Oferta të ngjashme

Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 6mm Floor 3 axles *New Unused*
Knapen K100 92m3 6mm Floor 3 axles *New Unused*
2020, 3-aks
Holandë, Veghel
49 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 6mm Floor 3 axles *New Unused*, 2020
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 6mm Floor 3 axles *New Unused*
Knapen K100 92m3 6mm Floor 3 axles *New Unused*
2020, 3-aks
Holandë, Veghel
48 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 6mm Floor 3 axles *New Unused*, 2020
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 6mm Floor 3 axles *New Unused*
Knapen K100 92m3 6mm Floor 3 axles *New Unused*
2020, 3-aks
Holandë, Veghel
48 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 6mm Floor 3 axles *New Unused*, 2020
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 *New Unused* 92m3 6mm Floor 3 axles
Knapen K100 *New Unused* 92m3 6mm Floor 3 axles
2020, 3-aks
Holandë, Veghel
49 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 *New Unused* 92m3 6mm Floor 3 axles, 2020
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 10mm Floor Liftaxle 3 axles *New Unused*
Knapen K100 92m3 10mm Floor Liftaxle 3 axles *New Unused*
2020, 3-aks
Holandë, Veghel
52 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 10mm Floor Liftaxle 3 axles *New Unused*, 2020
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 *New Unused* 92m3 10mm Floor Liftaxle 3 axles
Knapen K100 *New Unused* 92m3 10mm Floor Liftaxle 3 axles
2020, 3-aks
Holandë, Veghel
52 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 *New Unused* 92m3 10mm Floor Liftaxle 3 axles, 2020
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 *New Unused* 92m3 10mm Floor Liftaxle 3 axles
Knapen K100 *New Unused* 92m3 10mm Floor Liftaxle 3 axles
2020, 3-aks
Holandë, Veghel
52 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 *New Unused* 92m3 10mm Floor Liftaxle 3 axles, 2020
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 6mm Floor Liftaxle
Knapen K100 92m3 6mm Floor Liftaxle
2018, 3-aks
Holandë, Veghel
39 400 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 6mm Floor Liftaxle, 2018
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 10mm Floor
Knapen K100 92m3 10mm Floor
2016, 3-aks
Holandë, Veghel
33 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 10mm Floor, 2016
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 10mm Floor Liftaxle 3 axles Liftachse Walking Floor
Knapen K100 92m3 10mm Floor Liftaxle 3 axles Liftachse Walking Floor
2020, 3-aks
Holandë, Veghel
52 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 10mm Floor Liftaxle 3 axles Liftachse Walking Floor, 2020
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 Walking Floor
Knapen K100 92m3 Walking Floor
2015, 3-aks
Holandë, Veghel
27 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 Walking Floor, 2015
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 10mm Floor Top Condition! Liftaxle Palletbox
Knapen K100 92m3 10mm Floor Top Condition! Liftaxle Palletbox
2017, 3-aks
Holandë, Veghel
38 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 10mm Floor Top Condition! Liftaxle Palletbox, 2017

Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur i ri Knapen K100 92m3 6mm Floor *New Unused* 3 axles

Marka KNAPEN
ID 70098922
Viti i prodhimit 2019
E re
Gjendja e re
Pesha neto 7 590 kg
Pesha bruto 42 000 kg
Ngarkesa e dobishme 34 410 kg
Vendndodhja Holandë, Veghel
Shasia/pezullimi
 • pezullimi: ajër
 • numri i akseve: 3-aks
 • marka e akseve: BPW: 1,2,3
 • frenat: disku
 • ABS
 • EBS
Karroceria/supestruktura
 • gjatësia e ngarkesës: 13 530 mm
 • gjerësia e ngarkesës: 2 480 mm
 • lartësia e ngarkesës: 2 750 mm
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 6mm Floor *New Unused* 3 axles

Dërgo reklamën "Po kërkoj..."

Dërgo reklamën "Po kërkoj...": gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Knapen K100 92m3 6mm Floor *New Unused* 3 axles

Zgjidh kategorinë: çfarë po kërkon?

 • Kamioni
 • Gjysmë-kamion
 • Gjysmërimorkio
 • Rimorkio
 • Kamioncine
 • Autobus
 • Kamper
 • Makineri ndërtimi
 • Pajisje për trajtimin e materialeve
 • Makineri bujqësore
 • Pajisje pylltarie
 • Mjet bujqësor/special
 • Kokë
 • Karroceri/kontejner i ndërrueshëm
 • Pjesë këmbimi
 • Makineritë e tjera

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.