Gjysmërimorkio me bot SPITZER 60.000 Ltr / 1 / Kipp Silo

Online: 1m 1d

Marka SPITZER
ID 70112219
Viti i prodhimit 1997
Data e regjistrimit të parë 04.09.1997
Pesha neto 6 900 kg
Pesha bruto 39 000 kg
Ngarkesa e dobishme 32 100 kg
Vendndodhja Holandë, Veghel
Telefoni +31 413 7...
Shasia/pezullimi
  • pezullimi: ajër
  • numri i akseve: 3-aks
  • marka e akseve: BPW Eco: 1,2,3
  • frenat: disku
  • goma me aliazh të lehtë
Karroceria/supestruktura
  • numri i ndarjeve të serbatorit: 1
8200 EUR
8 200
EUR
  • 996 374 ALL
  • 9 040 USD

Çmimi neto

BAS Trucks B.V.
Shitësi
BAS Trucks B.V.
Holandë
I besueshëm
12 Më shumë se 12 vjet me Truck1
V Volvo shitës i autorizuar
Ora lokale e shitësit
22:52
8 200
EUR
  Kontakto shitësin
Objekti i mesazhit

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ky informacion është grumbulluar nga Truck1.eu, SIA për t'u ofruar përdoruesve shërbimet e saj online. Ne nuk do të grumbullojmë dhe ruajmë informacionin tuaj të ndjeshëm. Ky informacion është grumbulluar në përputhje me nenin 6(1) (b) të GDPR. Këto të dhëna do të mbahen për aq kohë që të nevojitet për ofrimin e shërbimeve për ju. Ky informacion mund të merret nga përfaqësuesi ynë rajonal përgjegjës për vendndodhjen tuaj, ndoshta jashtë BE-së. Ju keni të drejtën për të marrë një kopje të këtyre të dhënave, për t'i ndryshuar ose tërhequr pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave duke na kontaktuar, duke përcaktuar qartë detajet tuaja dhe çështjen. Ju keni të drejtë të paraqitni një ankesë pranë Autoritetit tuaj lokal të Mbrojtes së të Dhënave.
  Kuota e dërgimit me anije
Kërko llogaritjen manuale të dërgimit me anije

Oferta të ngjashme

Gjysmërimorkio me bot SPITZER 59.000 Ltr / 1 / Kippsilo
SPITZER 59.000 Ltr / 1 / Kippsilo
1990, 3-aks
Holandë, Veghel
6 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot SPITZER 59.000 Ltr / 1 / Kippsilo, 1990
Gjysmërimorkio me bot Gofa 60.000 Ltr / 1 / Kippanlage SSA60
Gofa 60.000 Ltr / 1 / Kippanlage SSA60
2003, 3-aks
Holandë, Veghel
14 600 EUR
Gjysmërimorkio me bot Gofa 60.000 Ltr / 1 / Kippanlage SSA60, 2003
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
1999, 3-aks
Holandë, Veghel
9 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo, 1999
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
1999, 3-aks
Holandë, Veghel
9 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo, 1999
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo
1999, 3-aks
Holandë, Veghel
9 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG 60.500 Ltr / 1 / Kippsilo, 1999
Gjysmërimorkio me bot Vocol 37.000 Ltr / 1 / Pumpe Stainless steel
Vocol 37.000 Ltr / 1 / Pumpe Stainless steel
1998, 3-aks
Holandë, Veghel
13 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot Vocol 37.000 Ltr / 1 / Pumpe Stainless steel, 1998
Gjysmërimorkio me bot LAG 61.000 Ltr / 1 / Kippsilo BPW BK22
LAG 61.000 Ltr / 1 / Kippsilo BPW BK22
1999, 3-aks
Holandë, Veghel
6 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG 61.000 Ltr / 1 / Kippsilo BPW BK22, 1999
Gjysmërimorkio me bot Benalu T39NLNEP 62.000 Ltr / 1 / Kipanlage
Benalu T39NLNEP 62.000 Ltr / 1 / Kipanlage
1999, 3-aks
Holandë, Veghel
9 600 EUR
Gjysmërimorkio me bot Benalu T39NLNEP 62.000 Ltr / 1 / Kipanlage, 1999
Gjysmërimorkio me bot Heitling SDBH 60 Animal Food Futter 60.000 Ltr / 10 Kammer / Liftachse 2x Lenkachse
Heitling SDBH 60 Animal Food Futter 60.000 Ltr / 10 Kammer / Liftachse 2x Lenkachse
2009, 3-aks
Holandë, Veghel
36 400 EUR
Gjysmërimorkio me bot Heitling SDBH 60 Animal Food Futter 60.000 Ltr / 10 Kammer / Liftachse 2x Lenkachse, 2009
Gjysmërimorkio me bot LAG O-3-40 02 52.000 Ltr / 1 / Kippsilo
LAG O-3-40 02 52.000 Ltr / 1 / Kippsilo
2007, 3-aks
Holandë, Veghel
19 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot LAG O-3-40 02 52.000 Ltr / 1 / Kippsilo, 2007
Gjysmërimorkio me bot Vocol Stainless steel + Pump 35.000 Ltr / 1 / RVS INOX
Vocol Stainless steel + Pump 35.000 Ltr / 1 / RVS INOX
1984, 3-aks
Holandë, Veghel
9 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot Vocol Stainless steel + Pump 35.000 Ltr / 1 / RVS INOX, 1984
Gjysmërimorkio me bot OKT Trailer OKTH 34.000 Ltr / 1 / Liftachse EU/BE-Registration
OKT Trailer OKTH 34.000 Ltr / 1 / Liftachse EU/BE-Registration
2019, 3-aks
Holandë, Veghel
19 900 EUR
Gjysmërimorkio me bot OKT Trailer OKTH 34.000 Ltr / 1 / Liftachse EU/BE-Registration, 2019

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.