar: 3d

9 288EUR

 • ≈ 941 134 ALL
 • ≈ 9 948 USD
202127654 kmEuro 3
Kinë, Minhang District, Shanghai
Howo 400hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 1
Howo 400hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 2
Howo 400hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 3
Howo 400hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 4
Howo 400hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Howo 400hp tractor

Gjysmë-kamion
Kinë, Minhang District
Botuar: 3d

15 000EUR

 • ≈ 1 519 920 ALL
 • ≈ 16 066 USD
Kinë, Minhang District
Howo tractor head 371/375hp - Gjysmë-kamion: foto 1
Howo tractor head 371/375hp - Gjysmë-kamion: foto 2

Howo tractor head 371/375hp

Gjysmë-kamion
Kinë, Minhang District
Botuar: 3d

15 000EUR

 • ≈ 1 519 920 ALL
 • ≈ 16 066 USD
Kinë, Minhang District
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 1
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 2
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 3
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 4
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

SINOTRUK Howo tractor unit

Gjysmë-kamion
201922000 km6x4Euro 2371 hpPesha bruto: 8800 kg
Kinë, Add: 1003# Fortune Plaza, Jin Yuan Rd.Hefei Anhui Province China
Botuar: 4d

12 153EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 231 439 ALL
 • ≈ 13 017 USD
201922000 km6x4Euro 2371 hpPesha bruto: 8800 kg
Kinë, Add: 1003# Fortune Plaza, Jin Yuan Rd.Hefei Anhui Province China
Kontakto shitësin
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 1
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 2
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 3
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 4
SINOTRUK Howo tractor unit - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

SINOTRUK Howo tractor unit

Gjysmë-kamion
201922000 km6x4Euro 2371 hpPesha bruto: 8800 kg
Kinë, Add: 1003# Fortune Plaza, Jin Yuan Rd.Hefei Anhui Province China
Botuar: 4d

12 153EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 231 439 ALL
 • ≈ 13 017 USD
201922000 km6x4Euro 2371 hpPesha bruto: 8800 kg
Kinë, Add: 1003# Fortune Plaza, Jin Yuan Rd.Hefei Anhui Province China
Kontakto shitësin
SINOTRUK HOWO 371 Tractor 6X4 - Gjysmë-kamion: foto 1
SINOTRUK HOWO 371 Tractor 6X4 - Gjysmë-kamion: foto 2
SINOTRUK HOWO 371 Tractor 6X4 - Gjysmë-kamion: foto 3
SINOTRUK HOWO 371 Tractor 6X4 - Gjysmë-kamion: foto 4
SINOTRUK HOWO 371 Tractor 6X4 - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

SINOTRUK HOWO 371 Tractor 6X4

Gjysmë-kamion
202118000 km6x4Euro 2371 hp
Kinë, Add: 1003# Fortune Plaza, Jin Yuan Rd.Hefei Anhui Province China
Botuar: 4d

11 877EUR

 • ≈ 1 203 472 ALL
 • ≈ 12 721 USD
202118000 km6x4Euro 2371 hp
Kinë, Add: 1003# Fortune Plaza, Jin Yuan Rd.Hefei Anhui Province China
Kontakto shitësin
Howo 371HP - Gjysmë-kamion: foto 1
Howo 371HP - Gjysmë-kamion: foto 2
Howo 371HP - Gjysmë-kamion: foto 3
Howo 371HP - Gjysmë-kamion: foto 4

Howo 371HP

Gjysmë-kamion
20183000 kmPesha bruto: 25000 kg
Kinë, Minhang District
Botuar: 10d

15 000EUR

 • ≈ 1 519 920 ALL
 • ≈ 16 066 USD
20183000 kmPesha bruto: 25000 kg
Kinë, Minhang District
Howo 371hp - Gjysmë-kamion: foto 1
Howo 371hp - Gjysmë-kamion: foto 2
Howo 371hp - Gjysmë-kamion: foto 3
Howo 371hp - Gjysmë-kamion: foto 4

Howo 371hp

Gjysmë-kamion
Kinë, Minhang District
Botuar: 10d

15 000EUR

 • ≈ 1 519 920 ALL
 • ≈ 16 066 USD
Kinë, Minhang District
Howo 371hp - Gjysmë-kamion: foto 1
Howo 371hp - Gjysmë-kamion: foto 2
Howo 371hp - Gjysmë-kamion: foto 3
Howo 371hp - Gjysmë-kamion: foto 4

