Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten

Online: 20d

Marka SCHWARZMÜLLER
ID TR2135
Viti i prodhimit 2014
Vendndodhja Austri, Peuerbach
Telefoni +43 676 8...
Shasia/pezullimi
  • pezullimi: ajër
  • numri i akseve: 3-aks
  • ABS
  • EBS
Karroceria/supestruktura
  • gjatësia e ngarkesës: 13 600 mm
  • gjerësia e ngarkesës: 2 480 mm
  • lartësia e ngarkesës: 2 700 mm
7150 EUR
7 150
EUR
  • 884 877 ALL
  • 8 271 USD

Çmimi neto

Shitësi
STARENT Truck & Trailer GmbH
STARENT Truck & Trailer GmbH Austri
I besueshëm
11 Më shumë se 11 vjet me Truck1
Ora lokale e shitësit
06:23
7 150
EUR
  Kontakto shitësin
Objekti i mesazhit

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

  Kuota e dërgimit me anije

Oferta të ngjashme

Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten
Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten
2014, 3-aks
Austri, Peuerbach
7 150 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten, 2014
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten
Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten
2014, 3-aks
Austri, Peuerbach
7 150 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten, 2014
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten
Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten
2014, 3-aks
Austri, Peuerbach
7 150 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten, 2014
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten
Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten
2014, 3-aks
Austri, Peuerbach
7 150 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten, 2014
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten
Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten
2014, 3-aks
Austri, Peuerbach
7 150 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten, 2014
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten
Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten
2014, 3-aks
Austri, Peuerbach
7 150 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palettenkasten, 2014
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
Schwarzmüller Tautliner, 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
2014, 3-aks
Austri, Peuerbach
7 150 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka, 2014
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
Schwarzmüller Tautliner, 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
2014, 3-aks
Austri, Peuerbach
7 150 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka, 2014
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka, Neue Plane
Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka, Neue Plane
2014, 3-aks
Austri, Peuerbach
7 990 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka, Neue Plane, 2014
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
Schwarzmüller Tautliner, 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
2015, 3-aks
Austri, Peuerbach
8 650 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka, 2015
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
Schwarzmüller Tautliner, 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
2015, 3-aks
Austri, Peuerbach
8 650 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka, 2015
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
Schwarzmüller Tautliner, 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
2015, 3-aks
Austri, Peuerbach
8 650 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,5T Eigengewicht, SAF, XL, Palka, 2015

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.