Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur i ri Knapen K100 92m3 6mm Floor *New Unused* 3 axles

Online: 1m 1d

Marka KNAPEN
ID 70098921
Viti i prodhimit 2019
E re
Gjendja e re
Pesha neto 7 590 kg
Pesha bruto 42 000 kg
Ngarkesa e dobishme 34 410 kg
Vendndodhja Holandë, Veghel
Telefoni +31 413 7...
Shasia/pezullimi
 • pezullimi: ajër
 • numri i akseve: 3-aks
 • marka e akseve: BPW: 1,2,3
 • frenat: disku
 • ABS
 • EBS
Karroceria/supestruktura
 • gjatësia e ngarkesës: 13 530 mm
 • gjerësia e ngarkesës: 2 480 mm
 • lartësia e ngarkesës: 2 750 mm
50750 EUR
50 750
EUR
 • 6 166 582 ALL
 • 55 947 USD

Çmimi neto

Lizingu

BAS Trucks B.V.
Shitësi
BAS Trucks B.V.
Holandë
I besueshëm
12 Më shumë se 12 vjet me Truck1
V Volvo shitës i autorizuar
Ora lokale e shitësit
22:51
50 750
EUR
  Kontakto shitësin
Objekti i mesazhit

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ky informacion është grumbulluar nga Truck1.eu, SIA për t'u ofruar përdoruesve shërbimet e saj online. Ne nuk do të grumbullojmë dhe ruajmë informacionin tuaj të ndjeshëm. Ky informacion është grumbulluar në përputhje me nenin 6(1) (b) të GDPR. Këto të dhëna do të mbahen për aq kohë që të nevojitet për ofrimin e shërbimeve për ju. Ky informacion mund të merret nga përfaqësuesi ynë rajonal përgjegjës për vendndodhjen tuaj, ndoshta jashtë BE-së. Ju keni të drejtën për të marrë një kopje të këtyre të dhënave, për t'i ndryshuar ose tërhequr pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave duke na kontaktuar, duke përcaktuar qartë detajet tuaja dhe çështjen. Ju keni të drejtë të paraqitni një ankesë pranë Autoritetit tuaj lokal të Mbrojtes së të Dhënave.
  Kuota e dërgimit me anije
Kërko llogaritjen manuale të dërgimit me anije

Oferta të ngjashme

Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 6mm Floor *New Unused* 3 axles
Knapen K100 92m3 6mm Floor *New Unused* 3 axles
2019, 3-aks
Holandë, Veghel
50 750 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 6mm Floor *New Unused* 3 axles, 2019
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 10mm Floor *New Unused* 3 axles
Knapen K100 92m3 10mm Floor *New Unused* 3 axles
2019, 3-aks
Holandë, Veghel
51 900 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 10mm Floor *New Unused* 3 axles, 2019
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 Walking floor *New! Unused!* 6mm Floor
Knapen K100 92m3 Walking floor *New! Unused!* 6mm Floor
2019, 3-aks
Holandë, Veghel
50 750 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 Walking floor *New! Unused!* 6mm Floor, 2019
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 3 axles 92m3 *New Unused* 10mm Boden Liftachse
Knapen K100 3 axles 92m3 *New Unused* 10mm Boden Liftachse
2019, 3-aks
Holandë, Veghel
52 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 3 axles 92m3 *New Unused* 10mm Boden Liftachse, 2019
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 3 axles 92m3 *New Unused* 10mm Boden Liftachse
Knapen K100 3 axles 92m3 *New Unused* 10mm Boden Liftachse
2019, 3-aks
Holandë, Veghel
52 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 3 axles 92m3 *New Unused* 10mm Boden Liftachse, 2019
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 10mm Floor Liftachse
Knapen K100 92m3 10mm Floor Liftachse
2014, 3-aks
Holandë, Veghel
27 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 10mm Floor Liftachse, 2014
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 90m3 6mm Boden Walkingfloor
Knapen K100 90m3 6mm Boden Walkingfloor
2012, 3-aks
Holandë, Veghel
19 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 90m3 6mm Boden Walkingfloor, 2012
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K200 91m3 Walking Floor
Knapen K200 91m3 Walking Floor
2008, 3-aks
Holandë, Veghel
13 900 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K200 91m3 Walking Floor, 2008
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 91m3 2x Liftaxle Cleaning Installation 3 axles Top Condition
Knapen K100 91m3 2x Liftaxle Cleaning Installation 3 axles Top Condition
2016, 3-aks
Holandë, Veghel
28 900 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 91m3 2x Liftaxle Cleaning Installation 3 axles Top Condition, 2016
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur kraker CF-200 92m3 Walking Floor
kraker CF-200 92m3 Walking Floor
2009, 3-aks
Holandë, Veghel
14 900 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur kraker CF-200 92m3 Walking Floor, 2009
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur H&W 92m3 Walking Floor Liftachse HWDKSS38
H&W 92m3 Walking Floor Liftachse HWDKSS38
2015, 3-aks
Holandë, Veghel
19 900 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur H&W 92m3 Walking Floor Liftachse HWDKSS38, 2015
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur H&W 92m3 Walking Floor Liftachse HWDKSS38
H&W 92m3 Walking Floor Liftachse HWDKSS38
2015, 3-aks
Holandë, Veghel
28 900 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur H&W 92m3 Walking Floor Liftachse HWDKSS38, 2015

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.