Howo 371hp

Gjysmë-kamion
2018Pesha bruto: 25000 kg
Kinë, Minhang District
Botuar: 10d

15 000EUR

 • ≈ 1 519 920 ALL
 • ≈ 16 066 USD
2018Pesha bruto: 25000 kg
Kinë, Minhang District
HOWO 6x4 371hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 1
HOWO 6x4 371hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 2
HOWO 6x4 371hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 3
HOWO 6x4 371hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 4
HOWO 6x4 371hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

HOWO 6x4 371hp tractor

Gjysmë-kamion
371 hp
Kinë, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Botuar: 10d
Pyet për çmimin
371 hp
Kinë, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
HOWO T7H-540hp- tractor - Gjysmë-kamion: foto 1
HOWO T7H-540hp- tractor - Gjysmë-kamion: foto 2
HOWO T7H-540hp- tractor - Gjysmë-kamion: foto 3
HOWO T7H-540hp- tractor - Gjysmë-kamion: foto 4

HOWO T7H-540hp- tractor

Gjysmë-kamion
540 hp
Kinë, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Botuar: 10d
Pyet për çmimin
540 hp
Kinë, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
HOWO HOWO T7H-540 tractors - Gjysmë-kamion: foto 1
HOWO HOWO T7H-540 tractors - Gjysmë-kamion: foto 2
HOWO HOWO T7H-540 tractors - Gjysmë-kamion: foto 3
HOWO HOWO T7H-540 tractors - Gjysmë-kamion: foto 4

HOWO HOWO T7H-540 tractors

Gjysmë-kamion
540 hp
Kinë, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Botuar: 12d
Pyet për çmimin
540 hp
Kinë, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
HOWO HOWO T7H-540 tractor - Gjysmë-kamion: foto 1
HOWO HOWO T7H-540 tractor - Gjysmë-kamion: foto 2
HOWO HOWO T7H-540 tractor - Gjysmë-kamion: foto 3
HOWO HOWO T7H-540 tractor - Gjysmë-kamion: foto 4

HOWO HOWO T7H-540 tractor

Gjysmë-kamion
540 hp
Kinë, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Botuar: 12d
Pyet për çmimin
540 hp
Kinë, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
HOWO 6x4 375hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 1
HOWO 6x4 375hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 2
HOWO 6x4 375hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 3
HOWO 6x4 375hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 4
HOWO 6x4 375hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

HOWO 6x4 375hp tractor

Gjysmë-kamion
375 hp
Kinë, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Botuar: 12d
Pyet për çmimin
375 hp
Kinë, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
HOWO HOWO-6x4 371hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 1
HOWO HOWO-6x4 371hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 2
HOWO HOWO-6x4 371hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 3
HOWO HOWO-6x4 371hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 4
HOWO HOWO-6x4 371hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

HOWO HOWO-6x4 371hp tractor

Gjysmë-kamion
371 hp
Kinë, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Botuar: 12d
Pyet për çmimin
371 hp
Kinë, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
HOWO 6x4 371hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 1
HOWO 6x4 371hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 2
HOWO 6x4 371hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 3
HOWO 6x4 371hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 4
HOWO 6x4 371hp tractor - Gjysmë-kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

HOWO 6x4 371hp tractor

Gjysmë-kamion
371 hp
Kinë, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Botuar: 12d
Pyet për çmimin
371 hp
Kinë, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
HOWO 6X4 TRACTOR SINOTRUCK 371HP - Gjysmë-kamion: foto 1
HOWO 6X4 TRACTOR SINOTRUCK 371HP - Gjysmë-kamion: foto 2
HOWO 6X4 TRACTOR SINOTRUCK 371HP - Gjysmë-kamion: foto 3

HOWO 6X4 TRACTOR SINOTRUCK 371HP

Gjysmë-kamion
20206x4Euro 2371 hp
Kinë, Nanjing
Botuar: 14d

9 880EUR

 • ≈ 1 001 120 ALL
 • ≈ 10 582 USD
20206x4Euro 2371 hp
Kinë, Nanjing
Faqja 1 e 7
1 / 7
T1 new listing page - Gjysmë-kamionë SINOTRUK
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.