Reja dhe përdorur gjysmë rimorkiot me plan ngarkimi të ulët LIDER në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri | EUR
0
Kyçu / Regjistrimi
Katalogu
Shes
Vendosni një reklamë

Gjysmë rimorkiot me plan ngarkimi të ulët LIDER


Seleksiono sipas:
Rezultateve për faqe:
LIDER TRAILER  -ENES GROUP NEW remorque surbaissée 2023 YEAR (MANUFACTURER COMPANY) - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 20
1 500 EUR
E re
2024
4-aks
Ngarkesa e dobishme: 80 000 kg
Pesha bruto: 91 500 kg

Botuar: 18d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Turqia, Konya

Numri i referencës 19032012

LIDER 2023 YEAR NEW MODELS containeer flatbes semi TRAILER FOR SALE - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 17
60 000 EUR
Çmimi pa. TVSH

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

E re
2024
6-aks
Ngarkesa e dobishme: 50 000 kg
Pesha bruto: 57 000 kg

Botuar: 25d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Turqia, Konya

LIDER 2023 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 20
1 000 EUR

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

E re
2023
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 50 000 kg
Pesha bruto: 60 000 kg

Botuar: 25d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Turqia, Konya

 Lider - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
40 000 EUR
Ankandi
2023

Botuar: 28d

MPE Benelux

Holandë, Zevenbergen

Numri i referencës NP9LD0700NK187073

LIDER 2023 READY IN STOCK UNUSED FRONT LOADING - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 21
Pyet për çmimin

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

E re
2023
4-aks
Ngarkesa e dobishme: 50 000 kg
Pesha bruto: 60 000 kg

Botuar: 1m 1d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Turqia, Konya

LIDER 2023 MODEL NEW LOWBOY TRAILER FROM MANUFACTURER - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 11
Pyet për çmimin

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

E re
2023
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 42 000 kg

Botuar: 1m 1d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Turqia, İstanbul

Numri i referencës Lider cement trailer 2022

LIDER LIDER NEW 2023 MODEL Lowbed - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 13
110 000 EUR
Çmimi pa. TVSH

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

E re
2023
12-aks

Botuar: 1m 1d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Gjermani, Munich

LIDER 2023model new directly from manufacturer company available stock - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 20
Pyet për çmimin

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

E re
2023
4-aks
Ngarkesa e dobishme: 90 000 kg
Pesha bruto: 103 000 kg

Botuar: 1m 1d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Rumani, București

LIDER NEW 2023 MODELS YEAR LIDER TRAILER - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 20
Pyet për çmimin
E re
2024
4-aks
Ngarkesa e dobishme: 60 000 kg
Pesha bruto: 71 800 kg

Botuar: 1m 1d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Francë

Numri i referencës Lider Trailer

LIDER 2023 model 150 Tons capacity Lowbed semi trailer - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 17
Pyet për çmimin
E re
2023
10-aks
Ngarkesa e dobishme: 150 000 kg
Pesha bruto: 168 000 kg

Botuar: 1m 1d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Francë

LIDER NEW 2023 MODELS YEAR LIDER TRAILER - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 20
33 000 EUR
Çmimi pa. TVSH
E re
2023
4-aks
Ngarkesa e dobishme: 60 000 kg
Pesha bruto: 71 800 kg

Botuar: 1m 4d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Francë

Numri i referencës Lider Trailer

LIDER 2023 Model 200 TONS CAPACITY New Productions Directly From Manufacture - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 17
Pyet për çmimin
E re
2023
10-aks
Ngarkesa e dobishme: 200 000 kg
Pesha bruto: 234 000 kg

Botuar: 1m 4d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Turqia, Konya

Numri i referencës LIDER 12 AXLES

LIDER TRAILER  -ENES GROUP NEW remorque surbaissée 2023 YEAR (MANUFACTURER COMPANY) - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 20
30 000 EUR
Çmimi pa. TVSH
E re
2023
4-aks
Ngarkesa e dobishme: 80 000 kg
Pesha bruto: 91 500 kg

Botuar: 1m 4d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Bregu i Fildishtë, ABIDJAN

Numri i referencës 19032012

LIDER 2023 YEAR NEW LOWBED TRAILER FOR SALE (MANUFACTURER COMPANY) - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 20
Pyet për çmimin
E re
2024
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 45 000 kg
Pesha bruto: 58 500 kg

Botuar: 1m 4d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Rumani, bucarest

LIDER LIDER NEW 2023 MODEL Lowbed - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 13
Pyet për çmimin

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

E re
2024
12-aks

Botuar: 1m 4d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Turqia, Konya

LIDER 2023 model new from MANUFACTURER COMPANY Ready in stock - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 19
48 000 EUR
Çmimi pa. TVSH
E re
2024
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 50 000 kg
Pesha bruto: 58 500 kg

Botuar: 1m 11d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Turqia, Konya

LIDER 2023 model 150 Tons capacity Lowbed semi trailer - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 17
Pyet për çmimin
E re
2024
10-aks
Ngarkesa e dobishme: 150 000 kg
Pesha bruto: 168 000 kg

Botuar: 1m 11d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Francë

LIDER 2024 YEAR NEW LOWBED TRAILER FOR SALE (MANUFACTURER COMPANY) - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 20
30 000 EUR
Çmimi pa. TVSH
E re
2024
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 50 000 kg
Pesha bruto: 58 500 kg

Botuar: 1m 26d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Rumani, bucarest

LIDER LIDER NEW 2023 MODEL Lowbed - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 13
Pyet për çmimin

Gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët për transportimin e makinerive të rënda

E re
2023
12-aks

Botuar: 1m 26d

LIDER LOWBED ARACUSTU EKIPMANLARI INSAAT SANAYI

6 L

Gjermani, Munich

 LIDER LABUDICA 3 OSOVINE - NOVA, 2022 god. - gjysmë rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 3
Pyet për çmimin
E re
2022
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 45 000 kg

Botuar: 7m 16d

HIDRO - RAD D.O.O.

F L T H

Kroacia, Šestanovac

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 test Semi-trailers - Low loader semi-trailers - LIDER
t1 old