Oferta të ngjashme

Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,3T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
Schwarzmüller Tautliner, 5,3T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
2014, 3-aks
Austri, Peuerbach
7 350 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,3T Eigengewicht, SAF, XL, Palka, 2014
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,3T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
Schwarzmüller Tautliner, 5,3T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
2014, 3-aks
Austri, Peuerbach
7 350 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,3T Eigengewicht, SAF, XL, Palka, 2014
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,3T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
Schwarzmüller Tautliner, 5,3T Eigengewicht, SAF, XL, Palka
2014, 3-aks
Austri, Peuerbach
7 350 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,3T Eigengewicht, SAF, XL, Palka, 2014
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 2,80 m., BPW,XL+Getränkezert.,Palka
Schwarzmüller Tautliner, 2,80 m., BPW,XL+Getränkezert.,Palka
2016, 3-aks
Austri, Peuerbach
9 750 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 2,80 m., BPW,XL+Getränkezert.,Palka, 2016
Gjysmërimorkio me perde anësore Kögel Tautliner, Lochrahmen, XL-Zertifikat, SAF
Kögel Tautliner, Lochrahmen, XL-Zertifikat, SAF
2014, 3-aks
Austri, Peuerbach
7 250 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Kögel Tautliner, Lochrahmen, XL-Zertifikat, SAF, 2014
Gjysmërimorkio me perde anësore Kögel Tautliner, Coils-Mulde, Liftachse, SAF, Palka
Kögel Tautliner, Coils-Mulde, Liftachse, SAF, Palka
2018, 3-aks
Austri, Peuerbach
16 990 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Kögel Tautliner, Coils-Mulde, Liftachse, SAF, Palka, 2018
Gjysmërimorkio me perde anësore Kögel Tautliner, Coils-Mulde, Liftachse, SAF, Palka
Kögel Tautliner, Coils-Mulde, Liftachse, SAF, Palka
2018, 3-aks
Austri, Peuerbach
16 990 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Kögel Tautliner, Coils-Mulde, Liftachse, SAF, Palka, 2018
Gjysmërimorkio me perde anësore Kögel Tautliner, Coils-Mulde, Liftachse, SAF, Palka
Kögel Tautliner, Coils-Mulde, Liftachse, SAF, Palka
2018, 3-aks
Austri, Peuerbach
16 990 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Kögel Tautliner, Coils-Mulde, Liftachse, SAF, Palka, 2018
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner
Schwarzmüller Tautliner
2007, 3-aks
Belgjikë, Wingene
5 350 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 2007
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner*
Schwarzmüller Tautliner*
2007, 3-aks
Belgjikë, Wingene
5 350 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner*, 2007
Gjysmërimorkio me perde anësore Schmitz Cargobull Tautliner, Coil-Mulde,Liftachse, XL-Zert., Palka
Schmitz Cargobull Tautliner, Coil-Mulde,Liftachse, XL-Zert., Palka
2020, 3-aks
Austri, Peuerbach
24 990 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schmitz Cargobull Tautliner, Coil-Mulde,Liftachse, XL-Zert., Palka, 2020
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller SPA3 Tautliner, Palettenkasten
Schwarzmüller SPA3 Tautliner, Palettenkasten
2007, 3-aks
Austri, Hörsching
3 900 EUR
Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller SPA3 Tautliner, Palettenkasten, 2007

Gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,3T Eigengewicht, SAF, XL, Palka

Marka SCHWARZMÜLLER
ID TR2053
Viti i prodhimit 2014
Vendndodhja Austri, Peuerbach
Shasia/pezullimi
 • pezullimi: ajër
 • numri i akseve: 3-aks
 • frenat: disku
 • ABS
 • EBS
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,3T Eigengewicht, SAF, XL, Palka

Dërgo reklamën "Po kërkoj..."

Dërgo reklamën "Po kërkoj...": gjysmërimorkio me perde anësore Schwarzmüller Tautliner, 5,3T Eigengewicht, SAF, XL, Palka

Zgjidh kategorinë: çfarë po kërkon?

 • Kamioni
 • Gjysmë-kamion
 • Gjysmërimorkio
 • Rimorkio
 • Kamioncine
 • Autobus
 • Kamper
 • Makineri ndërtimi
 • Pajisje për trajtimin e materialeve
 • Makineri bujqësore
 • Pajisje pylltarie
 • Mjet bujqësor/special
 • Kokë
 • Karroceri/kontejner i ndërrueshëm
 • Pjesë këmbimi
 • Makineritë e tjera

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.