Oferta të ngjashme

Gjysmërimorkio me bot Heil / Thompson Fuel tank alu 36 m3 / 1 comp
Heil / Thompson Fuel tank alu 36 m3 / 1 comp
1991, 3-aks
Holandë, Hoogerheide
12 000 EUR
Gjysmërimorkio me bot Heil / Thompson Fuel tank alu 36 m3 / 1 comp, 1991
Gjysmërimorkio me bot Heil / Thompson Fuel tank alu 38 m3 / 5 comp + pump
Heil / Thompson Fuel tank alu 38 m3 / 5 comp + pump
1991, 3-aks
Holandë, Hoogerheide
12 500 EUR
Gjysmërimorkio me bot Heil / Thompson Fuel tank alu 38 m3 / 5 comp + pump, 1991
Gjysmërimorkio me bot Heil / Thompson Fuel tank alu 30.7 m3 / 6 comp
Heil / Thompson Fuel tank alu 30.7 m3 / 6 comp
2000, 2-aks
Holandë, Hoogerheide
12 000 EUR
Gjysmërimorkio me bot Heil / Thompson Fuel tank alu 30.7 m3 / 6 comp, 2000
Gjysmërimorkio me bot Heil / Thompson Fuel tank alu 28 m3 / 5 comp + pump/counter
Heil / Thompson Fuel tank alu 28 m3 / 5 comp + pump/counter
1998, 2-aks
Holandë, Hoogerheide
14 000 EUR
Gjysmërimorkio me bot Heil / Thompson Fuel tank alu 28 m3 / 5 comp + pump/counter, 1998
Gjysmërimorkio me bot Cobo Fuel tank alu 39.9 m3 / 5 comp
Cobo Fuel tank alu 39.9 m3 / 5 comp
1999, 3-aks
Holandë, Hoogerheide
18 500 EUR
Gjysmërimorkio me bot Cobo Fuel tank alu 39.9 m3 / 5 comp, 1999
Gjysmërimorkio me bot Spitzer Powder tank alu 39 m3 / 1 comp
Spitzer Powder tank alu 39 m3 / 1 comp
1999, 3-aks
Holandë, Hoogerheide
13 000 EUR
Gjysmërimorkio me bot Spitzer Powder tank alu 39 m3 / 1 comp, 1999
Gjysmërimorkio me bot Stokota Fuel tank alu 39 m3 / 5 comp
Stokota Fuel tank alu 39 m3 / 5 comp
2004, 3-aks
Holandë, Hoogerheide
19 500 EUR
Gjysmërimorkio me bot Stokota Fuel tank alu 39 m3 / 5 comp, 2004
Gjysmërimorkio me bot Stokota Fuel tank alu 39 m3 / 5 comp
Stokota Fuel tank alu 39 m3 / 5 comp
2004, 3-aks
Holandë, Hoogerheide
19 500 EUR
Gjysmërimorkio me bot Stokota Fuel tank alu 39 m3 / 5 comp, 2004
Gjysmërimorkio me bot Crane Fruehauf Jet fuel tank alu 39 m3 / 1 comp
Crane Fruehauf Jet fuel tank alu 39 m3 / 1 comp
1997, 3-aks
Holandë, Hoogerheide
12 000 EUR
Gjysmërimorkio me bot Crane Fruehauf Jet fuel tank alu 39 m3 / 1 comp, 1997
Gjysmërimorkio me bot Heil / ZVVZ Powder tank alu 40 m3 / 1 comp
Heil / ZVVZ Powder tank alu 40 m3 / 1 comp
2006, 3-aks
Holandë, Hoogerheide
12 500 EUR
Gjysmërimorkio me bot Heil / ZVVZ Powder tank alu 40 m3 / 1 comp, 2006
Gjysmërimorkio me bot Spitzer Powder tank alu 39 m3 / 1 comp
Spitzer Powder tank alu 39 m3 / 1 comp
2008, 3-aks
Holandë, Hoogerheide
20 000 EUR
Gjysmërimorkio me bot Spitzer Powder tank alu 39 m3 / 1 comp, 2008
Gjysmërimorkio me bot Spitzer Powder tank alu 39 m3 / 1 comp
Spitzer Powder tank alu 39 m3 / 1 comp
2001, 3-aks
Holandë, Hoogerheide
12 000 EUR
Gjysmërimorkio me bot Spitzer Powder tank alu 39 m3 / 1 comp, 2001

Gjysmërimorkio me bot për transportimin e karburantit Heil / Thompson Fuel tank alu 39 m3 / 1 comp

Marka HEIL
ID O002146
Viti i prodhimit 1999
Data e regjistrimit të parë 02.01.1999
Pesha bruto 38 000 kg
Gjatësia 11 600 mm
Gjerësia 2 500 mm
Lartësia 3 400 mm
Vendndodhja Holandë, Hoogerheide
Shasia/pezullimi
 • pezullimi: ajër
 • numri i akseve: 3-aks
 • marka e akseve: Ror
 • lartësia e shasisë: 1 000 mm
 • frenat: tamburi
 • gomat e pasme: 385/65R22.5, 40/65/90
Karroceria/supestruktura
 • për transportimin e: karburantit
 • materiali i karrocerisë: alumin
 • vëllimi i serbatorit: 39 000 L
 • numri i ndarjeve të serbatorit: 39000, 1
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: gjysmërimorkio me bot Heil / Thompson Fuel tank alu 39 m3 / 1 comp

Dërgo reklamën "Po kërkoj..."

Dërgo reklamën "Po kërkoj...": gjysmërimorkio me bot Heil / Thompson Fuel tank alu 39 m3 / 1 comp

Zgjidh kategorinë: çfarë po kërkon?

 • Kamioni
 • Gjysmë-kamion
 • Gjysmërimorkio
 • Rimorkio
 • Kamioncine
 • Autobus
 • Kamper
 • Makineri ndërtimi
 • Pajisje për trajtimin e materialeve
 • Makineri bujqësore
 • Pajisje pylltarie
 • Mjet bujqësor/special
 • Kokë
 • Karroceri/kontejner i ndërrueshëm
 • Pjesë këmbimi
 • Makineritë e tjera

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.