Oferta të ngjashme

Gjysmërimorkio me bot Atcomex Kippsilo 56.000 Ltr / 1 / BKS39/27C/1C56 3 axles
Atcomex Kippsilo 56.000 Ltr / 1 / BKS39/27C/1C56 3 axles
2006, 3-aks
Holandë, Veghel
9 600 EUR
Gjysmërimorkio me bot Atcomex Kippsilo 56.000 Ltr / 1 / BKS39/27C/1C56 3 axles, 2006
Gjysmërimorkio me bot LAG 61.000 Ltr / 1 / Kippsilo BPW BK22
LAG 61.000 Ltr / 1 / Kippsilo BPW BK22
1999, 3-aks
Holandë, Veghel
6 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG 61.000 Ltr / 1 / Kippsilo BPW BK22, 1999
Gjysmërimorkio me bot Benalu T39NLNEP 62.000 Ltr / 1 / Kipanlage
Benalu T39NLNEP 62.000 Ltr / 1 / Kipanlage
1999, 3-aks
Holandë, Veghel
9 600 EUR
Gjysmërimorkio me bot Benalu T39NLNEP 62.000 Ltr / 1 / Kipanlage, 1999
Gjysmërimorkio me bot OKT Trailer OKTH 34.000 Ltr / 1 / Liftachse EU/BE-Registration
OKT Trailer OKTH 34.000 Ltr / 1 / Liftachse EU/BE-Registration
2019, 3-aks
Holandë, Veghel
19 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot OKT Trailer OKTH 34.000 Ltr / 1 / Liftachse EU/BE-Registration, 2019
Gjysmërimorkio me bot OKT Trailer OKTH 34.000 Ltr / 1 / Liftachse EU/BE-Registration
OKT Trailer OKTH 34.000 Ltr / 1 / Liftachse EU/BE-Registration
2019, 3-aks
Holandë, Veghel
19 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot OKT Trailer OKTH 34.000 Ltr / 1 / Liftachse EU/BE-Registration, 2019
Gjysmërimorkio me bot SPITZER 59.000 Ltr / 1 / Kippsilo
SPITZER 59.000 Ltr / 1 / Kippsilo
1990, 3-aks
Holandë, Veghel
6 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot SPITZER 59.000 Ltr / 1 / Kippsilo, 1990
Gjysmërimorkio me bot SPITZER 60.000 Ltr / 1 / Kipp Silo
SPITZER 60.000 Ltr / 1 / Kipp Silo
1997, 3-aks
Holandë, Veghel
8 200 EUR
Gjysmërimorkio me bot SPITZER 60.000 Ltr / 1 / Kipp Silo, 1997
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
1999, 3-aks
Holandë, Veghel
9 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo, 1999
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
1999, 3-aks
Holandë, Veghel
9 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo, 1999
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
1999, 3-aks
Holandë, Veghel
9 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo, 1999
Gjysmërimorkio me bot Atcomex 40.000 Ltr / 4 / FUEL-BENZIN-ADR Pumpe T0/27TRI/38AL.
Atcomex 40.000 Ltr / 4 / FUEL-BENZIN-ADR Pumpe T0/27TRI/38AL.
1996, 3-aks
Holandë, Veghel
8 600 EUR
Gjysmërimorkio me bot Atcomex 40.000 Ltr / 4 / FUEL-BENZIN-ADR Pumpe T0/27TRI/38AL., 1996
Gjysmërimorkio me bot Ardor Turbo's Hoet 39.000 Ltr / 1 / Liftachse OPT/3AT/39/06S
Ardor Turbo's Hoet 39.000 Ltr / 1 / Liftachse OPT/3AT/39/06S
2011, 3-aks
Holandë, Veghel
19 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot Ardor Turbo's Hoet 39.000 Ltr / 1 / Liftachse OPT/3AT/39/06S, 2011

Gjysmërimorkio me bot Atcomex 56.000 Ltr / 1 / Liftachse

ID 70112220
Viti i prodhimit 1999
Data e regjistrimit të parë 07.06.1991
Pesha neto 7 620 kg
Pesha bruto 39 000 kg
Ngarkesa e dobishme 31 380 kg
Vendndodhja Holandë, Veghel
Shasia/pezullimi
 • pezullimi: ajër
 • numri i akseve: 3-aks
 • marka e akseve: SAF: 1,2,3
 • aksi i ngritjes
 • frenat: tamburi
Karroceria/supestruktura
 • numri i ndarjeve të serbatorit: 1
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: gjysmërimorkio me bot Atcomex 56.000 Ltr / 1 / Liftachse

Dërgo reklamën "Po kërkoj..."

Dërgo reklamën "Po kërkoj...": gjysmërimorkio me bot Atcomex 56.000 Ltr / 1 / Liftachse

Zgjidh kategorinë: çfarë po kërkon?

 • Kamioni
 • Njësia e traktorit
 • Gjysmërimorkio
 • Rimorkio
 • Kamioncine
 • Autobus
 • Kamper
 • Makineri ndërtimi
 • Pajisje për trajtimin e materialeve
 • Makineri bujqësore
 • Pajisje pylltarie
 • Mjet bujqësor/special
 • Kokë
 • Karroceri/kontejner i ndërrueshëm
 • Pjesë këmbimi
 • Makineritë e tjera

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.