Gjysmërimorkio me bot LAG O-3-40 KT 60.500 Ltr / 1 / Kippanlage

Online: 1m 1d

Marka LAG
ID 70112213
Viti i prodhimit 2001
Data e regjistrimit të parë 06.03.2001
Pesha neto 6 540 kg
Pesha bruto 40 000 kg
Ngarkesa e dobishme 33 460 kg
Vendndodhja Holandë, Veghel
Telefoni +31 413 7...
Shasia/pezullimi
  • pezullimi: ajër
  • numri i akseve: 3-aks
  • marka e akseve: SAF 9 Ton Intradisc: 1,2,3
  • frenat: disku
Karroceria/supestruktura
  • numri i ndarjeve të serbatorit: 1
9600 EUR
9 600
EUR
  • 1 166 486 ALL
  • 10 583 USD

Çmimi neto

BAS Trucks B.V.
Shitësi
BAS Trucks B.V.
Holandë
I besueshëm
12 Më shumë se 12 vjet me Truck1
V Volvo shitës i autorizuar
Ora lokale e shitësit
22:50
9 600
EUR
  Kontakto shitësin
Objekti i mesazhit

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ky informacion është grumbulluar nga Truck1.eu, SIA për t'u ofruar përdoruesve shërbimet e saj online. Ne nuk do të grumbullojmë dhe ruajmë informacionin tuaj të ndjeshëm. Ky informacion është grumbulluar në përputhje me nenin 6(1) (b) të GDPR. Këto të dhëna do të mbahen për aq kohë që të nevojitet për ofrimin e shërbimeve për ju. Ky informacion mund të merret nga përfaqësuesi ynë rajonal përgjegjës për vendndodhjen tuaj, ndoshta jashtë BE-së. Ju keni të drejtën për të marrë një kopje të këtyre të dhënave, për t'i ndryshuar ose tërhequr pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave duke na kontaktuar, duke përcaktuar qartë detajet tuaja dhe çështjen. Ju keni të drejtë të paraqitni një ankesë pranë Autoritetit tuaj lokal të Mbrojtes së të Dhënave.
  Kuota e dërgimit me anije
Kërko llogaritjen manuale të dërgimit me anije

Oferta të ngjashme

Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
1999, 3-aks
Holandë, Veghel
9 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo, 1999
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
1999, 3-aks
Holandë, Veghel
9 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo, 1999
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
1999, 3-aks
Holandë, Veghel
9 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo, 1999
Gjysmërimorkio me bot LAG 0-3-38 KLA 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
LAG 0-3-38 KLA 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
1991, 3-aks
Holandë, Veghel
6 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG 0-3-38 KLA 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo, 1991
Gjysmërimorkio me bot LAG O-3-40 02 52.000 Ltr / 1 / Kippsilo
LAG O-3-40 02 52.000 Ltr / 1 / Kippsilo
2007, 3-aks
Holandë, Veghel
19 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG O-3-40 02 52.000 Ltr / 1 / Kippsilo, 2007
Gjysmërimorkio me bot Gofa 60.000 Ltr / 1 / Kippanlage SSA60
Gofa 60.000 Ltr / 1 / Kippanlage SSA60
2003, 3-aks
Holandë, Veghel
14 600 EUR
Gjysmërimorkio me bot Gofa 60.000 Ltr / 1 / Kippanlage SSA60, 2003
Gjysmërimorkio me bot SPITZER 60.000 Ltr / 1 / Kipp Silo
SPITZER 60.000 Ltr / 1 / Kipp Silo
1997, 3-aks
Holandë, Veghel
8 200 EUR
Gjysmërimorkio me bot SPITZER 60.000 Ltr / 1 / Kipp Silo, 1997
Gjysmërimorkio me bot LAG 61.000 Ltr / 1 / Kippsilo BPW BK22
LAG 61.000 Ltr / 1 / Kippsilo BPW BK22
1999, 3-aks
Holandë, Veghel
6 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG 61.000 Ltr / 1 / Kippsilo BPW BK22, 1999
Gjysmërimorkio me bot Dijkstra DRVO12-27 40.000 Ltr / 3 / Food Tank
Dijkstra DRVO12-27 40.000 Ltr / 3 / Food Tank
1995, 3-aks
Holandë, Veghel
20 400 EUR
Gjysmërimorkio me bot Dijkstra DRVO12-27 40.000 Ltr / 3 / Food Tank, 1995
Gjysmërimorkio me bot Burg 40.800 Ltr / 1 / Lift+Lenkachse Heizung BPO 13-30 Z
Burg 40.800 Ltr / 1 / Lift+Lenkachse Heizung BPO 13-30 Z
1994, 3-aks
Holandë, Veghel
17 600 EUR
Gjysmërimorkio me bot Burg 40.800 Ltr / 1 / Lift+Lenkachse Heizung BPO 13-30 Z, 1994
Gjysmërimorkio me bot LAG 0-3-39 KA 55 m3 / 1 kammer / Kippsilo
LAG 0-3-39 KA 55 m3 / 1 kammer / Kippsilo
1988, 3-aks
Holandë, Veghel
5 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG 0-3-39 KA 55 m3 / 1 kammer / Kippsilo, 1988
Gjysmërimorkio me bot SPITZER 59.000 Ltr / 1 / Kippsilo
SPITZER 59.000 Ltr / 1 / Kippsilo
1990, 3-aks
Holandë, Veghel
6 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot SPITZER 59.000 Ltr / 1 / Kippsilo, 1990

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.